Dondurulmus embriyo.

Arkadaslar benimde adetimin 15.gunu bugun gidip e2 -p4 testi yapilacak ve rahim kalinligina bakilacak.8 tane dondurulmus embriyomvar.gecen yil estrofem kullandim fakat rahim kalinligi istenilen boyutta digildi.1 yil ara verdim cok gerginim vucudum hazir olmayacak diye.lutfen dua edin.cok sukur 5 yasinda bir kizim var ona kardes istiyoruz.emriyolar 2008 de donduruldu.umarim herdey yolunda olur

:))) bende bu yöntemi tuttum :)
Bende kayınvalidemi severim ama oda cok karısanlardan. Esime söyleyecem birlikte bakacaz. en son onlarada gösteriririz.

Tam olarak Bugün netleşecek ama doktorum p.be günü olur dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm yarın dr umu aramayı düşünüyorum dondurulmuşları kullanacaz inş hayırlısıyla . ilk neden tutmadığını çok araştırmadı tutmamasına şaşırdım dedi ama araştırma yapmadı ne gen ne pıhtılaşma nede hgs bunları yapmasını önermelimiyim ya da başka önereceğim bişey var mı ltf bu gece bi şeyler yazın yarın sabah arayacam .

Bugun dt gittim e2 ve p4 testlerimi yaptirdim ve rahim kalinligina baktirdim hersey yolunda cok sukur cuma gunu transfer yapilacak.porogeston igne ve diger ilaclara basladim 5 gun kullanicakmisim sonrası allahın izniyle transfer olacak.
Dualariniza ihtiyacim var allah hepimizin yardimcisi olsun.

Kesinlikle rahim filmi ve kanda pıhtılaşma olayına baktır çok önemli bunlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bugun gittik, bebisleri gordum rahatladim cok sukur hersey yolunda :) 25+5 olduk , su 30 donsek daha rahat bir nefes zor alacaz ama tabiki en azindan icim rahat edicek. 800 gr olmuar bebelerim,doktor aralarinda 10 gr var dedi fark :) insallah birbirlerinden calmadan Allahin izni ile 2.5 kg insallah en az doguma kadar bulsak cok iyi olcak aman sahlikli sihatli dogsunlarda kilo dogduktan sonra cok hizli aliyolar :) Sizler ne alemdesiniz kizlarrrr

Kafundree hadi sayili gunler laldi guzel haberlerini bekliuoruz, nasil hissediyorsun kendini?

ben de oldum canım yarın kontrolüm var bakalım bakalım ne dicek heyecan yaptım şimdiden ilkinde bukadar heyecanlanmamıştım nedense :)

bende yârin gidicemm kontroleee
ama bende oyle bir heyecan yok ruh gibiyimm heyecanlanmak umutlanmak istemiyorum
cumartesi gidip kan verdim tsh yüksek cikmis ilaç almam lazim mis
hayirlisi herseyin artik

Voles4 tesekkur ederim hepimiz icin guzel haberler duyariz insallah

Arkadaşlar embriyom gayet sağlıklı çözülmüş yarın transferim var dua edin lütfen. İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız hepimiz

canım maşallah bebişlerie :) sağlıkla ikisini de kucağına alırsın inşallah tatlım :)
iyiyim canım :) ama heyecan ve korku basmaya başladı :) hayırlısı bakalım :)
hamişlerimmmmmmmm dua edinnnnnn :)

Arkadaşlar embriyom gayet sağlıklı çözülmüş yarın transferim var dua edin lütfen. İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız hepimiz

canım inşallah yarın sıkı sıkı yapışır bebişin ve seni 9 ay bırakmaz :)

bende yârin gidicemm kontroleee
ama bende oyle bir heyecan yok ruh gibiyimm heyecanlanmak umutlanmak istemiyorum
cumartesi gidip kan verdim tsh yüksek cikmis ilaç almam lazim mis
hayirlisi herseyin artik

canııım ben gittim geldim herşey süper dedi genetik sonuçlarım da çıkmış onda da bişey yok estrofem verdi sadece onu kullancam 10gün sonra tekrar kontrolüm var 24-25 temmuz gibi de transferim var inşallah....ben sıramı savdım yarın senden de iyi haberler bekliyorum :)

canım o 2 tane bebişin sana sımsıkı tutunsun güzel haber ver bize inşallah

Slm hepimizin saglikli bebisler olsun insallah siki siki tutunsunlar bnmde test tarihim ayni gun guzel haberler aliriz insallh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım güzel haberler alalım inşallah hayırlıs olsun sonu bebişli olsun

canım bıraz gec oldu ama mutlaka her şeyi araştır doktorlara kalsa hiç bir sey yaptırmak istemiyorlar benim 4.tüp bebekte kanda pıhtılaşma cıktı bebeiğimi kaybettim o yüzden lütfen bütün tahlillerini yaptır

canım bebişin yada bebişlerin sana sımsıkı tutunsun seni hiç bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…