- 17 Haziran 2011
- 399
- 12
Aynen cnm
allahın izniyle güzel haberler alacaksın heyecanla güzel sonuçlarını bekliyorum
İnşallah canım benim hep birlikte pozitiff sonuçlarımız olsun
mervsh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm
allahın izniyle güzel haberler alacaksın heyecanla güzel sonuçlarını bekliyorum
Oooo hadi bakalım.hayırlısı olsun cnm benim...:)))
onlar da seni ozlemis, benim kuzuma soylemis, gelecekmisler:))
ayy sizin kuzularınızı sevım ben sorun bakım benımkıler ne alemdelermıss allah bır ömur sıze bagışlasın yavrucuklarınızı
Senin kuzuna meleğine söylemişlermi Ayy tüylerim diken diken oldu birden kendimi hamile gibi hissettim
oyle diyo kuzum gelceklermis Allahin izniyle:)))
kızzzlaar benim de dondurulmuşlarla 11. gün değerim 1040 çok şükür hamileyim ama geçen sefer bebeğin kalp atışları duyulmamıştı yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah
Ya benimki ya benimki
mervsh
canım allh kucağına almayı nasip etsin inşllh böyle haberler duymaya bayılıyorum ben ya inşallah hepimize güzel haberler vermek nasip olacak burdan
kızzzlaar benim de dondurulmuşlarla 11. gün değerim 1040 çok şükür hamileyim ama geçen sefer bebeğin kalp atışları duyulmamıştı yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah
bu bahar bebek patlamasi yasanacak canim insallah seninde kismetin icindedir evelallah:)) tovbe tovbe buyucu gibi oldum cam kureme bakip soliyim once inanalim sonra Allaha biraklaim arkadaslar gelicek bebislerimizzz
masallah canim ikizler yolda sanirim, zira benim 11. gun degerim 186 idi tek bebisle...Allahim saglikla kucagina almanyi nasip etsin insallah, kotu dusuncelere yer yokkkk
seninkilerde yoldaymis canim, az gecikmisler bilet bulamamislarda tez zamanda ordayiz diyorlar
Evet ikiz olabilir canım 2 embriyo transfer oldu 2 hafta sonra kontrolüm var aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum. Allaha sığındım artık Allah senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :13:
Evet ikiz olabilir canım 2 embriyo transfer oldu 2 hafta sonra kontrolüm var aklıma kötü birşey getirmemeye çalışıyorum. Allaha sığındım artık Allah senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :13:
gozun aydin cnm inss busefer allah tamamina erdirsin cnmkızzzlaar benim de dondurulmuşlarla 11. gün değerim 1040 çok şükür hamileyim ama geçen sefer bebeğin kalp atışları duyulmamıştı yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah
Aminnn cnm insscanım allh kucağına almayı nasip etsin inşllh böyle haberler duymaya bayılıyorum ben ya inşallah hepimize güzel haberler vermek nasip olacak burdan
Kızlar bugün doktora gittim bu cumartesi allahın izniyle transferim olacak :116:
Kizlar yarin inss10.30da almaya gidiyorum benim dondirikleri cok heycanliyim bolbol duaniza ihtiyacim var
gozun aydin cnm inss busefer allah tamamina erdirsin cnm
Aminnn cnm inss
Ayy cok sevindim hayirli olsun inss az kalmis beraber gun sayacaz inss
haaaa haa AMİNN CNM İNSSSDondirikmi. Süpermişşş biride frigocan demişti daha bakalım neler okuyacağım
Cnm dularımda hepiniz varsınız isteyen herkeze allahım nasip eder inşallahhhhhh