Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile olan arkadaşlara çok sevindim...Transferi olacaklar içinde hayırlısı olsun...Ben de bir kaç arkadaşım gibi sonç bekliyorum...Günler geçmek bilmiyor...Hiç bir belirti yok...İnşallah mrvsh ve emotioncum biz de güzel haberler alırız...Ben nedense pek ümitsizim....
darısı başımıza canım çok sevindim senin adına...inş 21 nisanda rabbim ileri de sevindirir...canım allh kucağına almayı nasip etsin inşllh böyle haberler duymaya bayılıyorum ben ya inşallah hepimize güzel haberler vermek nasip olacak burdan
Tesekkur ederim cnm iyi dileklerin icin inss seninde sonucun pozitif olsun cnm
Kızlar bi sorum olacak bu cumartesi allah kısmet ederse dondurulmuş embriyolarımı alıcam doktorum bana 5 gün boyunca progrstan 50 mg iğne verdi anladığım kadarıyla progestan iğne tutunmaya yardımcı oluyor donmuş tedavi olupta hergün iğne vurulan da var acaba doktorumdan rica etsem banada hergün verir mi
Can ben progestanı fitil olarak kullanıyorum..İğnesini vermedi...Ben günde 6 tane progestan kullanıyorum İğne olarak kan sulandırıcı verdi bana...Benimki de dondurulmuş embriyo....
Anladım cnm semek onun fitilide varmış:26:
Kan sulandırıcı iğneyi daha doktor vermdi bana sanırım transferden sonra verecek:44:
bu çektiğimiz sıkıntıların sonu inşallahh bebiş olur
dün içtiğim hapları saydım hergün 8 tane hap içiyorum ve psikolojim fena bozuldu çok hap içiyorum diye ağladım resmen
Anladım cnm semek onun fitilide varmış:26:
Kan sulandırıcı iğneyi daha doktor vermdi bana sanırım transferden sonra verecek:44:
bu çektiğimiz sıkıntıların sonu inşallahh bebiş olur
dün içtiğim hapları saydım hergün 8 tane hap içiyorum ve psikolojim fena bozuldu çok hap içiyorum diye ağladım resmen
İnşallah canım ya...Benim transferimin 9. günü bugün hiç bir belirti yok..Progestanın hapını fitil olarak kullanabiliyorsun...Bana fitil olarak kullan deiler...Çünkü ağızdan alındığında çok uyku yapıyormuş odan olabilir...Bir de fitil olarak daha etkiliymiş....Ben 5 hap içiyorum..Günde bir iğne oluyorum 6 tane de fitil kullanıyorum canım...Bu arada sen nerede yatırıyorsun? Ben İzmir Smyrna'da yaptırdım
Bende fitil olarak kullanıyorum cnm progestanı.transferden dort gun once basladım gunde 4 FITIL Haric 12 ilac kullandım transfer gunune kadar.
simdi gunde dort fitil ,6 ilac devam.sonu guzel olsun cnm benim.
Amin canım inş hepimizi güldürsün rabbim..Çok tşk edrim güzel dileklerin için canım...Evet canım normal bildiğimiz yuvarlak hap ...Hatta eczaneden ilk aldığımda yanlış vermiş diye geri götürmüştüm...Uzun fitil bekliyordum ben. Eczacı da bu hem ağızdan hem de fitil olarak kullanılabiliyor dedi...Canım bende istanbulda anadolu yakasında bahceci umut tüp bebek merkezine gidiyorum
fitil dediğin sey kapsülmü oluyor:26: İlk tedavimde jel vermişlerdi şimdi doktorum kapsüle geçmiş tam olarak ne bilmiyorum
Çok zor çookk allah yardımcımız olsun seninde az kalmışş kurban olduğum allahım tez zamanda yüzünü bebiş haberiyle güldürür inşallahhh
Amin canım inş hepimizi güldürsün rabbim..Çok tşk edrim güzel dileklerin için canım...Evet canım normal bildiğimiz yuvarlak hap ...Hatta eczaneden ilk aldığımda yanlış vermiş diye geri götürmüştüm...Uzun fitil bekliyordum ben. Eczacı da bu hem ağızdan hem de fitil olarak kullanılabiliyor dedi...
Hamile olan arkadaşlara çok sevindim...Transferi olacaklar içinde hayırlısı olsun...Ben de bir kaç arkadaşım gibi sonç bekliyorum...Günler geçmek bilmiyor...Hiç bir belirti yok...İnşallah mrvsh ve emotioncum biz de güzel haberler alırız...Ben nedense pek ümitsizim....
kızlar meraba, şu anda iş yerindeyim ve bizim çaycı arkadaş bana dediki hamilemisin çok şaşırdım çünkü çalıştığım yerdeki kimse bilmiyor durumu. Yok dedim oda allh allh çok kesin olduğunu düşünmüştüm dedi malum mu oldu acabaa:2:
kızlar meraba, şu anda iş yerindeyim ve bizim çaycı arkadaş bana dediki hamilemisin çok şaşırdım çünkü çalıştığım yerdeki kimse bilmiyor durumu. Yok dedim oda allh allh çok kesin olduğunu düşünmüştüm dedi malum mu oldu acabaa:2: