Dondurulmus embriyo.

Bende normal doğum yaptım. Sebebi tam olarak belli değilmiş rahim ağzı gevşekliği olabilir dediler ama emin değiller
Bir daha hamile kalmayı başarabilirsem 13. Haftada önlem amaçlı rahim ağzına dikiş atılacakmış. Birde dondurulmuşlarla transferimde tek embriyo transferi yapacaklarmış. Rahmin bir tanesini taşıyamazken 2 tane transfer etmek riski artırırmış.
Bu arada çifter dondurulan embriyolardan bir tanesi çözüldükten sonra tekrar dondurulamadığından direkt çöpe gidecekmiş
maalesef (((

Arkadaslar bugun transferim yapilacak lutfen dua edin mübarek gun mübarek ay insallah ugurlu gelir.cok heycanliyim.

Arkadaslar bugun transferim yapilacak lutfen dua edin mübarek gun mübarek ay insallah ugurlu gelir.cok heycanliyim.

Hayırlı olsun cnm inşallah transferin güzel geçer ve bebişlerin sıkı sıkı tutunur sana hadi bakalım güzel haberlerini beklıyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyyy hadi inşallah canım sıkı sıkı tutunsun bebişin sana yorma kendini bol bol protein agırlıklı beslen güzel haberlerini buyuk merakla bekliycem kaçtane transfer edildi

Ameliyat onluklerimi giydim ve dakikalar sonra transfer gerceklesecekkkkkkkkkk.

Arkadaşlar sizde de transferden sonra hıçkıra hıçkıra ağlama nöbetleri oldu mu yoksa ben deliriyor muyum kendime engel olamıyorum daha 3. Günüm ve 3 gündür ağlıyorum tutunmaya çalışan bebeğime zarar veriyor mudur bu durum

sonucum çıktı 342 :) hamilesin dedi drum :) ctesi tekrarlayacağım :) ne yapacağımı bilmiyorum su an :)

Canimmm cok sevindimmm güzel haberi bekliyodum zaten senden =)) Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallahh canim 9 ay skintisiz bir hamilelik gecirirsin insallahhh

TR den misafirim var ev is cok yogunum giremiyorum hepiniz aklimdasiniz opuyorummm saglikli mulu hamislikler ve bebekler herkese insallahhhhh

Bende seni merak ediyodum canimm nerede bu kiz diye =) Seninde mi misafirlerin geldi TR den, yorma kendini bak calisiyosun da zaten mümkün oldugunca dinlen olur mu? Bebis nasil bu arada büyümüssünüz masallahh Öpüyorum seni ve kuzunu

canım bir şeylerin birikimidir biz hep güçlü olmaya çalışıyoruz ama bir yerden sonra kopuyo bir şeyler .ama bak az kaldı bebeğini düşün stres yapma lütfen sürekli dua et canım inşallah bebeğin seninle olucak hep

canım transferin olmuştur herhalde :) hayırlı olsun tatlım :) sıkı sıkı tutunsun bebişler :) önce göbüşünü sonra kucağını doldursun inşallah :)

canım hormanal olabilir ilaçlardan olabilir :) tatlım 3 gün bitmiş eşinle çok yürümemek şartı ile dışarı çıkın bir yerlerde oturun :) olmuyorsa balkona çık otur :) arkadaşlarını çağır sohbet et kafanı dağıtmaya çalış tatlım :) herseyin hayırlısı diye dua
et tatlım :) ben olsun diye dua etmedim :) Allahım hayırlı mı şer mi ben bilmem bana hayırlı gibi görünen şer , şer gibi görünen hayırlı olabilir bunu ancak sen bilirsin herşeyin hayırlısını nasip et inşallah gönlümdeki hayırlıdır sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebeğe gebeyimdir eğer gönlümdeki şu an için hayırlı değilse buna dayanma gücü ver allahım :) diye dua ettim :)

Canimmm cok sevindimmm güzel haberi bekliyodum zaten senden =)) Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallahh canim 9 ay skintisiz bir hamilelik gecirirsin insallahhh

canım teşekkür ederim :) inşallah canım :)rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder :)
Batmalar sancilar oldumu sertlik siskinlik gibi farkediliomu yoksa normalmi

canım kasıklarımde ağrı ve karnımda şişkinliksıcak basması oldu ama geçen denememde de oldu bunlar o yüzden ilaçların etkisindendir diyorum :) canım dua ettim canım(duamı yazdım okumak istersen ) :) inşallah hayırlısı ile bebişin tutunmuştur :)

inanmıyoruuuuuuuum aaaaay çok sevindim canım darısı başıma inşallah hadi gözün aydın sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah :)

inşallah canım darısı herkese sana :)
canimmm cok sevindim masalalhhhhhhhhhhh

Amin canim, hadi gozun aydin,degerinde cok guzel. Bundan sonra, kese, kalp atislari , cinsiyet, kipirdamalar derken hop bakmisin kucaginda ins. Kacinci gun degerin?tekrar gozun aydin canim bir daha dusunursen kardes icin olsun inssss

sağolun kızlar :) allahım kucağımıza almayı nasip etsin :)
canmmm tebrık edıyorum senı bırtanemmmmallah kucagna almayı nasıp etsın cok sevndım senn adına

canım çok teşekkür ederim :) darısı sana :) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallah :)

Insallh isteyen herkeze versin duani goremedim canim saglikli hamisler sna dikkat et

evet cnm benımkıelrıde çifter dondurdular maalesef 1 tane koydururrbılıcem bende.
olsun Allah nasip eder öyle de hiç canını sıkma sen.
benım bu aykı transfer iptal oldu progesteronum yuksek çıktı ,
diğer aya kaldım yani..
herşeyde vardır bir hayır..
4. adetımle başlamış olucam bu durumda.

Sağol canım. 2 transfer oldu. Insallah ikiz olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam canimmm oyy maslalah 30 haftanin icindesiniz..evet misafir firtina gibi geldi gecti cok sukur, evde artik yalniziz ne buyuk bbir nimet :) iyiyiz tatlim acaba hareket duyarmiyim hissedermiyim diye kendimi dinliyorum ama i ihh yok bisey sen ilk ne zaman hissetmistin?? senin yaramazlar nasil uyutmuyorlarmi yine annelerini :) randevular siklastimi??operimm

Silanazz sen nasilsin kuzum?

Ver transferim yapildi güzel gecti dr dan 2 embriyo istedik oda zorda olsa kabul etti. Simdi eve geldim uzaniyorum ama icimde hic bir duygu yok garip bir bosluktayim sanki 23 temmuz test tarihi hakkimizda hayirlisi...

Sağol canım. 2 transfer oldu. Insallah ikiz olur

Ayyyy canımm benim inşallah inşahh ikiz olur dua etcem sana banada ıkı embriyo transferi olucak inşallah benimde ikiz olurrr🙏🙏🙏

Ver transferim yapildi güzel gecti dr dan 2 embriyo istedik oda zorda olsa kabul etti. Simdi eve geldim uzaniyorum ama icimde hic bir duygu yok garip bir bosluktayim sanki 23 temmuz test tarihi hakkimizda hayirlisi...

Canım hakkında hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsun sana bebişlerin inşallah ikiz olur seninde güzel haberlerinizi bekliyorum benimde kısmetse önümüzdeki hafta transferim olucak düşündükçe heyecan basıyo valla ☺️

Ayyyy canımm benim inşallah inşahh ikiz olur dua etcem sana banada ıkı embriyo transferi olucak inşallah benimde ikiz olurrr🙏🙏🙏

Inşallah Bunca çektiğimiz sıkıntıyı unutturur bebislerimiz.

Bendd dondurulmuş embriyo sayesinde 15 haftalik ikiz hamileyim.Allah herkese nasip etsin.yokmu benim gibi 15 haftaliga yakin kimse bir kac birsey soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…