Dondurulmus embriyo.

Canım internetten baktığımda 5 haftalık diye görünüyor:26:
İnşallahhhh keseyi görmek nasip olur korku ve heyecan var
sağolasın cnm dualarında olmak beni o kadar çok mutlu ettiki anlatamam allah senden razı olsun :KK16:
Senin buarada oğluşunmu oluyor cnm ben orayı atlamışım sanırım yada unutmuşum:26:

5 haftalıksan minicik keseyi görceksin içinde minicik bi nokta o bile o kadar heyecan vericiki yok canım daha cinsiyetimiz belli değil

iyiyim elhamdürillah bebişimde iyi yaptırmadım ikiliyi Rabbimin hediyesi o bana senin bebiş yine göstermemiş her gittiğinde hangisinin hangi bebek oldğunu nasıl anlıyorsunuz güzel haberlerini yaz arada yorma kendinide misafirlerle yakın akrabamı gelenler

Anladim canim zaten Allah korusun birsey ciksa sanki aldircakmisin.. Bir de cogu kiside sonuclar yüksek cikiyor ama saglikla kucagina aliyorlar kucaklarina, ben pek inanmiyorum o kan degerlerine.. Bende yaptirmadim sadece doktor ultrasonla ense ölcümlerine bakti bir de burun kemiklerine.. Sorma bizimki sakliyor kendini, nasil anlasiliyor inan bende bilmiyorum ama doktor anliyor tabi onlarin uzmanlik alani, bir de biri daha yukarida ordan da anliyor sanirim.. Bana sorarsan ikiside ayni bir fark yok =) Insallah hep güzel haberlerimizi yazmak nasip olur,sende yaz canim seninde cinsiyet ögrenmene cok kalmamis belki ayni zamanlarda ögreniriz benim bir dahaki kontrolum 3 hafta sonra.. Evet canim yakin akraba gelenler ve 1 ay kalacaklar.. Isim cok zor simdiden kara kara düsünüyorum nasil yapacagim cok cabuk yoruluyorum zaten hemen bel ve sirt agrim basliyor insallah skintisiz atlatirim..

Yarın kese için doktora gidicem fıstık
şimdi sen ikiz yazdın yaaa kalbim fena hızlı attı :KK52: Senden okuduğum kadarıyla ikiz hamilelik zor ama inşallahhh ikizdir çok isterim ikiz olmasını :emir_bebek::emir_bebek::KK16:
Yaw senin kuzun niye bu kadar utangaç ki herhalde sen bu gidişle cinsiyetini kucağına aldıktan sonra öğreneceksin :KK9:

Hadi hayirlisi canimm güzel haberlerini bekliyorum :KK16: Zor ama cok güzel gercekten ultrasonda 2 bebis görmek harika bir duygu :KK16: Ikizleri olup hic skinti yasamayanda var canim korkma yani hic bulantisi olmayan cok rahat gecirenler cok gercekten.. Ben hep riskli dedikleri icin korkuyorum ama Allahima bin sükür bir sorunum yok simdilik insallah ikisinide saglikla kucagima alirim :KK16:
Valla utangac mi diyelim yoksa yaramaz mi bilemedim :KK1: Saniye yerinde durmuyor kizi da mahvediyor :KK37: Doktor bir türlü yakalayamiyor dogru düzgün o da hakli nasil görsün bu sekilde :KK9: Simdi 3 hafta sonra fln detayli usg ye gircem herhalde o zaman belli olur diye umut ediyorum yoksa dedigin gibi kucagima alinca ögrenecegim anca :KK1::KK1:

Hadi hayirlisi canimm güzel haberlerini bekliyorum :KK16: Zor ama cok güzel gercekten ultrasonda 2 bebis görmek harika bir duygu :KK16: Ikizleri olup hic skinti yasamayanda var canim korkma yani hic bulantisi olmayan cok rahat gecirenler cok gercekten.. Ben hep riskli dedikleri icin korkuyorum ama Allahima bin sükür bir sorunum yok simdilik insallah ikisinide saglikla kucagima alirim :KK16:
Valla utangac mi diyelim yoksa yaramaz mi bilemedim :KK1: Saniye yerinde durmuyor kizi da mahvediyor :KK37: Doktor bir türlü yakalayamiyor dogru düzgün o da hakli nasil görsün bu sekilde :KK9: Simdi 3 hafta sonra fln detayli usg ye gircem herhalde o zaman belli olur diye umut ediyorum yoksa dedigin gibi kucagima alinca ögrenecegim anca :KK1::KK1:

kuzummm bugün keseyi gördüm çok şükür doktor iyi dedi 2 hafta sonrada pıtpıtları duyucam inşallahhhhh:KK16:
Buarada 1 tane kese göründü olsun sağlıklı olsunda ben allahımdan başka ne isterim :emir_bebek:

Selam kizlar nasilsinizz? Ben bir kac gündür giremedim bu ay sonuna dogru da misafirlerim gelecek sanirim o zaman hic giremeyecegim ama sizi takip ederim ara ara okurum..
*Unbelivable kuzucum nasilsin bebis nasil? Doktor kontrolun ne zamandi ne zaman göreceksin fasulyeni? :KK1: Masallah büyüdünüz sizde :nazar::emir_bebek:
*Silanaz sen napiyosun oglusun nasil? Bulantilar gectimi? Cinsiyetler henüz belli degil dimi?
*Cupcakelove canim nedense sanki senin ikizlerin olacakmis gibi geliyor bana hadi bakalim hayirlisi :KK9: Kac haftalik oldunuz?
*Flocke canim senin nasil gidiyor hamislik? Ikili testini yaptinmi?
*Kalbimdesinn hosgeldin canimm :KK3: Bayadir yoktun özledik senii :KK16::KK16:

Benden de pek farkli bir haber yok doktor kontrolum vardi dün cok sükür bebisler iyiydi :nazar: Ama diger bebegimizin cinsiyetini yine ögrenemedik malesef yine göstermedi :KK1: Acaba kiz mi diyorum utaniyo göstermiyo ama diger bebisimiz kiz o acip gösteriyo rahat rahat :KK9: Yada erkek mi acaba diyorum cünkü cok yaramaz hic yerinde durmuyo cok inatci babaya benzeyecek sanirim yandim :KK1: Bizden haberlerde böyle :KK16::KK16:

canimm bende seni merak ediyordum heralde misafirleri geldi dedim giremiyor:KK1::KK1: ben iyiyim canim cok sukur ama pek istahim yok yiyemiyorum, hic bisey cazip gelmiyor tavuk balik etten biktim ne yiyecegimi sasirdim simdiye kadar sadece 1 kere istifra ettim cok sukur:KK1: yani genel anlamda iyiyim canim benim..haftaya persembe dopler ultrasondan kalp atislarini dinleyebilecegim sonunda insallahh..epey buyuduk teyzesi 9. hafta icindeyiz Allahim cok sukur bu gunlere, isteyen herkese nasip olsun insallah..bak yaramaza yinemi gostermedi yaa:) bence oda kiz benim icime oyle doguyor:KK1::KK1:bebsilerin ve senin iyi olmana sevindim tatlim..kendinize iyi bakin operimmm:KK54:

Bayanlar ben bahçecide tedavi gördüm bu ay çok fazla yumurtalık toplandığından: bidaki ay başlayalım dedi mustafa bey... ve transfer olmadım yumurta toplamadan 3 gün sonra adet günüm olmamasına rağmen adet oldum bu normal mi bi de bidahaki adetim ne zaman başlar sizce transferi bu ay yapıcaz dondurulmuşlarla?:KK52:

kuzummm bugün keseyi gördüm çok şükür doktor iyi dedi 2 hafta sonrada pıtpıtları duyucam inşallahhhhh:KK16:
Buarada 1 tane kese göründü olsun sağlıklı olsunda ben allahımdan başka ne isterim :emir_bebek:

canım çok sevindim mucizeni görmüşsün bugün bnde doktora gittim bebiş iyiymiş kesin olmamakla birlikte oğluşmuş:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Son düzenleme:
canım çok sevindim mucizeni görmüşsün bugün bnde doktora gittim bebiş iyiymiş kesin olmamakla birlikte oğluşmuş:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ahh gozun aydin canim saglikla kucagina al insallahhh..benimde azcik lekelenmme oldu hemen doktora kostum neyseki bebisim iyiymis..21 mm olmus ceviz icim:) Allah herkese nasip etsinn:KK16::KK16:

ahh gozun aydin canim saglikla kucagina al insallahhh..benimde azcik lekelenmme oldu hemen doktora kostum neyseki bebisim iyiymis..21 mm olmus ceviz icim:) Allah herkese nasip etsinn:KK16::KK16:

hamile kalınca herşey tamam diyordum yok bitmiyo progestana devam ediyorsun dimi çalışıyordun sen rapor alsan dinlensen bir hafta

Kizlarr degerlerim dusmeye baslamis bu tedavide boylece sonuclandi hakkimda hayirli buymus demekki hepinize tesekkurler ilginizden öturu

Ayy canimm cok sevindimmm insallah 2 hafta sonrada pitpitlarini duyarsin :KK16::KK16: Gözün aydin Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallahh :KK16::KK16: Ilk defa icimden gecen cikmadi :KK1: Ama olsun dedigin gibi saglikli olsunda tek cift farketmiyor.. Bu arada yemene icmene dikkat ediyorsun degil mi canim? az pismis et ve yumurta sakin yeme,maydanoz,salam sucuk sosis,asitli icecekler fln hepsine dikkat ediyoruz artik annesii :KK16:

Kizlarr degerlerim dusmeye baslamis bu tedavide boylece sonuclandi hakkimda hayirli buymus demekki hepinize tesekkurler ilginizden öturu

Canim ne diyecegimi bilemiyorum cok üzüldüm =( Insallah bundan sonraki tedavinde bebegin gelir yada bir sürpriz yapar kendiliginden gelir insallahhh

canimm bende seni merak ediyordum heralde misafirleri geldi dedim giremiyor:KK1::KK1: ben iyiyim canim cok sukur ama pek istahim yok yiyemiyorum, hic bisey cazip gelmiyor tavuk balik etten biktim ne yiyecegimi sasirdim simdiye kadar sadece 1 kere istifra ettim cok sukur:KK1: yani genel anlamda iyiyim canim benim..haftaya persembe dopler ultrasondan kalp atislarini dinleyebilecegim sonunda insallahh..epey buyuduk teyzesi 9. hafta icindeyiz Allahim cok sukur bu gunlere, isteyen herkese nasip olsun insallah..bak yaramaza yinemi gostermedi yaa:) bence oda kiz benim icime oyle doguyor:KK1::KK1:bebsilerin ve senin iyi olmana sevindim tatlim..kendinize iyi bakin operimmm:KK54:

Yok canim daha gelmediler ama az kaldii :KK30: Valla yiyemiyorum diye üzülme hic 4. aydan sonra istahta acilinca öyle bir yiyiyosunki kilolarda hoopp gelmeye basliyor hemen :KK1: Ben simdi diyorum iyiki basta 4 kilo vermisim yoksa daha simdiden sismistim iyice :KK1: Kendini suan zorlama kuzum zaten bebegin depolarindan besleniyor simdi, sen dogru düzgün beslenemesende bebegin senden aliyor zaten.. Ohh ohh istifra etmemende güzel berbat bisey cünkü onu devamli yasamakk :KK53: Oyy masallahh sizee kocaman oldunuzz :nazar::nazar: Aminnn Allahim herkese tattirsin bu duygulari insallahh :KK16::KK16: Bizimki fena yaa kiz olursa nasil bas ederim bilemiyorum cok cadaloz olur herhalde :KK9: Cinsiyeti belli olan bebisimiz kizimiz cok sakin masallah ama bu digeri utanmasa kizin üstüne cikip tekmeleyecek :KK1: Zaten kiz asagida duruyor kiyamam neler cekiyordur valla bu yaramazdan :KK1::KK1: Bende iyi olmaniza cok sevindim kuzum dikkat et kendine de fasulyenede :KK16::KK16: Cok öpüyorumm :KK54::KK54:

Ayy canimm cok sevindimmm insallah 2 hafta sonrada pitpitlarini duyarsin :KK16::KK16: Gözün aydin Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallahh :KK16::KK16: Ilk defa icimden gecen cikmadi :KK1: Ama olsun dedigin gibi saglikli olsunda tek cift farketmiyor.. Bu arada yemene icmene dikkat ediyorsun degil mi canim? az pismis et ve yumurta sakin yeme,maydanoz,salam sucuk sosis,asitli icecekler fln hepsine dikkat ediyoruz artik annesii :KK16:

Aynen cnm benim içinde tek çift farketmez sağlıklı sıhatlı hayırlı bi evlat olur inşallahhhhhhhhhhhhhh
Dün keseye gördüğümde tepkim sadece bi tanemi var diyince neyine yetmiyor dedi doktor :KK1:
kuzum yediğime içtiğim çok dikkat ediyorum haşlanmış yumurtamı peynirimi sütümü yoğurdumu cevizimi bademimi düzenli olarak yiyorum :KK16: Ekstradan iyi gelen bildiğin bişi varsa onuda yerim :KK1:

Aynen cnm benim içinde tek çift farketmez sağlıklı sıhatlı hayırlı bi evlat olur inşallahhhhhhhhhhhhhh
Dün keseye gördüğümde tepkim sadece bi tanemi var diyince neyine yetmiyor dedi doktor :KK1:
kuzum yediğime içtiğim çok dikkat ediyorum haşlanmış yumurtamı peynirimi sütümü yoğurdumu cevizimi bademimi düzenli olarak yiyorum :KK16: Ekstradan iyi gelen bildiğin bişi varsa onuda yerim :KK1:

Doktorun tepkisini gözümün önüne getiriyorumda komik olmustur :KK1: Aynen öyle kuzum saglikli hayirli evlatlar olsunlarda tek yada cift önemli olan saglikla kucagimiza almak :KK16:
Iyi masallah yediklerin gayet güzel canim sebzeni meyveni etini herseyden ye ama dikkat et sebzeleri iyi yika, eti ciplak elle tutma bakteri kapabiliyormussun ben eldivenle tutuyorum, pekmez fln cok iyi semizotu cok iyi diyorlar yani saglikli beslenmeliyiz abur cubur asitli icecekler iyi degil bebegi beslemez hamur isi fln..

X