Amim canım inşallah şimdi senin için gün sayıyoruz18-19 günün falan vardı sanırımDoktor amcanın odasından güle oynaya çıkarsın inşallahh
ohh maaşallah sizee ikizler geliyorrrr12. kan değerim 876 14. kan değerim 2338 Rabime çok şükür bu günleride görmeyi nasip etti hamileyim
canım değerin 3000leri geçince anca görünüyor keseevet gunescim bende seni tebrik ediyorum, darisi tum tedavideki arkadaslarimiza insallah...seni pek takip edemedim degerlerin nasil cikti? ben suan 4 hafta 2 gunlugum, sen tamamladinmi 5. haftayi? acaba keseyi ne zaman goruruz???aklimda sorularrrrrrrrrrr
ben bel ve kasık ağrımdan şüphelenmiştim hamile olduğumu orda inşaat başladı olcak o kadar hiç bulantısı olmayıp çok sağlıklı bebek doğuran o kadar çok kişi varki bendede ara ara oluyrdu çekilmez bi bulantı değil bulantı yaşayanlar hayatlarından beziyor güzel düüşün güzel olsun canımmmbendede bel agrisi ara ara oluyor canim:) hadi yarin guzel haberlerle gel insalllahh
cok sagolun kizlar hepinizi seviyorum bende agziniza yureginze saglik
Cnm cok gecmis olsun ayaginin altina yastik koy cnm uzanirken inss guzel haberlerle gelirsin cnm yarin
Amim canım inşallah şimdi senin için gün sayıyoruz18-19 günün falan vardı sanırım
ohh maaşallah sizee ikizler geliyorrrr
canım değerin 3000leri geçince anca görünüyor kese
ben bel ve kasık ağrımdan şüphelenmiştim hamile olduğumu orda inşaat başladı olcak o kadar hiç bulantısı olmayıp çok sağlıklı bebek doğuran o kadar çok kişi varki bendede ara ara oluyrdu çekilmez bi bulantı değil bulantı yaşayanlar hayatlarından beziyor güzel düüşün güzel olsun canımmm
inşallah canım artık sıra sizde sizdende güzel haberler alalım dualarımızdasınız
Salı günü doktora gidicem cnm büyük bi ihtimal cumartesi transfer olur ondan sonrada gün saymaya başlıcaz gerçi ben şimdiden başladım saymaya
Gunaydin kızlar bugün bu bebiklerimi almaya gidiyorummmmm.12de hastanede olucam. :)))
öle sayma uzun olur önce son 2 diycen o bitcek sonra son 11 diycen sayıları azalt ve musmutlu haberler ver bize
Gunaydin cnm inss öyle olur yuregine saglikAmim canım inşallah şimdi senin için gün sayıyoruz18-19 günün falan vardı sanırım
ben bel ve kasık ağrımdan şüphelenmiştim hamile olduğumu orda inşaat başladı olcak o kadar hiç bulantısı olmayıp çok sağlıklı bebek doğuran o kadar çok kişi varki bendede ara ara oluyrdu çekilmez bi bulantı değil bulantı yaşayanlar hayatlarından beziyor güzel düüşün güzel olsun canımmm
inşallah canım artık sıra sizde sizdende güzel haberler alalım dualarımızdasınız
cnm inss bebislerin bu sefer sana simsiki tutunsunlar inss gulegule git gel cnmGunaydin kızlar bugün bu bebiklerimi almaya gidiyorummmmm.12de hastanede olucam. :)))
Mrb arkadaslar gunaydinlar musmutlu gunler olsun inss hepimizee
Gunaydin cnm inss öyle olur yuregine saglik
cnm inss bebislerin bu sefer sana simsiki tutunsunlar inss gulegule git gel cnm
canımmm ne güzel haberrrrrr azıcık bitter çikolata ye transferden önce mutluluk hormonu salgılatıyor dualarımız seninle bugün umut ışıkların sana sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay bırakmasınlar sağlıklı mutlu bi hamilelik olsun inşallahhhhhhhhhhhh
inş canımm ık degerın yuksekmıydı canm kaçıncı gun embrıosu 5.gunmu ben beklıyorum canım yaa öbur ay donmus deneyecmm
12. kan değerim 876 14. kan değerim 2338 Rabime çok şükür bu günleride görmeyi nasip etti hamileyim
hayır 5. gün değil benımde senın gıbı 1-1,5 ay sonra donmus embriyo transferım oldu :) hiç uzulme cunku donmuş olması bizim lehimize bir durum. sanırım sendede cok yumurta toplandı ve beklemek zorunda kaldın benım gibi. nerede yaptırıyorsun işlemlerini?
ilk basta doktor oyle deyip rahatlatmsi sizi, ama dikkati elden birakmamak lazim tabiki kuzum..enistede ordan pay cikarmsi kendine, aman aan sen kendini yorma ayyy cok fenayim de yat:) simdi nazlanmican da ne zaman nazlanicannnn
canım doğumdan sonra 57 kiloya kadar düştüm, ilk başta 10 gün kadar emziremedim bebeğimi yaşadığım bazı sıkıntılar yüzünden( süt yoktu, göğüs ucu yoktu, mastit oldum vs) üzüntüden kilo verdim, simdi ogünlerin acısını çıkarıyorum hiç sakınmıyorum valla tek kızıma süt olsun, tek kızım sağlıklı olsunda manken değilim sonuçta:) en iyi sütü su ve istirahat yapıyor , incir ve günde 1 bardak rezene çayı da bende süt arttırdı. gelelim kızımın ilk hareketine dün gibi aklımda 26 temmuz (17. hafta) tam dr kontrolu için sedyeye uzandım birden pıt etti, dr bana hareket varmı dedi şimdi oldu diyemedim emin olmadığım için, ertesi gün kanepeye uzandım elimi karnıma koydum ve 2 saat bekledim sonra bir pıt daha yok böyle bir mutluluk derken asıl mutluluğu kızımı kucağıma aldığımda yaşadım
Amin canım İnşallah ikiz olsa daha iyi olur dört gözle bekliyorum çok özlettiler
ayy cok heyecanli Allahim butun isteyenlere yasatsin insallahacaba bu bulantilar uyku halleri ne zaman basliyo
Amim canım inşallah şimdi senin için gün sayıyoruz18-19 günün falan vardı sanırım