Amin canım inşallah. Transferim 18. Gün yapıldı. Sormak istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım 😚
canım hayırlı habberler ver bize inşallah bebeğin seninledir ve seni hiç bırakmaz
Kizlar sizce 9. Gun kanda belli olurmu acaba tutup tutmadigi merak ediorum hemde kasiklarimda degil sdce orta kismimda bi agri var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım :) korku bastıAz kalmış cnm cuma günü senide bekleriz 2015 mart anneleri topigine :)
Arkadaşlar ben bebişimi aldım geldim darısı buz bebeklerini almak için gün sayanlara :) 10 gün sonra test yapacakmışım heyecanlı bekleyiş başladı. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bebişlerimiz gelsin 2015 annesi olalım inşalllaaaaahh🙏
Sabah transfer olacak. Dualarinizi eksik etmeyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
sagol canım çok teşekkür ederim .benimde bayrama denk gelsin istemiyorum kimseye söylemedim ve kayınvalidemlerle aynı apartmandayız bayramda transfer olursa neden yatıyosun diye sorarlar kesin o zamanda söylemek zorunda kalırım onun için hesap yapıyorum ama herkezin farklı oluyor benimde bundan önceki dondurulmuş transferiydi 13.gün transfer yapılmıştı.neyse hakkımızda hayırlısı
Kizlar sizce 9. Gun kanda belli olurmu acaba tutup tutmadigi merak ediorum hemde kasiklarimda degil sdce orta kismimda bi agri var
Günaydınnnn :)) çok sevindim inşallah katlanarak artar değerin 2015 Mart'ta kucağına alırsın. Güzel haberler bekliyoruz inşallah 🙏😊
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
sagol canım çok teşekkür ederim .benimde bayrama denk gelsin istemiyorum kimseye söylemedim ve kayınvalidemlerle aynı apartmandayız bayramda transfer olursa neden yatıyosun diye sorarlar kesin o zamanda söylemek zorunda kalırım onun için hesap yapıyorum ama herkezin farklı oluyor benimde bundan önceki dondurulmuş transferiydi 13.gün transfer yapılmıştı.neyse hakkımızda hayırlısı
canııım ben gittim geldim herşey süper dedi genetik sonuçlarım da çıkmış onda da bişey yok estrofem verdi sadece onu kullancam 10gün sonra tekrar kontrolüm var 24-25 temmuz gibi de transferim var inşallah....ben sıramı savdım yarın senden de iyi haberler bekliyorum :)
Kızlar ya bişey sorcam size kafama takıldı şimdi bende dondurulmus bebişlerim için estorfeme başladım pazartesi kontrolum var doktora nezaman transfer ollur dedim 13 yada 14 dedi biçok arkadaş 17 ve 19 günde transfer olmus benimkine niye bukadar erken demiş olabişir yada neye göre buna karar veriyolar acaba umarım ni aksilik teşkil etmez yaa cok korkuyorum zaten 😞😞 tutaun bu sefer artık cok yoruldum 7 yıldır mis kokulu bebişimi kucagıma almak istiyorum 😭😪