Herkese iyi geceler...uzun zamandir kk ya giremiyordum bu gece kismet oldu ve eskiden her dakika online oldugum tup bebek bölümüne goz atmadan cikmak istemedim, sizin topik cekti dikkatimi yazilarin hicbirini okumadim vaktim yok ama genel olarak birseyler yazmak istiyorum umut olsun diye........ilk tup bebegim negatif oldu ve tamamen klinik doktor hatasi vardı. .ikincisi pozitifti 14.haftada turner sendromu ve Kistik higroma sebebiyle ölü dogum yaptim o donemlerde yaşadığım acilara doktugum gozyaslarina sadece yuce allah ve esim sahit...dogumdan iki ay sonra dondurulmus embr.trans oldu 3 taneydi biri cozulemedi kalan 2sinide trans ettiler sonuc pozitifti. .ama muayene de tek gozuktu hep..5.5 haftalikken korkunc bir kanamayla hast.ye kaldırıldim o yogun kanamaya bebegin düştüğünü biliyordum mumkun degildi kalmasi ama dr.um bir mucizeyi soyledi ikizlermis yani digeride tutmus..onu kurtarmak icin gunlerce hast.de yattim tabi kanamalarim uzun surdu ve tami tamina 5 ay kalkmadan yattim giden bebegime üzülerek ve diğeri icin dua ederek 28.hafta nerdeyse doguyordu.cok zor gecti hamileligim ...su an cennette iki melegim ,koynumda bir melegim var..kızım oldu adini nil koydum omru nil nehri kadar uzun olsun diye...allah kimseyi evlat kokusu koklamadan oldurmesin dilegim bu..bu kandil gecesinde dualarim sizlerle...sizlere bikac onerim var lütfen sabirli olun trans dan sonra dinlenin bol ananas ve kabak çekirdeği yiyin muzik dinleyin ama gun saymayin dusunmeyin stres yaptikca olumsuz oluyor hersey..