Dondurulmus embriyo.

evet canim aynen bizimkide oyle oldu, 6 . gunde blast seviyesine geldi 2 embiryo ve catlamak uzereyken dondurdular (hani catlayip cikiyor kabugundan tutunmak icin) karariniz hayirli ve ugurlu olsun insallah bebisin simsiki tutunacak annesine 9 ay sonrada hopp kucaginda insallah , saglikli sihhatli bebecikler nasip olsun hepimize..kanda baktirmiyordum canim ya mikrop falan ama surekli bi kan tahlili yapiliyordu bana progesteron kontrolu icin ama baska biseye baktilarmi bilmem..neyse unut o gunleri guzel gunler bizleri beklerrrrrrr:KK16::KK16::KK16:[/Q

unbelivable Allah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.kaçıncı denemede ve hangi merkezde tedavi gördünüz öğrenebilirmiyim,teşk

Son düzenleme:
Bulantilarin gecsin bir süre sonra unutuyorsun bile o günleri canim sonra da acaba bir sorun mu var diye düsünüp duruyorsun yani olsa bir dert olmasa bir dert :KK1: Himm anladim canim kendini strese sokma, evet degerler yüksek cikabiliyormus sonucta iki bebis var gayet normal bence aklina kötü seyler getirme, ben yaptirmadim hicte düsünmüyorum yaptirsam nasil olurdu diye, yüksek ciksaydi da inanmazdim cünkü bütün doktorlar söylüyor yüksek cikar diye önemli olan ultrasonda ense ölcümü ve burun kemigi, sonrada 20-22. haftalarda detayli ultrasona girceksin orda herseylerine tek tek ayrintili bakiyorlar bence önemli olan bu ikisi.. Insallah saglikla 9 ayi tamamlayip kucagimiza aliriz bebeklerimizi, Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahh :KK16::KK16:

Amin canım Rabbim sağlıklı olarak kucagimiza almayı nasip etsin ben istemeyerek kan testi verdim ama sonuç yüksek çıkarsa takilmayacagim senin dediğin gibi ayrıntılı ultrason daha önemli

slm kızlar nasılsınız...dün kontrole gittim endometrium 9 mm olmuş..salı günü transferim var..2 tane 1. kalite 3.gün embriosu konulacak..rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder inşallah.dualarım hepmiz için..sizde dualarınızı eksik etmeyin benden..

slm kızlar nasılsınız...dün kontrole gittim endometrium 9 mm olmuş..salı günü transferim var..2 tane 1. kalite 3.gün embriosu konulacak..rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder inşallah.dualarım hepmiz için..sizde dualarınızı eksik etmeyin benden..

hayırlı olsun cnm gününüz belli olmuş .al bakalım bebişleri bırakma 9 ay ...

sende akıntı oldumu hiç bende sanki yumurtalama akıntısı gibi akıntı oldu.ama ben normalde bile 8-9.günde yumurtlamamki anlamadım gitti yani bakalım dr. ne diyecek salı günü benimde kntrolüm var

hayırlı olsun cnm gününüz belli olmuş .al bakalım bebişleri bırakma 9 ay ...

sende akıntı oldumu hiç bende sanki yumurtalama akıntısı gibi akıntı oldu.ama ben normalde bile 8-9.günde yumurtlamamki anlamadım gitti yani bakalım dr. ne diyecek salı günü benimde kntrolüm var

evet canım arada beyaz akıntım oldu..benim hiç yumurtlamam olmamış..rahim kalınlığınında çok iyi olduğunu söledi..salıya kadar daha artarmış..bantı 2ye düşürdük..crinone jel,tetradox ve prednol eklendi bide..bunların haricinde folic asit,glukopage ve coraspin içiorum..bu arada kabak çekirdeği,dut kurusu ve ananas yiyorum..nar suyunuda transfere kadar içicem..senin kaçıncı günün canım benim transfer 18.güne denk gelior

Merhaba arkadaşlar. İki negatif tüp bebek demesinden sonra dün başka bir tüp bebek merkeziyle görüştüm. Herhangi problemimiz olmadığı için genetiğinize bakalım dedi ve genetik test istedi. Ancak eski dondurulmuş denemler için rahimimin hazırlanma aşamasında iğne verdilermi dedi dr bende sadece estroferm ve progestan aldım dedim. Sistem eski falan dedi rahim iyi hazırlaanmıyormuş sadece bu ilaçlar la.Eski merkezde daha dondurulmuş embriyolar var.Hazırlık sürecinde farklı bi yöntem uygulanan var mı tutmammış olmasının sebebi bu olabilir mi acaba.

evet canım arada beyaz akıntım oldu..benim hiç yumurtlamam olmamış..rahim kalınlığınında çok iyi olduğunu söledi..salıya kadar daha artarmış..bantı 2ye düşürdük..crinone jel,tetradox ve prednol eklendi bide..bunların haricinde folic asit,glukopage ve coraspin içiorum..bu arada kabak çekirdeği,dut kurusu ve ananas yiyorum..nar suyunuda transfere kadar içicem..senin kaçıncı günün canım benim transfer 18.güne denk gelior

ben şimdilik estrofem (günde 2 tane ) lucrin ve elevit kullanıyorum.kontrol 12.günde olacak ozaman belli olur kaçıncı gün olacağı.dr.13-14 haziran gibi olur demişti ama tabi rahim ne durumda bakıcaz.muhtemelen banada salıdan itibaren crinone jel vericek.bende pıhtılaşma sorunuda çıktı transferden itibaren bide onun için iğne olcak.
prednolu bana opudan sonra vermişlerdi ilk denemede.

evet canim aynen bizimkide oyle oldu, 6 . gunde blast seviyesine geldi 2 embiryo ve catlamak uzereyken dondurdular (hani catlayip cikiyor kabugundan tutunmak icin) karariniz hayirli ve ugurlu olsun insallah bebisin simsiki tutunacak annesine 9 ay sonrada hopp kucaginda insallah , saglikli sihhatli bebecikler nasip olsun hepimize..kanda baktirmiyordum canim ya mikrop falan ama surekli bi kan tahlili yapiliyordu bana progesteron kontrolu icin ama baska biseye baktilarmi bilmem..neyse unut o gunleri guzel gunler bizleri beklerrrrrrr:KK16::KK16::KK16:[/Q

unbelivable Allah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.kaçıncı denemede ve hangi merkezde tedavi gördünüz öğrenebilirmiyim,teşk

cok tesekkur ederim canim darisi basina olsun insallah..1. denememdi..yurt disindayim..

Merhaba arkadaşlar. İki negatif tüp bebek demesinden sonra dün başka bir tüp bebek merkeziyle görüştüm. Herhangi problemimiz olmadığı için genetiğinize bakalım dedi ve genetik test istedi. Ancak eski dondurulmuş denemler için rahimimin hazırlanma aşamasında iğne verdilermi dedi dr bende sadece estroferm ve progestan aldım dedim. Sistem eski falan dedi rahim iyi hazırlaanmıyormuş sadece bu ilaçlar la.Eski merkezde daha dondurulmuş embriyolar var.Hazırlık sürecinde farklı bi yöntem uygulanan var mı tutmammış olmasının sebebi bu olabilir mi acaba.

ben 1 ay kadar lupron kullandim transferin yapilacagi zaman yumurtlamayi onelemek icin..onun disinda normal estriogen bantlari ve transfere 5 gun kala progestan igneye basladim..birde transferden 3 gun once antibiyotik almaya basladim transferden 2 gun sonra biraktim..bi ilac daha vardi yine oyle transfer zamani kisa sureli aldigim ama hatirlayamadim simdi:KK43:
insallah guzel sonuclar alirisinizz:KK16::KK16:

bugün transferin vardı cnm bebişleri almışsındır heralde...

benimde bugün günüm belli oldu c.tesi geliyor benim miniklerde...

cok heyecanlıyım yarın transfer gunum ....ıns saglıklı cozulurler bebeklerım ..ben sadece busurecte estrofemve folık asıt bıde son 4gun kala crınonejel kullandım ...endısem bu ılaclar yeterlı mı ...sızler hangı ılaclar kullandınız..adanada baskente taransferı olan arkadaslar varmı.....gebe olan arkadaslarımız neler yaptıklarını anlatabılırmı...Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp eyle ...

Kizlar bnm 31 mayista transfer oldu ama malesef negatif. 2 tane dondurulmusum var. Tedaviye ne zaman baslamaliyim 1 ay dinlenmek gerekir mi yoksa hemen mi? Dun aglamaktan doktora soramadim.sadece bikac gune adet gorursun dedi.siz neler yaptiniz ne zaman başladınız 2. Denemeye

Kizlar bnm 31 mayista transfer oldu ama malesef negatif. 2 tane dondurulmusum var. Tedaviye ne zaman baslamaliyim 1 ay dinlenmek gerekir mi yoksa hemen mi? Dun aglamaktan doktora soramadim.sadece bikac gune adet gorursun dedi.siz neler yaptiniz ne zaman başladınız 2. Denemeye

Kesinlikle bekle bir kac ay bence, vucudun dinlensin, hormonlar duzene girsin kendini hazir hissetinde tekrar dene cunku pes pese bence iki tedavi psikolojik olarak agir gel, gez yoz eglen acini dindir, stresten kurtul tamam ben hazirim dedin zaman basla. Simdi hemen baslarsan hep kisa sure onceki tecruben aklina gelcek ve korkularin, endiselerin daha cok olur, sakinles kendine zaman ver ondan sonra donmu bebislerin gelsin ins.

1 deneme Negatif ti
2 deneme 6 ay sonra kimyasal gebelik,
3. Deneme 2 yil sonra Yurtdisi Negatif
4. Deneme 9 ay sonra pozitif 2.5 yasinda oglum var
5. Deneme 2 yil sonra 22 haftalik ikiz prenses gebelik

canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum senin yaşadığın şeyi ben geçen hafta yaşadım çok zor bi durum insanın ümitlenipte hayal kırıklığına uğraması umarım bidakine bu acıyı yaşamayız.... benim 24 mayıstı transfer 4 haziranda da negatifi aldım doktorum ilaçları hemen bırak 3-5 güne adet olursun çok ağrılı ve parçalı olabilir korkma demişti dediği gibi çok ağrılı oldu hemde 5 haziranda geldi akşam ilacı kestim ertesi günü kırmızılar elimi öptü :) cuma gününe randevu aldım neden böyle oldu onu araştıralım dondurulmuşlarla nezaman başlıcaz onu konuşalım dedi doktor bakalım neler olucak artık yani cuma günü senin merak ettiğin soruları ben de öğrenmiş olucam canım :)

Genclik ne ediyonuz, hamilelik yoruyo herhalde telase bitmiyoki yazasaniz herhalde aman iyi olunda :) Bizde 22. Hafta bitti cok sukur, Pazartesi randevum vardi prenseslerim kipir kipir yerinde durmuyodu, durmasinlarda zaten. 63 kilo olmusum :) 6 kilo aldik daha korkuyorum cok kusuk dogacaklar diye ama doktor gelisimelri iyi diyo, 2 gun aralari :) herkes zaten diyo tek gebelik onceki hamileligin gobi kilo almazsin ahahha daha bilmiyorlar benim ikizlerim olcak ins. Ayy korkulu haftalar gectikce boyle ciglik atasim geliyor bir degil iki kizim olcak diye ama susuyorum, dogumda ins..ikisini de kucagima aldim herkes duycakk, cok hareketlendiler... sizin bebisler nasil Arkidesler :) Mide yanmalarim felaket ilaca basladim, vitamin i biraktirdi domtor cok midemi yakiyo diye demir hapi verdi , sizde kulaniyormusunuz?

Genclik ne ediyonuz, hamilelik yoruyo herhalde telase bitmiyoki yazasaniz herhalde aman iyi olunda :) Bizde 22. Hafta bitti cok sukur, Pazartesi randevum vardi prenseslerim kipir kipir yerinde durmuyodu, durmasinlarda zaten. 63 kilo olmusum :) 6 kilo aldik daha korkuyorum cok kusuk dogacaklar diye ama doktor gelisimelri iyi diyo, 2 gun aralari :) herkes zaten diyo tek gebelik onceki hamileligin gobi kilo almazsin ahahha daha bilmiyorlar benim ikizlerim olcak ins. Ayy korkulu haftalar gectikce boyle ciglik atasim geliyor bir degil iki kizim olcak diye ama susuyorum, dogumda ins..ikisini de kucagima aldim herkes duycakk, cok hareketlendiler... sizin bebisler nasil Arkidesler :) Mide yanmalarim felaket ilaca basladim, vitamin i biraktirdi domtor cok midemi yakiyo diye demir hapi verdi , sizde kulaniyormusunuz?

canım maşallah :nazar::nazar: Allahım yardımcın olsun :) Allahım ikisini birden sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) 5 kişilik güzel bir aile olunnnnnn :) darısı bize :):KK16: hep 3 çocuğum olsun istedim daha 1i olmadı :KK43: Ardı ardına olur inşallah :)

cok heyecanlıyım yarın transfer gunum ....ıns saglıklı cozulurler bebeklerım ..ben sadece busurecte estrofemve folık asıt bıde son 4gun kala crınonejel kullandım ...endısem bu ılaclar yeterlı mı ...sızler hangı ılaclar kullandınız..adanada baskente taransferı olan arkadaslar varmı.....gebe olan arkadaslarımız neler yaptıklarını anlatabılırmı...Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp eyle ...

canım şimdiden hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun bebişlerin :)

canım herseyin hayırlısı :) adet olunca git drla görüş ne yapacaksınız diye :) dinlensen daha iyi olur ama bakalım drun ne diyecek :)

X