Dondurulmus embriyo.

Amin canım inşallah. Transferim 18. Gün yapıldı. Sormak istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım 😚

sagol canım çok teşekkür ederim .benimde bayrama denk gelsin istemiyorum kimseye söylemedim ve kayınvalidemlerle aynı apartmandayız bayramda transfer olursa neden yatıyosun diye sorarlar kesin o zamanda söylemek zorunda kalırım onun için hesap yapıyorum ama herkezin farklı oluyor benimde bundan önceki dondurulmuş transferiydi 13.gün transfer yapılmıştı.neyse hakkımızda hayırlısı

canım hayırlı habberler ver bize inşallah bebeğin seninledir ve seni hiç bırakmaz

canım inşallah hepimizinki öyle olur :)

Kizlar sizce 9. Gun kanda belli olurmu acaba tutup tutmadigi merak ediorum hemde kasiklarimda degil sdce orta kismimda bi agri var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım belli olur ama sen gününü bekle bence :) çünkü o günler değer çok yüksek olmuyor sonra stres yapılabiliyor :) güzel sonuçlar alırsın inşallah :)

Az kalmış cnm cuma günü senide bekleriz 2015 mart anneleri topigine :)
inşallah canım :) korku bastı sanki olmamış gibi

inşallah canım 2015 bebişlerimizi kucakladığımız yıl olur inşallah :)

Insallah bekliyim ozamn ben cok merak edioyorum bazen umutsuzluga kapiliyorum bise hissetmiorm ama bi an gelio agri kndini hissettiriyo

Kızlar ya bişey sorcam size kafama takıldı şimdi bende dondurulmus bebişlerim için estorfeme başladım pazartesi kontrolum var doktora nezaman transfer ollur dedim 13 yada 14 dedi biçok arkadaş 17 ve 19 günde transfer olmus benimkine niye bukadar erken demiş olabişir yada neye göre buna karar veriyolar acaba umarım ni aksilik teşkil etmez yaa cok korkuyorum zaten 😞😞 tutaun bu sefer artık cok yoruldum 7 yıldır mis kokulu bebişimi kucagıma almak istiyorum 😭😪

Sabah transfer olacak. Dualarinizi eksik etmeyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardimcin olsun dualarim seninle guzel haberlerini bekliyoruz cumada benim olcak.sende bana dua et ne olur

test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)

test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)

Günaydınnnn :)) çok sevindim inşallah katlanarak artar değerin 2015 Mart'ta kucağına alırsın. Güzel haberler bekliyoruz inşallah 🙏😊

Aslında kimsenin bilmemesi daha iyi oluyor ama aynı binada olunca biraz sorun olabilir. Sadece kayınvalidene söylesen başka kimseye söylemese seni idare etse yapar mı öyle sırdaşlık 😊

Kizlar sizce 9. Gun kanda belli olurmu acaba tutup tutmadigi merak ediorum hemde kasiklarimda degil sdce orta kismimda bi agri var

Canım benim öncekinde 8. Gün idrar testinde çıkmıştı ama sonra değerim düştü kimyasal oldu yani idrarda bile çıkabiliyor bünyeye göre. İnşallah bebeğin seninledir güzel haberler verirsin bizlere 😊

olur canım benimki 6.40 olmasına rağmen idrarda bile çıkmıştı bence yaptırabilirsin hadi güzel haberler ver :)

biz de söylemedik canım ama şu bayram işi karıştırıyor doktor yatıcaksın dedi napcaz bilmiyorum mecburen yalan söylicez çünkü ilkinde illallah dedirttiler olmadı tatile gidiyoz deyip kapı pencere kapalı oturcaz :)

Rabbim inşallah bebeğine kavusmayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz cnm

bende ayni canim sadece tsh yüksek cikmis onun için ilaç içiyorum haftaya tekrar bir tsh kontrolü
onun disinda estorfeme de basladim günde 3 defa
21 temmuz da cagirdi 2-5 gun arasi da transfer olur dedi hayirlisiyla inşallah
Allah ememgimizi boşa götürmesin

canım benimde bundan önceki dondurulmuşlarım 13.gün transfer yapılmıştı.galiba rahim kalınlığına göre transfer yapılıyor

canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…