Dondurulmus embriyo.

Güzeller güzeli ikiz annesi iyiki varsın gebe kaldığın halde bizleri yalnız bırakmadın genelde hamile kalanlar terk eder ama sen öyle bişi yapmadın bebişlerin çok şanslı maşallahhhhh

Nasil birakirim tatlimm aklim hep sizlerde ben sizlerle gülüp sizlerle agliyorum artik kocaman bir aile olduk Insan ailesini terk edip gidermi canim benimm kazik caktim buraya hepinizin bebis haberlerini alacagim insallahh

ayy masallah gozun aydin canimmm, hemen kafana takma bisey olmamistir, ama cok SIK iliskiden kacinilmali bence..

Kiz 4.5 ay da bir yaptik, yapmaz olaydik... Bir daha da tovbe , Esim 'e dedim ikiz gebelik bisey olur, Doktor dedi lerle geri donuyo sanki doktor benim vucudumu benden iyi biliyo, offf offf ne bilem

Nasil birakirim tatlimm aklim hep sizlerde ben sizlerle gülüp sizlerle agliyorum artik kocaman bir aile olduk Insan ailesini terk edip gidermi canim benimm kazik caktim buraya hepinizin bebis haberlerini alacagim insallahh

Canımsın
Ne güzel anlatmışsın biz bi aile olduk dimi ayyyy maşallahh maşallahhhhh hep böyle devam eder inşallahhh

insallah anlayisli insanlardir canim, ikiz hamileleigi bu kolay degil:) esinde yormaz seni yardimci olur merak etme:) iyiyiz teyzoss buyuyoruz galibaa, dun kivi aldim marketten senin kiviler aklima geldioperim onlariii

Kiz 4.5 ay da bir yaptik, yapmaz olaydik... Bir daha da tovbe , Esim 'e dedim ikiz gebelik bisey olur, Doktor dedi lerle geri donuyo sanki doktor benim vucudumu benden iyi biliyo, offf offf ne bilem

panik yapma canim bisey olmaz Allahin izniyle..kanaman durmazsa sorarsin doktoruna..

insallah anlayisli insanlardir canim, ikiz hamileleigi bu kolay degil:) esinde yormaz seni yardimci olur merak etme:) iyiyiz teyzoss buyuyoruz galibaa, dun kivi aldim marketten senin kiviler aklima geldioperim onlariii

Anlayis konusu biraz tartisilir canim Cok sükür ki doktorumda kendini yorma diyiyo devamli, bu defaki kontrolume esimde gelecek insallah onun yaninda da bol bol ayni seyleri söylerde iyi olur doktor söyleyince daha cok dinleniyo nedense ben riskli deyince pek umursamiyo ama doktor deyince akan sular duruyor Masallah büyüyün kocaman kivi olun sizde Kivi nerden aklina geldi dersen avuc icine sigacak kadar olmuslar öyle yaziyor nette benimde aklima kivi geldi, severimde

enistenin kulagini da cekmek lazim, yormasin kizimizi:))gotur gotur de doktoru iyice dinlesin canim..neyse sikma canini sen ay kotu oldum de git yativer:)))

enistenin kulagini da cekmek lazim, yormasin kizimizi:))gotur gotur de doktoru iyice dinlesin canim..neyse sikma canini sen ay kotu oldum de git yativer:)))

Evet biri cekse kulagini iyi olacak, doktora ilk basta beraber gittik doktor hersey serbest spor yapabilirsin bilmem ne dedi ve iyi halt etti =)) Gecen de bana tek gittigimde kendini yormuyosun dimi diye soruyo Allahim dedim ne diyo bu bilerek mi yapiyo =)) Güzel taktikmis canim haklisin valla kimse ne oldu da diyemez sonucta, iyi fikir sagol kuzum

ilk basta doktor oyle deyip rahatlatmsi sizi, ama dikkati elden birakmamak lazim tabiki kuzum..enistede ordan pay cikarmsi kendine, aman aan sen kendini yorma ayyy cok fenayim de yat:) simdi nazlanmican da ne zaman nazlanicannnn

Güzeller güzeli ikiz annesi iyiki varsın gebe kaldığın halde bizleri yalnız bırakmadın genelde hamile kalanlar terk eder ama sen öyle bişi yapmadın bebişlerin çok şanslı maşallahhhhh

canım hamile kalanlar neden terketsin burayı biz burda aile olduk ilk aylar sıkıntılı olduğu için fazla yazamıyoruz ama takip ediyor sizle üzülüp sizle sewiniyoruz gün sayanla gün sayıyor test sonucu bekleyen için kaç defa topiğe gelip gidiyoruz tek fark çok fazla yazamamamız hepinizi çok sewiyorummmmm

Aynen cnm aile olduk valla
Senin hamileliğin zormu geçiyor cnm :26:
Herşey yolundadır inşallahhj

insallah 2 ye katlar canım benim 10. gün değerim 141 di 12. gün 343 tü doktorum ikiz olabilir demişti ama tek gebelik oldu. benim doktorum sürekli dondurulmuş embriyo ile hamile kaldığımı normalden 2-3 kat daha dikkat etmem gerektiğini söyledi, niye yürüyüş yapacaksınki boşver bence tabi doktoruna danış ama... ilk 3 ay zaten çok dikkat etmen lazım doktorum 12. haftaya kadar bana ultrason resmi bile vermedi, 12. haftadan sonra artık tebrik edebilirim dedi yanlış anlama sakın benim doktorum çok temkinli bir adamdı. zaten tüp bebek olunca normal doğuma pek yaklaşmıyor doktorlar, kıymetli bebek olarak tabir ettikleri için genelde sezaryen ile alıyorlar, normal doğum düşünüyorsan 3. ayı atlattıktan sonra yürüyüş yapabilirsin

canım doğumdan sonra 57 kiloya kadar düştüm, ilk başta 10 gün kadar emziremedim bebeğimi yaşadığım bazı sıkıntılar yüzünden( süt yoktu, göğüs ucu yoktu, mastit oldum vs) üzüntüden kilo verdim, simdi ogünlerin acısını çıkarıyorum hiç sakınmıyorum valla tek kızıma süt olsun, tek kızım sağlıklı olsunda manken değilim sonuçta:) en iyi sütü su ve istirahat yapıyor , incir ve günde 1 bardak rezene çayı da bende süt arttırdı. gelelim kızımın ilk hareketine dün gibi aklımda 26 temmuz (17. hafta) tam dr kontrolu için sedyeye uzandım birden pıt etti, dr bana hareket varmı dedi şimdi oldu diyemedim emin olmadığım için, ertesi gün kanepeye uzandım elimi karnıma koydum ve 2 saat bekledim sonra bir pıt daha yok böyle bir mutluluk derken asıl mutluluğu kızımı kucağıma aldığımda yaşadım

panik yapma canim bisey olmaz Allahin izniyle..kanaman durmazsa sorarsin doktoruna..

Aradim canim, yarin ultrasyona gelsin demis, daha dun gorduk cok sukur herse yolundaydi, sildimmi sadece selpaga geliyor ins. Ciddi bir sorun olmaz, ama migde bulantilari felaket o tesseli gibi oluyoo

12. kan değerim 876 14. kan değerim 2338 Rabime çok şükür bu günleride görmeyi nasip etti hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…