Dondurulmus embriyo.

az kaldı neseee nasılsın ne durumdasın ben hiç bi şey hisetmiyorum malesef..bezen diyorum benimle ...
Evet cnm yaa sen cuma ben cmartesi inss guzel haber verecez dondurlmusta bence cook belirgin belirtiler olmuyor cnm bende senin gibi gelgit yasiyorum bir diyorum inss hamileyim bi saat sonra ay yoksa diyorum gun yaklastikca beklemek daha zorlasiyor cnm hakkimizda hayirlisi inss cnm

Son düzenleme:

inş. canım görüşürüzzz

ya tutmadığına üzülmüyorum olabilir kısmet değilmiş diyorum kaderimde yokmuş diyorum terbiyesizliklerini hazmedemiyorum...

seni şu an cok iyi anlıyorum canım ama sinir kendi bedenimize de zarar sakinleş allaha havale et cıkar mutlaka..ruhunu dinlendirmeye calış ve güzel düşün..öpüyorum

Tamam canım Allaha havale ettim onları...görüşürüz ben de öptüm canım

sonucu alirken kan tahlilini klinigin yapmiyormu zaten??nasil arayip sormazlar cok ilginc..doktordan randevu talep edin bence.neden tutumadi sorun ne olabilir geribildirim almaya caliisn..parada odemeyin tabiki bu gorume icin!!soyguncular resmen..

Tamam canım Allaha havale ettim onları...görüşürüz ben de öptüm canım

Sadece Allaha havale etmekle kalmayin, kesinlikle unbeliavable dedi gibi, randevu talep edin bu kadar size yapilan teste ragmen nedenleri arastirin bir sonraki denemeniz icin, hersey tabiki takdiri ilahi ama bu ladar emek ve harcamadan sonra size bunu en azindan borclular, umidinizi hic kaybetmeyin , rabbim yar ve yardimciniz olsun benim ogretmenim 45 yasinds ilk c9cuguna hamile kalmisti, menopoza girmedikten sonra Allahin izninile ne olmazlari olduran rabbim sizinkinide oldurur ins.

sonucu alirken kan tahlilini klinigin yapmiyormu zaten??nasil arayip sormazlar cok ilginc..doktordan randevu talep edin bence.neden tutumadi sorun ne olabilir geribildirim almaya caliisn..parada odemeyin tabiki bu gorume icin!!soyguncular resmen..

Canım ben İzmir'de yaptırdım ama Uşak'ta oturuyorum...Transferin ertesi günü Uşak'a döndüm...Bulunduğun şehirde yaptırabilirsin dediler...Kan tahlilini Uşak'ta yaptırdı...Ben üzüntümden haber vermedim...Hatta yakınlarımdan gelen telefonları bile açmadım...Normalde onların aramaları gerekirdi...Dün aradım hemşireyi ağzıma geleni saydım...Haklısın Ayşe hanım sizi çağıracağız tekrar muayene edeceğiz adetin 7. günü dedi...Bakalım çağıracaklar mı? 5 kuruş dahi vermem artık dedim...Yok para alınmıyor filan dedi...Yarın doktorlara iletirim demişti dün..

bakalım arayacaklar mı?

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN..Dün ben hemşireyi aradım ağzıma geleni söyledim haklısınız dedi...Çağıracağız filan ded. Adetin 7.8. günü çağıracaklarmış...Bakalım çağırmazlarsa ben ararım tekrar...

bu guzel haber, tabiki baksinlar incelesinlerki sonraki seferde eger bir hata yapilmissa ayni hatay dusulmesin...Allahim gondersin en dogalindan bebisini insallahhhhhhhh, kimseye muhtac etmesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…