- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Genclik ne ediyonuz, hamilelik yoruyo herhalde telase bitmiyoki yazasaniz herhalde aman iyi olunda :) Bizde 22. Hafta bitti cok sukur, Pazartesi randevum vardi prenseslerim kipir kipir yerinde durmuyodu, durmasinlarda zaten. 63 kilo olmusum :) 6 kilo aldik daha korkuyorum cok kusuk dogacaklar diye ama doktor gelisimelri iyi diyo, 2 gun aralari :) herkes zaten diyo tek gebelik onceki hamileligin gobi kilo almazsin ahahha daha bilmiyorlar benim ikizlerim olcak ins. Ayy korkulu haftalar gectikce boyle ciglik atasim geliyor bir degil iki kizim olcak diye ama susuyorum, dogumda ins..ikisini de kucagima aldim herkes duycakk, cok hareketlendiler... sizin bebisler nasil Arkidesler :) Mide yanmalarim felaket ilaca basladim, vitamin i biraktirdi domtor cok midemi yakiyo diye demir hapi verdi , sizde kulaniyormusunuz?
canım maşallahAllahım yardımcın olsun :) Allahım ikisini birden sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) 5 kişilik güzel bir aile olunnnnnn :) darısı bize :) hep 3 çocuğum olsun istedim daha 1i olmadı Ardı ardına olur inşallah :)
canım şimdiden hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun bebişlerin :)
canım herseyin hayırlısı :) adet olunca git drla görüş ne yapacaksınız diye :) dinlensen daha iyi olur ama bakalım drun ne diyecek :)
Kesinlikle bekle bir kac ay bence, vucudun dinlensin, hormonlar duzene girsin kendini hazir hissetinde tekrar dene cunku pes pese bence iki tedavi psikolojik olarak agir gel, gez yoz eglen acini dindir, stresten kurtul tamam ben hazirim dedin zaman basla. Simdi hemen baslarsan hep kisa sure onceki tecruben aklina gelcek ve korkularin, endiselerin daha cok olur, sakinles kendine zaman ver ondan sonra donmu bebislerin gelsin ins.
canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum senin yaşadığın şeyi ben geçen hafta yaşadım çok zor bi durum insanın ümitlenipte hayal kırıklığına uğraması umarım bidakine bu acıyı yaşamayız.... benim 24 mayıstı transfer 4 haziranda da negatifi aldım doktorum ilaçları hemen bırak 3-5 güne adet olursun çok ağrılı ve parçalı olabilir korkma demişti dediği gibi çok ağrılı oldu hemde 5 haziranda geldi akşam ilacı kestim ertesi günü kırmızılar elimi öptü :) cuma gününe randevu aldım neden böyle oldu onu araştıralım dondurulmuşlarla nezaman başlıcaz onu konuşalım dedi doktor bakalım neler olucak artık yani cuma günü senin merak ettiğin soruları ben de öğrenmiş olucam canım :)
Kizlar bnm 31 mayista transfer oldu ama malesef negatif. 2 tane dondurulmusum var. Tedaviye ne zaman baslamaliyim 1 ay dinlenmek gerekir mi yoksa hemen mi? Dun aglamaktan doktora soramadim.sadece bikac gune adet gorursun dedi.siz neler yaptiniz ne zaman başladınız 2. Denemeye
canım maşallahAllahım yardımcın olsun :) Allahım ikisini birden sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) 5 kişilik güzel bir aile olunnnnnn :) darısı bize :) hep 3 çocuğum olsun istedim daha 1i olmadı Ardı ardına
RABBIM su mubarek aylarin hurmetine sanada pes pese mutluluklarin en guzelini yasatsin ins..Bende bir zamanlar 1 taneyi bile hayal edemezken bugun ins. Surda 3.5 ay sonra 3 mucize annesi olcam. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
masallah canim size, korktugun donemleri atlattin cok sukur, darsi basimiza insallahhh..ikizler supriz olacak herkese desene..alis verise basla anca bitirrisin:)) bizde iyiyiz cok sukur artik normal dogum doktorumuzu goruyoruz..yaavas yavas buyuyoruz teyzesi..isim buldunmu kizlarinaa?
Bende ilk negatifi 26 şubatta aldım.dr.dondurulmuşları denemeden histereskopi ve pıhtılaşmaya bakalım dedi.nisanda histereskopi oldum ve 2 polip alındı ve pıhtılaşma dada 2 gende mutasyon çıktı.nisan sonu tedaviye başlayacaktık reglinin düzeni bozulunca iptal oldu ve yasmin kullandım.allah nasip ederse c.tesi donmuş bebişler benimle...
sende bazı şeyleri yapmadan deneme cnm rahimde bir sıkıntı varsa tutması zor
Ay canim ayni seyleri yasamişiz.dun dr biseyler dedi ama bn hatirlamiyrm eşime de sormadim daha.dondurulmuslara ne zaman baslariz nasil olur diye az da olsa bahsetti ama bn aglamaktan baska bisey hatirlamiyrm.daha hastalanmadimbn .transfer den beri olan agrim dvm ediyor. Bende pkos var.cuma gunu bilgilendirirsen sevinirim. Banada fikir olur en azindan ilk ne zaman gidilmeli? Ilk muayene adetin 3.gunu mu olacak dondurulmuslarla baslarsak?
Tamam canin sagol tabiki gorusurum onunlada cunku herkes farkli ben agrimi pkos oldugun icin ona yordum ama bilmiyorum. Daha regl olmadimbn. Aksam sorayim bakalim esime o hatirliyosa. Sadece sanki onunda hazirligi var transfeŕ icin Rahmi ilaclarla hazirlariz demisti.bn zaten en az 1 ay ara ver meyi dusunuyrm su anda bakalim:)canım sana gelişmeleri yazarım ama sen de doktorunla tekrar konuş çünkü en sağlıklı kararı o verecektir nerde yaptırıyosun bilmiyorum ama benimki hemen görmek istedi mesela sana da öyle demiş olabilir ama sen durumundan dolayı anlayamamışsındır benim opuda bi başladı ağrı adet oluncaya kadar devam etti yarın onu da sorcam neden olmuş diye öyle işte gelişmelerden haberdar ederim seni :)
Tamam canin sagol tabiki gorusurum onunlada cunku herkes farkli ben agrimi pkos oldugun icin ona yordum ama bilmiyorum. Daha regl olmadimbn. Aksam sorayim bakalim esime o hatirliyosa. Sadece sanki onunda hazirligi var transfeŕ icin Rahmi ilaclarla hazirlariz demisti.bn zaten en az 1 ay ara ver meyi dusunuyrm su anda bakalim:)
Bende ilk negatifi 26 şubatta aldım.dr.dondurulmuşları denemeden histereskopi ve pıhtılaşmaya bakalım dedi.nisanda histereskopi oldum ve 2 polip alındı ve pıhtılaşma dada 2 gende mutasyon çıktı.nisan sonu tedaviye başlayacaktık reglinin düzeni bozulunca iptal oldu ve yasmin kullandım.allah nasip ederse c.tesi donmuş bebişler benimle...
sende bazı şeyleri yapmadan deneme cnm rahimde bir sıkıntı varsa tutması zor
zaten ara veriyolar 1 ay yani şimdi adet olucaksın ya bu değilde önümüzdeki adetinle başlanıyo sanırım 2.günüydü tam hatırlamıyorum ama neyse dediğin gibi bi hazırlık aşaması var bantlarla ilaçlarla rahmini hazırlıyo baktıki istenilen şekilde kalınlaşmış ozaman transferini gerçekleştiriyor ama işin iyi tarafı bu defa okadar çok ilaç kullanmıyosun :) ben yarın eni konu öğrenip gelirim canım :)
Masallahh sizede canim hele 20 haftdan sonra o kadar hizli bebis ve gobis buyuki anlatamam. Kesinlikle hemde ne supriz hele bir zamanlar kisir gozu ile bakanlara rabbimin mucizesi nasil oluyomus gorcek ins. Canim oglumun kiyafetlerinden bebeklik hep cikardim kullanilckalari ayirdim, yikayip yerlestircem prenseslerimin dolabina , ben ahmile kaldim gunden beri hep her ciktomda indirimden biseyler aliyodum, kizimin zamanindakilerin cogunu dagatmistim ama ozel olanlari saklamsitim :) vallahi simdiden kiyafetlerimiz hazir sadece besik ve car seat alcam iste. Isim karar veremiyoruz.Arkadslar onerilirinizi bekliyorum bu konuda.
hayırlısı olsun canım umarım bu defa bebişlerin sıkıca yapışır sana... benim de ilk denemem nagatif yarın tekrar gidicem bakalım ne dicek donmuşları nezaman koyalım dicek sana bişey sorucaktım histeroskopiden önce senin hiç hsg çelmişmiydi bide bu kez kaç tane koyucaklar
Bnm hsg cekilmisti rahimde bi problem yok denildi ama pihtilasmayi bilmem.onu da bi arstirmmam lazim. Zaten hemen baslayamam heralde .bi daha olumsuz sonuc görmeye su an hazır degilim
oh oh ne guzel, bende indirimleri kacirmak istemiyorum ama gerci burda hep indiirm oluyor orasida oyledir muhakkak..tasinaciz baska bir eyalete simdiden almiyim diyorum..car seat i ne marka alican kizz bende arastirmaya baslicam simdiden birde stroller var tabi sen tecrubelisn sole bakimm :) isim zor issssss:)
Canim benim oglumdan 1 ader car seat var, Peg Perego almistim, yine aynisindan alcam ins. Safety olarak 1. Numara diyolar. Stroller'da UPPAbaby Vista almistim, super kullansili, kesinlikle tavsiye ederim , ilk zamanlari oglumu hep stroller la gelen basinet var ona Toysrous tan ayaklik aldik, 3 aylik olana kadar hep geneli gunduzleri onda yatti, disari cikican zamanda hemen basineti stroller a takip istedin yere gidebiliyosin, ayni besik.gibi yan gel yat, car seat hangi marka alirsan onun adapter alman lazim, 5 yasina kadar kullanabilcegi,cok future olan bir stroller. INDIRIM aynen her zman var burda, regular fiyat aldim hicbirsey yok inanki :) erkek bebek icin bol bol bataniye al canim, cit citli alirken kafadan kolay gecen omuz modelli olanlar var onlardan al, geneli iki parca alamaya calis, tolumlar boy uzadikca kesinlikle kullanmiyorsun iki parcalar gibi, sirtan dugmeli kiyafet almamaya calis, cildleri cok taze izi cikiyor , sirt ustu yatirdinda :)
sagol canim tavsiyelerin icin, aklimda tutucam..dedigin markalarada bir bakarim..hele ben asla normal fiyatindan bisey almam indirimindede kupon kullanirim:))) bi ara satis elemanligida yapmisliginm var nerde ne indiirm olur bana sor kiyafette ama bebek konusunda tecrubesizim maalesef:) stroller da bu adapter ve basinet meselesini bilmiyordum bi arastirayim ben onlari..sagol tekrar
Canim stroller , Basinet ve 6 ay sonrasi seat ile geliyor, ayri aldin car seat te takiliyor stroller'a onun adapterini aliyosun sadece, kendi koltuk ve basinetine gerek yok. Video sunu izle ne demek istedimi daha clear anliycan