Dondurulmus embriyo.

Merhaba kizlar simdi geldim ultrasyondan detayli yapildi. Prensesler buyumus , birisi 245gr digeri 270gr cikti 19+0 . Kilolari az geldi hastlik mahvetti beni aldim kilouuda verdim resmen. Daha saglikli beslenmem lazim. Bebeklerin biri hersey hemen bakildi bitti ama yine Twin B daha uzun surdu, kadin rahim boyuna baktiktan sonra tekrar beline bakmam istedi B'nin. Teknisyen cok guzel bebek donmus olumu yapayim dedi. Yaptiktan sonra gitti ama beni odada baya bekletti, tekrar gelmem gerekebilceni filan soyledi. Pazartesi doktordan sonuclari alcan o seni yonlendirir dedi. Benim morel sifir tabi oncekinde de aynisi olmustu. TEKNISYE hic bisey demedi. SU Mubarek aylarin hurmetine ins. Diger bebegimde iyidir , dua edin bana. Ben kadin yokken ultrasyon aletini karistirdim biraz ve ikisinde gelisim tablosunu cektim orda gordum kiloyu filan zaten. Degerleri karsilastirinca sadece bir degerin B bebekte uzun suren olanin A Bebege gore daha yuksek ciktini gordum ins..bisey yoktur da guzel haberler alirim. Simdi bekleki pazartesi gelsin....

NANna senin ikizlerin kilolari kacti 19.haftada canim hatirliyonmu?

Canim kendini üzme hemen aklina kötü seyler getirme, ciddi birsey olsa hemen doktoruna yönlendirirdi bence beklemezdi.. Ikizlerin cogu zaten kilo farki oluyor biri digerinden kücük oluyor fln hem pekte fark yok aralarinda.. Insallah güzel haberlerle dönersin pazartesi günü, ben inaniyorum iyi olacagina sende üzme miniklerini annesi.. Bu arada ben 17. haftamin icinde gittigimde 190 civari birseydi kilolari sanirim,ama 17. haftam bitmek üzereydi diye hatirliyorum.. Beslenmene dikkat etmeye calis canim ben cok protein agirlikli besleniyorum et süt yumurta peynir fln onlarda bebeklere yariyor sebze meyve mümkün oldugunca tüket bak nasil tombik oluyorlar :KK16::KK16:

ayy ne guzell renkli renkli footlarini cekte bizede goster annesi:))) insallah hersey tertemiz yolunda cikar canim, bak daha oteki yaramaz kendini gostermedi dimi, erkek galiba bu kadar harakete:) benimde cok gec degil sukur ultrasonum canim 3 haziran..iyi haberler gel insallahhhhhhh:KK54::KK54:

Tabi bizimkiler yerinde durupta kendilerini gösterirlerse =)) Insallah canimm yok diger yaramazimiz bize cok cektirecek sanirim :KK1: saglikli olsunlarda baska birsey istemem, hareketli olsunlar kolay gider kilolar :KK9: Sevindim canimm 2 hafta var yani sanslisin sIk görüyorsun bebisini =) Ben ilk baslarda ayda 1 gidiyordum simdi 3 haftaya indi neyseki =) Insallahhhh kuzumm Allahim hepimize her zaman güzel haberler almayi nasip etsin saglicakla kucagimiza alalim bebislerimizi insallahhh :KK16::KK16:

Bebeğimin kalp atışlarını duymadım normalde 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor fazla gelişmemiş eğer cuma günüde kalp atışını duymazsam kürtaj olucam allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç

Bebeğimin kalp atışlarını duymadım normalde 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor fazla gelişmemiş eğer cuma günüde kalp atışını duymazsam kürtaj olucam allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi süreç

Canım işallah hakkında hayırlısı olur!Benim oğluşumda 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık çıkmıştı.Sonra arayı kapattı şükür şimdi 5 yaşında.O yüzden hemen kendini ve bebişini üzme!Rabbim sana bağışlasın yavrunu.

Canım işallah hakkında hayırlısı olur!Benim oğluşumda 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık çıkmıştı.Sonra arayı kapattı şükür şimdi 5 yaşında.O yüzden hemen kendini ve bebişini üzme!Rabbim sana bağışlasın yavrunu.

Oyyy deme maşallahhhh oğluşuna
ekstradan bişi yaptınızmı gerçi aradan baya zaman geçmiş hatırlaman zor olaabilir:26:

Oyyy deme maşallahhhh oğluşuna
ekstradan bişi yaptınızmı gerçi aradan baya zaman geçmiş hatırlaman zor olaabilir:26:

Yok canım hiçbirşey yapmadık.Doktor bekle dedi sadece.o 2 hafta çok zor geçti ama 6+4 de duyduk kalp atşını.O yüzden hemen üzme kendi,Rabbim hakkında hayırlısını versin.

Cnm benim inss bebegin cumaya kadar o acigi kapatacak bazen olabiliyo rmus boyle sonradan kapatiyorlar arayi inss senin bebisde oyle olacak cumaya guzel haberini okurum inss cnm hakkinda hayirlisi olsun inss

Cnm benim inss bebegin cumaya kadar o acigi kapatacak bazen olabiliyo rmus boyle sonradan kapatiyorlar arayi inss senin bebisde oyle olacak cumaya guzel haberini okurum inss cnm hakkinda hayirlisi olsun inss

Allah razı olsun cnm inşallahhhhh kalp atışlarını duymak nasip olur:85:

Bulanti konusu gercekten cok kötü seni cok iyi anliyorum, bende hic birsey yiyemiyordum 4 kilo vermistim ama 16. haftamda bitti ve sonra kilolar gelmeye basladi :KK9: Insallah seninde cok uzun sürmeden biter bir an önce.. Evet canimbüyüdüler cok sükür:nazar::nazar: artik zaman daha yavas geciyor sanki, senin haftalarinda bulantilardan mi bilmiyorum pek kendimde olmadigim icin daha hizli geciyordu sanki.. Ben ikili test yaptirmadim canim üclü ve dörtlüyü de yaptirmadim cünkü doktorum degerler cok yüksek ciktigi icin ikizlerde yapmayi uygun bulmadigini söyledi bende tereddüt etmedim acikcasi.. Ama ultrasonla ense kalinliklarina ve burun kemiklerine bakmisti tabi, bir de benim doktorum her kontrolde detayli olarak bakiyor herseylerine o yüzden icim rahat.. Senin doktorun yapmak istiyormu?

Bulantilar yüzünden hamilelik heyecanı bile yasayamadim 12. haftaya gireceğim İnşAllah biran önce biter kurtulurum...benim bir doktorum yok maalesef eşimin işi gereği küçük bir yerdeyiz takipler için ile üniversite hastanesine gidiyoruz oradada doktorlar sürekli değişiyor bana hamelik haftasına bakarak hemen haziranın ilk haftasına gün verdi bende hiç yaptırmak istemiyorum aslında ama takibi orada yaptıranlarin hepsinden zorunlu istiyorlar senin doktorunda ikizlerde yüksel çıkıyor demiş :26: InşAllah değerler normal çıkar hamile kalma süreci yeterince stresliydi hamileliği güzel gecirelim en azından :KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek:

anladim tatlim, birdahakine ayrintili sor ogren azcik vakit ayirsinlar sende annesin merak ediyorsun yani dimi ama:) bizimki basketci olcakheralde:) bugn baska bir doktora gidicez bakalim o ne diycek..saglikli olsunlarda tatlim tek dilegimizzz:KK16::KK16:

Amin canım ÎnşAllah sağlıkla kucagimiza alalim...gittin mi doktora gördün mü bebişini :nazar:

Benimde ilk hamileliğimi öğrendiğimde kese görülmemişti bir hafta sonra gittiğimizde kese görüldü kalp atışı var dendi başka bir doktor ben kalp atışını duymadim dedi çok stres yapmıştım şimdi haftasına göre öndeler maşallah sende hemen kürtaj olma bekle canım aklına kötü birşey getirme iyi haberlerini bekliyoruz

selam kızlar.sormak istediğim bişey var.yardımcı olursanız çok sevinirim.ben dondurulmuşlarım için bu ay gidicem. bu dondurulmuş transferinden önce hormon tahlili yapıyorlar mı? ben pko luyum.bu yüzden yumurtlama tarihim belli değil. embriyonun tutunması için yumurtlama tarihinden sonraki 3-6. günler çok önemliymiş.bu günlerde rahim kabul ediyormuş.era testini araştırırken okuduğum yazılarda gördüm. bu günleri de kandaki lh seviyesiyle anlıyorlarmış.ben bundan önce 1 dondurulmuş denemesi daha yaptım ama hiç kanıma bakılmamıştı.sadece rahimi hazırlayıcı ilaçlar vermişlerdi.ama ben pko luyum :KK43: yumurtlama tarihim belli değil.acaba bundan önceki denemelerim bu sebeple mi tutmadı :KK43: uzun oldu bira kusura bakmayın.kafam allak bullak :KK43:

canım inşallah duyacağız bebişin kalp sesini :) dualarımız seninle :)

selam kızlar.sormak istediğim bişey var.yardımcı olursanız çok sevinirim.ben dondurulmuşlarım için bu ay gidicem. bu dondurulmuş transferinden önce hormon tahlili yapıyorlar mı? ben pko luyum.bu yüzden yumurtlama tarihim belli değil. embriyonun tutunması için yumurtlama tarihinden sonraki 3-6. günler çok önemliymiş.bu günlerde rahim kabul ediyormuş.era testini araştırırken okuduğum yazılarda gördüm. bu günleri de kandaki lh seviyesiyle anlıyorlarmış.ben bundan önce 1 dondurulmuş denemesi daha yaptım ama hiç kanıma bakılmamıştı.sadece rahimi hazırlayıcı ilaçlar vermişlerdi.ama ben pko luyum :KK43: yumurtlama tarihim belli değil.acaba bundan önceki denemelerim bu sebeple mi tutmadı :KK43: uzun oldu bira kusura bakmayın.kafam allak bullak :KK43:

Cnm oncelikle hayirli olur inss tedavin bende iki kere dondurulmus tedavisi yaptirdim ikisindede kana bakilmadi cnm cunku yumilerle dr larin isi olmadigindan direk rahmi hazirlayici tedavi uyguluyorlar cnm hic duymadim kana bakildigina hakkinda hayirlisi olsun cnm

Cnm oncelikle hayirli olur inss tedavin bende iki kere dondurulmus tedavisi yaptirdim ikisindede kana bakilmadi cnm cunku yumilerle dr larin isi olmadigindan direk rahmi hazirlayici tedavi uyguluyorlar cnm hic duymadim kana bakildigina hakkinda hayirlisi olsun cnm

sağol canım.inşallah

Bulantilar yüzünden hamilelik heyecanı bile yasayamadim 12. haftaya gireceğim İnşAllah biran önce biter kurtulurum...benim bir doktorum yok maalesef eşimin işi gereği küçük bir yerdeyiz takipler için ile üniversite hastanesine gidiyoruz oradada doktorlar sürekli değişiyor bana hamelik haftasına bakarak hemen haziranın ilk haftasına gün verdi bende hiç yaptırmak istemiyorum aslında ama takibi orada yaptıranlarin hepsinden zorunlu istiyorlar senin doktorunda ikizlerde yüksel çıkıyor demiş :26: InşAllah değerler normal çıkar hamile kalma süreci yeterince stresliydi hamileliği güzel gecirelim en azından :KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek:

Bulantilarin gecsin bir süre sonra unutuyorsun bile o günleri canim sonra da acaba bir sorun mu var diye düsünüp duruyorsun yani olsa bir dert olmasa bir dert :KK1: Himm anladim canim kendini strese sokma, evet degerler yüksek cikabiliyormus sonucta iki bebis var gayet normal bence aklina kötü seyler getirme, ben yaptirmadim hicte düsünmüyorum yaptirsam nasil olurdu diye, yüksek ciksaydi da inanmazdim cünkü bütün doktorlar söylüyor yüksek cikar diye önemli olan ultrasonda ense ölcümü ve burun kemigi, sonrada 20-22. haftalarda detayli ultrasona girceksin orda herseylerine tek tek ayrintili bakiyorlar bence önemli olan bu ikisi.. Insallah saglikla 9 ayi tamamlayip kucagimiza aliriz bebeklerimizi, Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahh :KK16::KK16:

X