- 29 Eylül 2013
- 702
- 78
Merhaba kizlar simdi geldim ultrasyondan detayli yapildi. Prensesler buyumus , birisi 245gr digeri 270gr cikti 19+0 . Kilolari az geldi hastlik mahvetti beni aldim kilouuda verdim resmen. Daha saglikli beslenmem lazim. Bebeklerin biri hersey hemen bakildi bitti ama yine Twin B daha uzun surdu, kadin rahim boyuna baktiktan sonra tekrar beline bakmam istedi B'nin. Teknisyen cok guzel bebek donmus olumu yapayim dedi. Yaptiktan sonra gitti ama beni odada baya bekletti, tekrar gelmem gerekebilceni filan soyledi. Pazartesi doktordan sonuclari alcan o seni yonlendirir dedi. Benim morel sifir tabi oncekinde de aynisi olmustu. TEKNISYE hic bisey demedi. SU Mubarek aylarin hurmetine ins. Diger bebegimde iyidir , dua edin bana. Ben kadin yokken ultrasyon aletini karistirdim biraz ve ikisinde gelisim tablosunu cektim orda gordum kiloyu filan zaten. Degerleri karsilastirinca sadece bir degerin B bebekte uzun suren olanin A Bebege gore daha yuksek ciktini gordum ins..bisey yoktur da guzel haberler alirim. Simdi bekleki pazartesi gelsin....
NANna senin ikizlerin kilolari kacti 19.haftada canim hatirliyonmu?
Canim kendini üzme hemen aklina kötü seyler getirme, ciddi birsey olsa hemen doktoruna yönlendirirdi bence beklemezdi.. Ikizlerin cogu zaten kilo farki oluyor biri digerinden kücük oluyor fln hem pekte fark yok aralarinda.. Insallah güzel haberlerle dönersin pazartesi günü, ben inaniyorum iyi olacagina sende üzme miniklerini annesi.. Bu arada ben 17. haftamin icinde gittigimde 190 civari birseydi kilolari sanirim,ama 17. haftam bitmek üzereydi diye hatirliyorum.. Beslenmene dikkat etmeye calis canim ben cok protein agirlikli besleniyorum et süt yumurta peynir fln onlarda bebeklere yariyor sebze meyve mümkün oldugunca tüket bak nasil tombik oluyorlar