Aslında kimsenin bilmemesi daha iyi oluyor ama aynı binada olunca biraz sorun olabilir. Sadece kayınvalidene söylesen başka kimseye söylemese seni idare etse yapar mı öyle sırdaşlık 😊
biz de söylemedik canım ama şu bayram işi karıştırıyor doktor yatıcaksın dedi napcaz bilmiyorum mecburen yalan söylicez çünkü ilkinde illallah dedirttiler olmadı tatile gidiyoz deyip kapı pencere kapalı oturcaz :)
ayyyy canım ne güzel bir haber bu rabbim tamamına erdirsin kandada sonuç çok güzel cıkar inşallahtest yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
sonucum çıktı 342 :) hamilesin dedi drum :) ctesi tekrarlayacağım :) ne yapacağımı bilmiyorum su an :)
ayyyy canım ne güzel bir haber bu rabbim tamamına erdirsin kandada sonuç çok güzel cıkar inşallah
sonucum çıktı 342 :) hamilesin dedi drum :) ctesi tekrarlayacağım :) ne yapacağımı bilmiyorum su an :)
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
ayyyy canım ne güzel bir haber bu rabbim tamamına erdirsin kandada sonuç çok güzel cıkar inşallah
Gözün aydınn ne güzel bir haber tebrik ederim :)) şimdi bizlere transferden sonra nelere dikkat ettiğini anlatır mısın ? 😄
cnm hayırlı olsunnn..
Allah salıkla kucağına almayı nasip etsin..
benimde haftaya transfer,inş benimde yüzüm güler senın gibi
Ayyy cok sevindim hadi gozunaydin insallah saglikli sihhatli dunyaya gelir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
süper canım maşallah subhanallah değer çok güzel tekmi çift embriyomuydu ikiz olmasın
gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin.gel artık tamammı mart annelerine
Allah ım ne güzel bi haber bu böyle okadar çok sevindim ki anlatamam canım
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım
çok duygulandım inan ki
çok sağol canım :)tek embriyo idi canım ikiz değildir :)
canım bol proteinli beslendim her sabah yumurta yedim akşam yemeğinde etli yemekler :) arkadaşlardan ananas ve kabak çekirdeği yiyenler vardı bende yedim ama zevkine :) ilk 3 gün evde dinlendim evin içinde dolandım ama çok zorlamadım kendimi :) sonraki günler 1-2 saatliğine dışarı çıktım kafamı dağıtmak için :) ev gezmelerine gittim uzun süreli değil :) valla çok yatmadım yemeği eşimle yaptık ama çamaşır ve bulaşık makinesine dokunmadım sadece yemek :) çok önemsemedim ama korudum yinede kendimi :) allaha emenat zaten yavrularımız o ol deyince oluyor olmayınca olmuyor :) bu benim 5. denemem zamanı geldi oldu inşallah :) allahım kucağıma almayı büyütmeyi de nasip eder inşallah :)
canım kayınvalidem bıraz heyecanlı bende çok stres yapıyorum o yüzden .o duyunca herkes duyuyo sağolsun o yüzden hiç söylemek istemiyorum
kayınvalidelerimiz aynı desene ilkinde bi sağır sultan kalmıştı duymadık şimdikini söylersek kesin ona da duyurur :) o yüzden hiç sesimizi çıkarmıyoruz ha doktora gittiğimizi biliyo ama 2. deneme yapıcağımızı yada bayramdan önce transfer olucağını bilmiyo sorduğunda işte ilki neden tutmamış onu araştırıyolar diyoruz artık bayramda da ilaç verdi doktor rahmi hazırlamak için kalkmıcaksın dedi o yüzden gelemedik falan dicez yalan söylüyoruz ama napalım mecburuz :)
canım benimde bundan önceki dondurulmuşlarım 13.gün transfer yapılmıştı.galiba rahim kalınlığına göre transfer yapılıyor
Tşkler cnm...senin öncekiler niye tutunamadı peki?
Rabbim inşallah bebeğine kavusmayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz cnm
canım bol proteinli beslendim her sabah yumurta yedim akşam yemeğinde etli yemekler :) arkadaşlardan ananas ve kabak çekirdeği yiyenler vardı bende yedim ama zevkine :) ilk 3 gün evde dinlendim evin içinde dolandım ama çok zorlamadım kendimi :) sonraki günler 1-2 saatliğine dışarı çıktım kafamı dağıtmak için :) ev gezmelerine gittim uzun süreli değil :) valla çok yatmadım yemeği eşimle yaptık ama çamaşır ve bulaşık makinesine dokunmadım sadece yemek :) çok önemsemedim ama korudum yinede kendimi :) allaha emenat zaten yavrularımız o ol deyince oluyor olmayınca olmuyor :) bu benim 5. denemem zamanı geldi oldu inşallah :) allahım kucağıma almayı büyütmeyi de nasip eder inşallah :)