Dondurulmus embriyo.

kızzzlaar benim de dondurulmuşlarla 11. gün değerim 1040 çok şükür hamileyim:nazar: ama geçen sefer bebeğin kalp atışları duyulmamıştı yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah:KK16:

kızzzlaar benim de dondurulmuşlarla 11. gün değerim 1040 çok şükür hamileyim:nazar: ama geçen sefer bebeğin kalp atışları duyulmamıştı yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah:KK16:

canım allh kucağına almayı nasip etsin inşllh böyle haberler duymaya bayılıyorum ben ya inşallah hepimize güzel haberler vermek nasip olacak burdan

masallah canim:nazar::nazar: ikizler yolda sanirim, zira benim 11. gun degerim 186 idi tek bebisle...Allahim saglikla kucagina almanyi nasip etsin insallah, kotu dusuncelere yer yokkkk:KK20::KK20:

bu bahar bebek patlamasi yasanacak canim insallah seninde kismetin icindedir evelallah:)) tovbe tovbe buyucu gibi oldum cam kureme bakip soliyim:KK1::KK1::KK1: once inanalim sonra Allaha biraklaim arkadaslar gelicek bebislerimizzz:KK16::KK16:

Tabiki de canım biz işin şakasındayız rabbim verecek bizde sevineceğiz

mervsh

masallah canim:nazar::nazar: ikizler yolda sanirim, zira benim 11. gun degerim 186 idi tek bebisle...Allahim saglikla kucagina almanyi nasip etsin insallah, kotu dusuncelere yer yokkkk:KK20::KK20:

Evet ikiz olabilir canım 2 embriyo transfer oldu :KK52:2 hafta sonra kontrolüm var aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum. Allaha sığındım artık Allah senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :13:

Evet ikiz olabilir canım 2 embriyo transfer oldu :KK52:2 hafta sonra kontrolüm var aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum. Allaha sığındım artık Allah senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :13:

hayırlı ugurlu olsun canım tebrıkler :KK9::KK9::KK9: ama kötü bir sey aklına getırme allah yardımcın olsun saglıklı bır hamılelık gecırırsın ınsallah

insallah canim saglikla sihhatle alicaz bebislerimizi kucagimizaa:KK16::KK16:

Kizlar yarin inss10.30da almaya gidiyorum benim dondirikleri cok heycanliyim bolbol duaniza ihtiyacim var
gozun aydin cnm inss busefer allah tamamina erdirsin cnm

canım allh kucağına almayı nasip etsin inşllh böyle haberler duymaya bayılıyorum ben ya inşallah hepimize güzel haberler vermek nasip olacak burdan
Aminnn cnm inss
Kızlar bugün doktora gittim bu cumartesi allahın izniyle transferim olacak :116:

Ayy cok sevindim hayirli olsun inss az kalmis beraber gun sayacaz inss

Maşallahhh maşallahhhh cnm sonucun süperrr ötesi :KK16::nazar::nazar::nazar:

Kizlar yarin inss10.30da almaya gidiyorum benim dondirikleri cok heycanliyim bolbol duaniza ihtiyacim var
gozun aydin cnm inss busefer allah tamamina erdirsin cnm

Aminnn cnm inss

Ayy cok sevindim hayirli olsun inss az kalmis beraber gun sayacaz inss

Dondirikmi. :KK9::KK9: Süpermişşş biride frigocan demişti daha bakalım neler okuyacağım :KK1:
Cnm dularımda hepiniz varsınız isteyen herkeze allahım nasip eder inşallahhhhhh:KK16:

X