Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende dondurulmuşlarımla denicem adet olmayı bekliyorum ayın 15 de olmam lazım 4.deneme olucak pıhtılaşma cıktı bende inşallah bu sefer her şey güzel olsun
canııım ben gittim geldim herşey süper dedi genetik sonuçlarım da çıkmış onda da bişey yok estrofem verdi sadece onu kullancam 10gün sonra tekrar kontrolüm var 24-25 temmuz gibi de transferim var inşallah....ben sıramı savdım yarın senden de iyi haberler bekliyorum :)
Bugun dt gittim e2 ve p4 testlerimi yaptirdim ve rahim kalinligina baktirdim hersey yolunda cok sukur cuma gunu transfer yapilacak.porogeston igne ve diger ilaclara basladim 5 gun kullanicakmisim sonrası allahın izniyle transfer olacak.
Dualariniza ihtiyacim var allah hepimizin yardimcisi olsun.
Arkadaşlar embriyom gayet sağlıklı çözülmüş yarın transferim var dua edin lütfen. İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız hepimiz
canım hayırlısı ile başlarsın tedavine ve sonu bebişli olur inşallah :)
canım hayırlı olsun :) bu tedavinde rabbim yüzünü güldürsün :)
Her sey yolunda gitsin, guzel sonuclarla ve gelismelerle dolu 9 ayin baslangici olsun. Bol sanslar 🙏
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
test tarihin ne zaman cnm az kaldı demi
canım cuma test günüm :) hayırlısı bakalım :) Allahım yardım etsinnnnnnnn :)
Bol sanslar, yolun acik olsun... Kollarina alacagin gunler tez zamanda gercek olsun...
Ayrica transfer icin heyecanla bekleyen, tedavisi devam eden herkese endiselerden uzak, su gibi akan zamanlar diliyorum... Saglikla karninizdan kollariniza-kollarimiza giden bir surec olsun.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım maşallah bebişlerie :) sağlıkla ikisini de kucağına alırsın inşallah tatlım :)
iyiyim canım :) ama heyecan ve korku basmaya başladı :) hayırlısı bakalım :)
hamişlerimmmmmmmm dua edinnnnnn :)
canım inşallah yarın sıkı sıkı yapışır bebişin ve seni 9 ay bırakmaz :)
bebişlerin sana öyle bi yapışsın ki doğuncaya kadar da bırakmasın inşallah :)
canım o 2 tane bebişin sana sımsıkı tutunsun güzel haber ver bize inşallah
canım güzel haberler alalım inşallah hayırlıs olsun sonu bebişli olsun
canım bıraz gec oldu ama mutlaka her şeyi araştır doktorlara kalsa hiç bir sey yaptırmak istemiyorlar benim 4.tüp bebekte kanda pıhtılaşma cıktı bebeiğimi kaybettim o yüzden lütfen bütün tahlillerini yaptır
canım bebişin yada bebişlerin sana sımsıkı tutunsun seni hiç bırakmasın
Arkadaşlar ben bebişimi aldım geldim darısı buz bebeklerini almak için gün sayanlara :) 10 gün sonra test yapacakmışım heyecanlı bekleyiş başladı. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bebişlerimiz gelsin 2015 annesi olalım inşalllaaaaahh🙏
Arkadaşlar ben bebişimi aldım geldim darısı buz bebeklerini almak için gün sayanlara :) 10 gün sonra test yapacakmışım heyecanlı bekleyiş başladı. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bebişlerimiz gelsin 2015 annesi olalım inşalllaaaaahh🙏
canım hayırlı habberler ver bize inşallah bebeğin seninledir ve seni hiç bırakmazcanım cuma test günüm :) hayırlısı bakalım :) Allahım yardım etsinnnnnnnn :)
canım hayırlı habberler ver bize inşallah bebeğin seninledir ve seni hiç bırakmaz
canım sana sımsıkı tutunsun bebeğin inşallah sonuç olumlu olur .bu arada kaçıncı gün transferin gerçekleşti bilgilendirirsen sevinirim
slm öncelikle sonuç bekleyen arkadaşlar inş güzel hayrlı sonuç alılar.
kızlar dr yurtdışına çıkmış ekipteki diğer dr la görüştüm tlf bağlayan kıza sinir oldum sonuçta bizler hassas hastalarız dr ne soracaksınız bana söyleyin ben yardımcı olayım diyor ters bi yapısı var. neyse dr la görüştüm benim ilk tutmadı dedim bana pıhtılaşma gen hgp gibi şeyler yapılmadan başlatıldı dedim o da sana gerek görmedik dedi bende dondurulmuşlara başlayalım dedim tama gel dedi bende bu testleri bu sefer yapacak mısınz dedim ve bana gene hayır dedi sana gerek yok senin düşüğün falan olmamış o yüzden gerek yok dedi ben ısrar edince için rahat etmesini istiyorsan gel yapalım ama bu testler 2 ayda çıkar dedi. ben ne yapacam ya ltf yardım edin kızlar bunları yaptırayım mı benim merkezimle ben farklı şehirlerdeyiz ben bunları kendi ilimde yatırıp sonucu alsam mı zaten kendileri değil araştırma hastanesi yapacakmış.
canım benim de doktorum ilk denemede bunları istemedi sonuç olumsuz olunca pıhtılaşma yaşın vs den dolayı olmaz genetiğe bakalım bi belki tutunamamasının sebebi odur dedi neyse ki onda da bi sorun çıkmadı şimdi donmuşlarımla denicem demem o ki şüphelendikleri bişey varsa istiyolar bunları ya da tekrarlanan olumsuz sonuçlarda ve düşüklerde ama sen kafana takıcaksan içim rahat olsun diyorsan yaptır canım ama dediği gibi sonuçları biraz geç çıkıyor
canım naber başladınmı tedaviye
dün itibariyle estrofemle başladım canım 24-25 temmuz gibi de transferim olucak sen nasılsın canım