Dondurulmus embriyo.

Doktor amcanın odasından güle oynaya çıkarsın inşallahh
Amim canım inşallah şimdi senin için gün sayıyoruz18-19 günün falan vardı sanırım
12. kan değerim 876 14. kan değerim 2338 Rabime çok şükür bu günleride görmeyi nasip etti hamileyim
ohh maaşallah sizee ikizler geliyorrrr
canım değerin 3000leri geçince anca görünüyor kese
bendede bel agrisi ara ara oluyor canim:) hadi yarin guzel haberlerle gel insalllahh
ben bel ve kasık ağrımdan şüphelenmiştim hamile olduğumu orda inşaat başladı olcak o kadar hiç bulantısı olmayıp çok sağlıklı bebek doğuran o kadar çok kişi varki bendede ara ara oluyrdu çekilmez bi bulantı değil bulantı yaşayanlar hayatlarından beziyor güzel düüşün güzel olsun canımmm
cok sagolun kizlar hepinizi seviyorum bende agziniza yureginze saglik

Cnm cok gecmis olsun ayaginin altina yastik koy cnm uzanirken inss guzel haberlerle gelirsin cnm yarin

inşallah canım artık sıra sizde sizdende güzel haberler alalım dualarımızdasınız

Salı günü doktora gidicem cnm büyük bi ihtimal cumartesi transfer olur ondan sonrada gün saymaya başlıcaz gerçi ben şimdiden başladım saymaya

Gunaydin kızlar bugün bu bebiklerimi almaya gidiyorummmmm.12de hastanede olucam. :)))

Gunaydin kızlar bugün bu bebiklerimi almaya gidiyorummmmm.12de hastanede olucam. :)))

canımmm ne güzel haberrrrrr azıcık bitter çikolata ye transferden önce mutluluk hormonu salgılatıyor dualarımız seninle bugün umut ışıkların sana sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay bırakmasınlar sağlıklı mutlu bi hamilelik olsun inşallahhhhhhhhhhhh

Mrb arkadaslar gunaydinlar musmutlu gunler olsun inss hepimizee
Gunaydin cnm inss öyle olur yuregine saglik
cnm inss bebislerin bu sefer sana simsiki tutunsunlar inss gulegule git gel cnm

Sagol cnm..harika bi fikir bayılırım zatennn:)))
Insallah cnm, inşallahh.:))

inş canımm ık degerın yuksekmıydı canm kaçıncı gun embrıosu 5.gunmu ben beklıyorum canım yaa öbur ay donmus deneyecmm

hayır 5. gün değil benımde senın gıbı 1-1,5 ay sonra donmus embriyo transferım oldu :) hiç uzulme cunku donmuş olması bizim lehimize bir durum. sanırım sendede cok yumurta toplandı ve beklemek zorunda kaldın benım gibi. nerede yaptırıyorsun işlemlerini?

12. kan değerim 876 14. kan değerim 2338 Rabime çok şükür bu günleride görmeyi nasip etti hamileyim

merhaba heyecan serüveni arkadaşımm çoook tebrik ederim bende dün senin gibi 2. kan testi sonucumu aldım vee senin gibi havalarda uçuyorum test sonuç rakamlarımız bırbırıne cok yakın benımde ılk testım 784, dün çıkan testımı hemsıre soylerken heyecandan aklımda tutamadım ama 2000 küsür falan demişti benimki dondurulmuş embriyo transferi oldu.. İNŞALLAH ALLAH SONUNA KADAR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜ VE SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER. diğer arkadaşlar içinde hep dua ediyorum...

benım yenı degıl benm 2. donmusum bu malesef ıns son olur canm

ilk basta doktor oyle deyip rahatlatmsi sizi, ama dikkati elden birakmamak lazim tabiki kuzum..enistede ordan pay cikarmsi kendine, aman aan sen kendini yorma ayyy cok fenayim de yat:) simdi nazlanmican da ne zaman nazlanicannnn

Erkekler öyle zaten kuzum kendileri yasamadiklari icin basit geliyor ama en cok komigime giden sey de benimki azicik karni agrisa basi agrisa ah vah yapiyor benim yerimde olsa herhalde kendini yerlere atar Gercekten biz kadinlar cok güclüyüz =) Valla elimden geldigince naz yapmaya calisiyorum yoksa sesimi cikarmazsam kendimi süper hissettigimi saniyor galiba

Kilo gercekten önemli degil bebeklerimz saglikli olsunda sonucta kolay bulmadik bu bebisleri ben pek umursamiyorum kilo kismini alirsin verirsin ama saglik herseyden önemli sonucta.. Sagol canim tavsiyelerin icin, hayirlisiyla bebeklerimi kucagima alirsam bu süt arttirma tavsiyelerini uygulayacagim istirahat kismi biraz zor olabilir gerci Ayy ne güzel ne heyecan verici birsey ya insallah bende yakin zamanda hissetmeye baslarim, cok merak ediyorum nasil bir duygu oldugunu.. Allah kizina uzun ömürler versin canim Ne tatlidir simdi o insan doyamaz öpmeye koklamaya

ayy cok heyecanli Allahim butun isteyenlere yasatsin insallahacaba bu bulantilar uyku halleri ne zaman basliyo

Canim bulanti isteme ne olurr cagirma onuu Insallah sende olmaz yada hafif olur cünkü hayattan bezdiriyor insani berbat birsey.. O kadar cok kisi var ki hic bulantisi sikintisi olmadan hamilelik gecirip saglikla kucagina alan.. Sonra yasarsan dersin nerden istedim ben bunu

Arkadaşlarım ben görmeyeli bir sürü hamile haberi almışız, içim açıldı çok sevindim yazdıklarınıza...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, nazarlardan saklasın.
Bunları okudukça daha çok sabırsızlanıyorum ben de tedavi için.
Nisanın son haftası adetimle başlıyoruz dondirik tedavisine Allah nasip ederse... Şimdiden heyecanlanmaya başladım.

bugünlük kendi dertlerimizi unutup mısırda idam edilecek olan 529 kardeşlerimize birer ayetel kürsi ihlas ve 100 defa Ya kahhar okuyalımmmm dua edelimmm lütfennnnn keşke elimizden daha çok şey gelse Allahıııımmm içimiz parçalanıyo sen zalimleri kahreyle.......

bakalim bugun degerim katlicakmi canim az once kan verdim..hafifi sizilar devam ediyor insaat var dedigin gibi:)) evet yaa bulanti zor sanirim ama azcik olsada bende oh desem:))) sen ne yaptin bugun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…