Dondurulmus embriyo.

Benim de aynı canım ya... Sanırım bizimki psikolojik..Kendimizi çok dinlediğimizden olabilir...Ben evdeyim tüm gün pek fazla iş yapmamaya çalışıyorum...sürekli belirti arıyorum kendimde...Bazen ümitsizliğe düşüyorum..Bazen ümitleniyorum..İnşallah güzel sonuçlar alırız canım...Senin test tarihin demi ayın 21 de

evet 21 inde ama ben cumartesi günü test yaptırıcam çünkü normalde 20 sinde 20 si pazar olduğu için bi gün önce yaptırmanın bi sakıncası olmaz die düşünüyorum drum 21 nde yapalım dedi ama olsun. Geçen dememde 8. gün idrarda pozitif çıkmıştı çok ümitlenmiştim ama sonu hüsran oldu inşallh bu sefer hepimiz güzel sonuçlar alırız :nazar:

inşallah canım benim ben 21 ini beklicem canım duacınım canım senin ve bizim gibi tüm bekleyenlerin...bu arada bugün öğleden sonra başım dönmeye başladı ablam veremedim..inşallah hayırdır

7iklim sen ve ben aynı duyguları yaşıyoruz canım gün içinde ruh halim o kadar farklıki bir kahkahayla gülerken birden ağlayabiliyorum regl sancıları çekiyorum bacaklarım ağrıyor bugünde karnım çekiliyoo gibi bi his var.bu arada 7.günüm bgn

mervsh

aynen ben de canım gün içinde 4 mevsimi birden yaşıyorum..İnşallah hadi hayırlısı canım...ben de regl sancıları yok ama kuyruk sokumum yoksa sırtmı ağrıyor ama bilemedim...Ama bu akşam üstü başım döndü fırıl fırıl...inşallah hayırdır canım...ikimizinki de...dua ediyorum canım...

Tabiki canim en önemlisi saglikli olmalari bebislerimiz iyi olsunda haftasi fln cok önemli degil yeterki iyi olsunlar :KK16: Bende senden harika haberler bekliyorum ki canim hayirlisiyla su kan testini de atlat sonra en güzel kisim gelecek bebisini göreceksin bir sonrakinde insallahh :KK52: Zor ama cok güzel seyler bunlar Rabbim herkese yasatsin :KK16::KK16: bende mercimegini öpüyorum=))

insallah canim benim..kanadada devlet yardimci veriyormus ikizlerin olunca almanyada da varmi oyle bisey??

mrb arkadaşlarım şubat ayında ilk tüp bebek denememde negatif sonuç aldım.bu ay donmuşlarla başlayacaz.adetimin 21.günü geçtiğimiz cuma günü lucrin e başladım 2 gün kullandım bugün adet oldum neden böyle oldu anlamadım,kötümü bu,yardımcı olurmusunuz?

insallah bu tedavinde bebisin gelir canim, bende 23 subatta baslamistim (adetimin 16. gunu) ve mart 5 te tekrar adet olmustum..normaldir zannediyorum..kafana takma..istersen bir hemsireni ara sor..

insallah canim benim..kanadada devlet yardimci veriyormus ikizlerin olunca almanyada da varmi oyle bisey??

Bilmiyorum ki canim hic arastirmadim o konuyu, annem yanimda olacak insallah ama arastirmak lazim belki isime yarayan birseyler cikar =) Tek cocukta yardimlari olmuyormu senin yasadigin yerde kuzum?

Bilmiyorum ki canim hic arastirmadim o konuyu, annem yanimda olacak insallah ama arastirmak lazim belki isime yarayan birseyler cikar =) Tek cocukta yardimlari olmuyormu senin yasadigin yerde kuzum?

yok canim nerdeee..paran varsa canin var burda..guya super guc..hicbiseyi karsilamadilar tedavidede, halbuki iyi bir sigortam var..amannn bebelerimiz saglikla dogsunda bir caresi bulunur nasilsa..ama sen bir arastir bencede..:KK54::KK54:

yok canim nerdeee..paran varsa canin var burda..guya super guc..hicbiseyi karsilamadilar tedavidede, halbuki iyi bir sigortam var..amannn bebelerimiz saglikla dogsunda bir caresi bulunur nasilsa..ama sen bir arastir bencede..:KK54::KK54:

Sagol canim arastiririm.. Bizde bir dünya saglik sigortasi ödüyoruz ama hic faydasini göremiyoruz ama dedigin gibi minnoslarimiz iyi olsun saglikli olsunda önemli degil yeterki saglikla kucagimiza alalim :KK16::KK16:

Kızlar progestanı fitil olarak kullandığımızda da baş dönmesi yapar mı bilginiz var mı? Bugün başım fırıl fırıl dönüyor...15 gündür kullanıyorum oysa...mervsh ve emotion siz nasıl kullanıyorsunuz?

Kızlar progestanı fitil olarak kullandığımızda da baş dönmesi yapar mı bilginiz var mı? Bugün başım fırıl fırıl dönüyor...15 gündür kullanıyorum oysa...mervsh ve emotion siz nasıl kullanıyorsunuz?

canım bende fitil şeklinde kullanıyorum ama öyle bi etkisi olmadı bende hiç

canım bende fitil şeklinde kullanıyorum ama öyle bi etkisi olmadı bende hiç[/QUOTE]

mervsh

X