9.gun sonuc malesef 13
sonucun kaç olması gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9.gun sonuc malesef 13
him anladim cnm inss bu sefer gulecek ben inaniyorum dikkatli ol cnm acaele etmeden ve fazla kendini yormadan yap cnmİgne olarak bişey kullanmıyorum.progestanı fitil olarak,kan sulandırıcıda coraspin kullanıyorum cnm ben.amin insallah nese rabbim bu defa yüzümüzü güldürsün..iyiyim ben cnm çok sulur.ufaktan basladım iste bulasik, ev toplama gibiii..
Hayir cnm benim transfer 16 da olacak cnm insstünaydınlar sen de mi 21 nisanı bekleyenlerdensin
Bencede kotu bi deger degil cnm test gunune yakin daha hizli yukselisede gecebiliyor cnm degerler suan bence uzulmek yerine sevinmelisin hic olmazsa bi umudun var bolbol dua et cnm inss bebisin simsiki tutunsun sana inss9.gun sonuc malesef 13
Sagol cnm bilgi icin ben kendim yaparim heralde tesekkurlerTedavi n hayirli olsun cnm kan sulandirici iğneleri kendin yapabilirsin koldan göbekten ve bacakdan yapılıyor. Bana esim koldan yapio ben hep koldan yaptırdım ..progesteron igneside 5 gun üstüste kullandim ayni zamanda crinojelde kullandim
9.gun sonuc malesef 13
sonucun kaç olması gerekiyor?
9.gun sonuc malesef 13
ikizlerinle kiyaslama sonucda herkezin 9 gun degeri farkli oluyor seninde %50 sanssin devam ediyor ins.pozitif olur sonucun :)İnsallah cnm ya sevincten aglayalim artik hepimiz
Mrb cnm hosgeldin regli ile baslaniyor cnm hersey yolundaysa ilaclarini veriyor dr hayirlisi olsun cnm hakkindadonmuş tedavisine regli ilemi başlanıyor kızlar yoksa yumurtalıkları baskılamak için regliden öncemi başlanıyor.
nasipse mayıs başında bende donmuş tedavisine başlıyorum 5 donmuşum var iki ay üstüste yapabiliriz dedi dr.da.
Dün çok kötüydüm canım bulantı kusma başağrısı belirtiler erken başladı bugün biraz daha iyiyim kokulara karşı çok hasaslaştim iştah hiç kalmadı senin hamişlik nasıl gidiyor ikinci testinde çok güzel çıkmış tekrar gözün aydın haklısın ultrasonda görsek birazdaha rahatlayacağız ben Allah nasip ederse perşembe günü gideceğim kese görmeye tedavi gördüğüm merkez pihtilasma testleri yaptirmami istedi o baya geç çıkıyormuş soncua göre şimdi kullandığım pihtilasma ignesini bırakacagim
9.gun sonuc malesef 13
donmuş tedavisine regli ilemi başlanıyor kızlar yoksa yumurtalıkları baskılamak için regliden öncemi başlanıyor.
nasipse mayıs başında bende donmuş tedavisine başlıyorum 5 donmuşum var iki ay üstüste yapabiliriz dedi dr.da.
Mrb cnm hosgeldin regli ile baslaniyor cnm hersey yolundaysa ilaclarini veriyor dr hayirlisi olsun cnm hakkinda
inss cnm insssNeseeee az kalmis transferineee:) insallah hersey cok guzel olacak canimm
inss cnm insss
heycan basladi bende ufaktan sen nasilsin nasil gidiyor hamislik
Canim dur bakalim hemen moralini bozma kismetinde varsa olur insallah yukselir degerin. Kacinci gun embiryosuydu?
5.gun embriyosuydu.ilk tedavimden olan donmus 2embriyo transfer edilmisti
Allahtan umit kesilmez canim degerin 0 degil sonucta inancini yitirmeden bebisine destek ol duani et pozitif olmaya calis insallah yuzun guler canim..
Benim de 5. günüm bana 21 Nisan da yaptıracaksın dediler...Ama ben de hiç bir belirti yok henüz
Canım bana 19 nisan dediler de bende 18 nisanda baktırcam 11.gün
mervsh
Heyecan olmazmii cok az kalmis hayirlisiyla insallahh:) ben iyiyim canimda midem sagolsun cok gaz uretiyo:))birde kasikta inceden sizilarim devam ediyor..baskada bi sikintim yok cok sukur..