- 14 Mayıs 2010
- 263
- 2
teşekkür ederim cnm senı çok ii anlıyorum şuanki durumunu yaşayan bilir..
ben normal doğum yaptım cnm o yuzden ıkı adetın geçmesi yeterli dedi gittiğim 3 doktor da, hemde istanbulun en iyileri o doktorlardan biri. arda lembet.
ama ben 3 adet bekledim tekrar başlamak için, kendini hazır hissetmek de önemli tabiki.
6 ay çok normal doğum yaptıysan.
senın daha yeniymiş, sebbebı neydi cnm anlatırmısın senı daha çok üzmezse tabi..
dondurulmuşların da varmış şanslısın, içini ferah tut olur mu
Arkadaslar bugun transferim yapilacak lutfen dua edin mübarek gun mübarek ay insallah ugurlu gelir.cok heycanliyim.
Amin inşallah
Transferim cok rahat ve güzel gecti. Şimdi yatıyorum annem yanımda kalıyor. Bana bakacak. Ilac icip yatiyorum sadece.
Test günüm 22 temmuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim 2.tüp bebek tuttu 8 haftalık kaybettim .3.tüp bebekte dış gebelikle sonuçlandı.bakalım 4.tüp bebekte ne olucak hayırlı olur inşallahcanım benimde bundan önceki dondurulmuşlarım 13.gün transfer yapılmıştı.galiba rahim kalınlığına göre transfer yapılıyor
Tşkler cnm...senin öncekiler niye tutunamadı peki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar bugun transferim yapilacak lutfen dua edin mübarek gun mübarek ay insallah ugurlu gelir.cok heycanliyim.
canım duamızdasın bebeğin sana sımsıkı tutunsun bırakmasın güzel haberler ver bize 22 temmuzda
sonucum çıktı 342 :) hamilesin dedi drum :) ctesi tekrarlayacağım :) ne yapacağımı bilmiyorum su an :)
TR den misafirim var ev is cok yogunum giremiyorum hepiniz aklimdasiniz opuyorummm saglikli mulu hamislikler ve bebekler herkese insallahhhhh
Arkadaşlar sizde de transferden sonra hıçkıra hıçkıra ağlama nöbetleri oldu mu yoksa ben deliriyor muyumkendime engel olamıyorum daha 3. Günüm ve 3 gündür ağlıyorum tutunmaya çalışan bebeğime zarar veriyor mudur bu durum
Arkadaşlar sizde de transferden sonra hıçkıra hıçkıra ağlama nöbetleri oldu mu yoksa ben deliriyor muyumkendime engel olamıyorum daha 3. Günüm ve 3 gündür ağlıyorum tutunmaya çalışan bebeğime zarar veriyor mudur bu durum
Canimmm cok sevindimmm güzel haberi bekliyodum zaten senden =)) Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallahh canim 9 ay skintisiz bir hamilelik gecirirsin insallahhh
Batmalar sancilar oldumu sertlik siskinlik gibi farkediliomu yoksa normalmi
inanmıyoruuuuuuuum aaaaay çok sevindim canım darısı başıma inşallah hadi gözün aydın sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah :)
canimmm cok sevindim masalalhhhhhhhhhhh
Amin canim, hadi gozun aydin,degerinde cok guzel. Bundan sonra, kese, kalp atislari , cinsiyet, kipirdamalar derken hop bakmisin kucaginda ins. Kacinci gun degerin?tekrar gozun aydin canim bir daha dusunursen kardes icin olsun inssss
canmmm tebrık edıyorum senı bırtanemmmmallah kucagna almayı nasıp etsın cok sevndım senn adına
canım transferin olmuştur herhalde :) hayırlı olsun tatlım :) sıkı sıkı tutunsun bebişler :) önce göbüşünü sonra kucağını doldursun inşallah :)
canım hormanal olabilir ilaçlardan olabilir :) tatlım 3 gün bitmiş eşinle çok yürümemek şartı ile dışarı çıkın bir yerlerde oturun :) olmuyorsa balkona çık otur :) arkadaşlarını çağır sohbet et kafanı dağıtmaya çalış tatlım :) herseyin hayırlısı diye dua
et tatlım :) ben olsun diye dua etmedim :) Allahım hayırlı mı şer mi ben bilmem bana hayırlı gibi görünen şer , şer gibi görünen hayırlı olabilir bunu ancak sen bilirsin herşeyin hayırlısını nasip et inşallah gönlümdeki hayırlıdır sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebeğe gebeyimdir eğer gönlümdeki şu an için hayırlı değilse buna dayanma gücü ver allahım :) diye dua ettim :)
canım teşekkür ederim :) inşallah canım :)rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder :)
canım kasıklarımde ağrı ve karnımda şişkinliksıcak basması oldu ama geçen denememde de oldu bunlar o yüzden ilaçların etkisindendir diyorum :) canım dua ettim canım(duamı yazdım okumak istersen ) :) inşallah hayırlısı ile bebişin tutunmuştur :)
inşallah canım darısı herkese sana :)
sağolun kızlar :) allahım kucağımıza almayı nasip etsin :)
canım çok teşekkür ederim :) darısı sana :) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallah :)
Bende normal doğum yaptım. Sebebi tam olarak belli değilmiş rahim ağzı gevşekliği olabilir dediler ama emin değiller
Bir daha hamile kalmayı başarabilirsem 13. Haftada önlem amaçlı rahim ağzına dikiş atılacakmış. Birde dondurulmuşlarla transferimde tek embriyo transferi yapacaklarmış. Rahmin bir tanesini taşıyamazken 2 tane transfer etmek riski artırırmış.
Bu arada çifter dondurulan embriyolardan bir tanesi çözüldükten sonra tekrar dondurulamadığından direkt çöpe gidecekmiş
maalesef(((
Ayyyy hadi inşallah canım sıkı sıkı tutunsun bebişin sana yorma kendini bol bol protein agırlıklı beslen güzel haberlerini buyuk merakla bekliycem kaçtane transfer edildi
Bende seni merak ediyodum canimm nerede bu kiz diye =) Seninde mi misafirlerin geldi TR den, yorma kendini bak calisiyosun da zaten mümkün oldugunca dinlen olur mu? Bebis nasil bu arada büyümüssünüz masallahhÖpüyorum seni ve kuzunu
Sağol canım. 2 transfer oldu. Insallah ikiz olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ver transferim yapildi güzel gecti dr dan 2 embriyo istedik oda zorda olsa kabul etti. Simdi eve geldim uzaniyorum ama icimde hic bir duygu yok garip bir bosluktayim sanki 23 temmuz test tarihi hakkimizda hayirlisi...
Ayyyy canımm benim inşallah inşahh ikiz olur dua etcem sana banada ıkı embriyo transferi olucak inşallah benimde ikiz olurrr🙏🙏🙏