Dondurulmus embriyo.

Herkese iyi geceler...uzun zamandir kk ya giremiyordum bu gece kismet oldu ve eskiden her dakika online oldugum tup bebek bölümüne goz atmadan cikmak istemedim, sizin topik cekti dikkatimi yazilarin hicbirini okumadim vaktim yok ama genel olarak birseyler yazmak istiyorum umut olsun diye........ilk tup bebegim negatif oldu ve tamamen klinik doktor hatasi vardı. .ikincisi pozitifti 14.haftada turner sendromu ve Kistik higroma sebebiyle ölü dogum yaptim o donemlerde yaşadığım acilara doktugum gozyaslarina sadece yuce allah ve esim sahit...dogumdan iki ay sonra dondurulmus embr.trans oldu 3 taneydi biri cozulemedi kalan 2sinide trans ettiler sonuc pozitifti. .ama muayene de tek gozuktu hep..5.5 haftalikken korkunc bir kanamayla hast.ye kaldırıldim o yogun kanamaya bebegin düştüğünü biliyordum mumkun degildi kalmasi ama dr.um bir mucizeyi soyledi ikizlermis yani digeride tutmus..onu kurtarmak icin gunlerce hast.de yattim tabi kanamalarim uzun surdu ve tami tamina 5 ay kalkmadan yattim giden bebegime üzülerek ve diğeri icin dua ederek 28.hafta nerdeyse doguyordu.cok zor gecti hamileligim ...su an cennette iki melegim ,koynumda bir melegim var..kızım oldu adini nil koydum omru nil nehri kadar uzun olsun diye...allah kimseyi evlat kokusu koklamadan oldurmesin dilegim bu..bu kandil gecesinde dualarim sizlerle...sizlere bikac onerim var lütfen sabirli olun trans dan sonra dinlenin bol ananas ve kabak çekirdeği yiyin muzik dinleyin ama gun saymayin dusunmeyin stres yaptikca olumsuz oluyor hersey..

Huzurla ve sağlıkla büyüdüğü adı gibi uzun bir ömrü olsun... Üzüntülerin ve kayıpların izini silecek kadar büyük mutluluklar yaşatsın hep, sevgiler

Huzurla ve sağlıkla büyüdüğü adı gibi uzun bir ömrü olsun... Üzüntülerin ve kayıpların izini silecek kadar büyük mutluluklar yaşatsın hep, sevgiler

wishduygu ne yaptin merak ettim sende benim gibi yumurtlamasi durdurulamayanlardasin:) insallah en yakin zamanda mutlu haberi alir bizimle paylasirsin...

cok tesekkurler yazdigin icin, insallah herkese umut olur, ve bebisin sana tum acilarini unutturur

wishduygu ne yaptin merak ettim sende benim gibi yumurtlamasi durdurulamayanlardasin:) insallah en yakin zamanda mutlu haberi alir bizimle paylasirsin...

Vallahi sorma :) Önce ileri yaş nedeniyle yumurta var mı acep telaşı sonra kaç toplandı kaç döllendi telaşı, kaç güne gitti telaşı o bu şu derken üşütmeye bıraktık şimdi ısıtamıyoruz :)

Söz dinlemeyen yumurtalarım yüzünden bu ayı pas geçtik, progestron yumurtlamayla artınca ilaçları kestik o yüzden düzensiz regl oldu... Haziran sonu-Temmuz başı -tüpler tıkalı olduğu için risk olmadığından- bildiğin vücut kendi kendine hamile kalabilirim dediği anda transfer yapılacak... Bakalım bir aksilik olmazsa günlük takiple plan bu... Gün gün ultrason yanında ateş, LH, progestron vs. takip edilip ilerleyeceğiz...

Olmadı ilaçla ilerleyeceğiz, ben bu kez ilaç olmasın istedim, bir sürü ilave ilaç daha almam gerekecekti durdurabilmek için...
Doktor da o zaman bu takip yöntemini önerdi... Hayırlısı deneyip göreceğiz.

Sen nasılsın? ufaklık nasıl üzüyor mu seni :) alışveriş, isim vs. telaşları başladı mı? sağlıklı ve -nazar değmesin- sorunsuz ilerliyor değil mi hamilelik... 9 ayının sonuna kadar da heppp öyle gitsin inşallah....

Çok sevgiler

hepimiz ayni telasli stresli yollardan geciyoruz ve birbirimizi cok iyi anliyoruz..ayni seyleri bende yasadim bire bir..vardir bundada bir hayir dedik hep bekledik ama sen benden dirayetli ciktin vallahi bravo insallah emeklerinin ve beklemenin karsiligini alacaksin bu dogal takip yontemi beisini getirir sana insallah..biz iyiyiz cok sukur arada bir sanirim laktoza karsi alerjim ortaya ciktigindan bi sure ishalle bogustum simdi laktozsuz sut iciyorum bir sorun yok gibi, ama mide yanmasi eksimesi epey oluyor onlarda tuzu biberi artik, hazilrikli ol:) isim konusunu epey dusunuyoruz ama erkek isimleri daha kisitli gibi geliyor bana kiz olsaydi kolaydi:) alisverisi kendim icin yapiyorum bebise baslamadim daha zira baska bir eyalete tasinicaz ordan alirim dedim..bikac hamis tsortu ve bi pantolon aldim sanirim buyuk almisim hamisliktedede yine kendi bedenini almak gerekiyor galiba zaten ona gore yapiliyor sanirim, denemistim halbuki ama orda anlamamisim:)) neyse guzel haberlerini bekliyor bol bebisili gunler diliyorummmmm

Tamam canim sen ogren yrn haberlesiriz

selam canım ben bgn gittim merkeze genetik test istedi herşeyin görünürde normal olupta tutmaması doktoru da şaşırttı yaşımdan ve diğer tahlillerden dolayı pıhtılaşma vs olması zor dedi işte genetiğe bakalım dedi sonuçlar 3 hafta sonra çıkıyomuş eşimden ve benden kan aldılar 280tl ödedik adetten 19 gün sonra gel kontrol edelim dedi 24 hazirana denk geliyo randevu aldık o gün bakıcak eğer kist polip vs görmezse bi sorun çıkmazsa bi iğne varmış yumurtalıkları baskılayan onu yapıcakmış çünkü halen geçen seferden kullandığım ilaçların etkisi devam edebilirmiş yumoşlar üzerinde işte herşey yolunda giderse temmuzda 2.transferini yaparız dedi ozamana kadar da genetik sonuçlar çıkmış olur dedi öyle işte canım haber vereyim dedim

Ay hadi inş bu sefer yolunda gitsin hersey.sende problem yokmuydu bnde polikistik over var ben ona bağliyrm .bende bgn regl oldum bayada kanamali oldu haliyle.ben bu ay biraktim canim onumuzdeki reglde gitmeyi dusunuyrm.dedigin gibi igneleein etkisi d3vam ediyor hani belki bi umut olur .ve sogan kuru yapicam daha duzenli bu sefer. Birde ari sutu polen karisiminin faydasini okudum onu alicam. Sana ilaç baslamadi mi

dün adetimin 2. günü idi gelecek ay için kontrole gitmiştim dr başlayalım dedi hersey iyi dedi ilaçları yazdı ilk iğnelerimi vuruldum :) hayırlısı bakalımmmmmmmmmm :)
dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnnnnnnnnn :)

benim sadece sol tüp tıkalı onun dışında bişeyim yok canım işte genetikte de bi sorun çıkmaz inşallah zaten hemen ilk adetinle yapmıyolar bi sonrakiyle başlanıyo doktora neden bukadar ağrılı ve çok geldi adetim diye sordum çok fazla hormon ilacı kullandın rahim duvarın kalınlaştı bizde iğnelerle yumurtalıklarını toplarken elledik o yüzden dedi doğal hali bozuldu yani :) şuanda vitaminlerim var b12,d ve omega 3tane okadar başka ilaç vermedi işte 24ünde bakıcak herşey normalse iğne yapıcak onun sonrasında başka kullanırmıyım bilmiyorum ama asıl işleme temmuz adetimle başlıcaz ben şimdi vücut bukadar altust olmuşken bi kür denemeyim diyorum kaş yaparken göz çıkarmayım ama arı sütü polen yiyebilirim ben de eşime dedim biz bu ayı boş geçmeyelim çalışalım diye dediğin gibi iğnelerin etkisi var bakarsın 2.ye gerek kalmaz :)

canım ne güzel haber Rabbim bu defa yüzünü güldürecek buna inanıyorum hep pozitif düşün en baştan bu defa olacak yavrumu kucağıma alacağım de tedavi önemli ama en önemlisi inanmak bu defa Allahın izniyle olacak de dualarım seninle

hayırlısı olsun canım umarım tez vakitte mutlu haberler verirsin bize senin kaçıncı denemen geçmişte yazdın mı bilmem ama belki de okumuşumdur da ah şu kafada da tutabilsem bişeyleri :)

Bende donmuş bebeklerimi aldım bugün.dr çok güzel çözüldügünü ve çogalmaya başladıgını söyledi.2 adet 10 ve 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi.umarım 26 haziranda varlıklarını testlendiririz

hayırlısı olsun canım umarım tez vakitte mutlu haberler verirsin bize senin kaçıncı denemen geçmişte yazdın mı bilmem ama belki de okumuşumdur da ah şu kafada da tutabilsem bişeyleri :)

canım bu donmuş denememi de sayarsak 5. deneme olacak :) 2. de tuttu kızımı erken doğurdum 10 gün sonra kaybettim
şimdi sıfırdan deneyeceğim inşallah rabbim heoimizin kucaklrını doldurur :)

canım çok tesekkür ederim :) inşallah canım :) rabbim hepimizi sevindirsin :) Allahım kuzularımızı kucağımızda sevdirsinnnnnnn :) sen ve küçük mucizen nasılllllllll?

canım hikayebni okudum :) paylaştığın için teşekkür ederim bize umut oluyorsunuz :) yavrun(kardeşler de olabilir) sen ve eşinle güzel bir ömür diliyorum :)

super bi haberrrrr gozun aydin canim, bebisin 9 ay sonra annesinin kucaginda olsun hic birakmasin insalahhhhhhhh

kızlar bir şey sorucam dondurulmuş embriyo transferi kaçıncı günde gerçekleşiyor .temmuz ayında transferim var dondurulmuş

super bi haberrrrr gozun aydin canim, bebisin 9 ay sonra annesinin kucaginda olsun hic birakmasin insalahhhhhhhh

canım inşallah :) çatlatma iğnemi az önce vuruldum :) salı opum var :) DUA EDİN NE OLUR :) KALİTELİ OLSUNLAR VE BENİMLE OLSUNLAR TAAAAAAAAAAAA KUCAĞIMA KADAR :)

Gozun aydin canimm ne güzel

kac tane transfer edildi acaba kacinci denemen sorun neydiii acaba

cok oldu ama kusura bakma

önemli diil canım..ben pcos hastasıyım..hemde şiddetli..bu 2. denemm.2 tane transfer edildi..bugün 13. günüm..rabbim hepinize nasip etsin canı gönülden dua ediorum sizler içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…