Dondurulmus embriyo.

inş canımm ık degerın yuksekmıydı canm kaçıncı gun embrıosu 5.gunmu ben beklıyorum canım yaa öbur ay donmus deneyecmm

Allah bagislasin canim bebisini anali babali büyüsün Biliyorum canim dikkat ediyorum mümkün oldugunca ben yurtdisindayim tedavimi Tr de oldum burada normal kadin dogumcuya gidiyorum, sadece ikiz oldugu icin dikkat etmemi önerdi yoksa tek olsaydi sanirim hic birsey demezdi buradaki doktorlar cok rahat.. Bende dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince ama elden birsey gelmiyor malesef ben simdi o halde nasil misafir agirlayacagim bilmiyorum bir de gelenler coluklu cocuklu kalabalik Insanlar malesef cok düsüncesiz, bu yollardan gecmeyen, halimizden anlamiyor
Bitki cayi tüketmiyorum canim normal cayi bile pek icmemeye calisiyorum, ceviz kismi cok dogru ama ben herseyden tiksinmis durumdayim yeni yeni bulantilarim geciyor hala bazi seyler aklima geldikce midem bulaniyor.. Sen bulanti yasamismiydin? Ne zamana kadar bu tiksinmeler devam edecek merak ediyorum..

Insallah senin bebislerin icinde oynayacagiz yakin zamanda canimm

bulantı deme bana ne olur 8-16. haftalar arasında okadar kötüydümki 4 kg verdim, yemekhane inemiyordum iş yerinde sabah kahvaltıda yapamıyordum, çubuk kraker yemekten artık bööögh gelmişti, bende çay içmedim içtiysemde çok açık hala da öyle, gazlı içecek tüketmedim, zaten kolayı sevmiyorum. işyerinde börekten ve pirinç pilavından tiksinmiştim, aksilik ikisi de sürekli çıkıyordu, geçti bulantılarım 16. haftada ama iştahım pek yoktu hamilelik boyunca 9,5 kg aldım (64 ile hamile kaldım 60 a düştüm, doğuma gittiğimde 69,5 tum) gerçi şuan acısını cıkarıyorum 65 kiloyum çok iştahım açık nazar değsin ikiz gebelik haa? bilmiyordum çok sevindim, insallah ikisi de çok sağlıklı olur, cinsiyetlerini merak ettim bak şimdi belli olur 1-2 haftaya? benimde 2 tane daha dondurulmuş embriyom var, muhtemelen ikisini koyar bakarsın tutar gerçi yapabilirmiyim bilmiyorum kızım büyümeden ikinci tedaviye başlayacağım insallah ikiz olursa zor olur 3 çocuk

Merhaba Arkadaslar, benimde cok sukur dun ense olcumu, gelisim hepsi bnormal cikti, Iki bebegiminde parmaklarina ladar tek tek inceledi ve gosterdiler... Cok buyuk bir mutluluk, o kadar hareketliydikler 1 saat surdu ikisi, 12+5 ve 12+6 haftalikmis 3 gafta sonra randevum var, belki cinsiyetlerde belli olur gosterirlerse, hayirlisi bakalim....

Benim Doktor hersey serbest bol bol yuriyus yap dedi, nefesim cok tikaniyo iyi gelir dedi, iliski hersey serbest dedi veee hopppp bunu duyan esim ataga gecti, simdi baktim cok azda olsa kanama geliyo ne yapsam sasirdim, acaba diyom kacaylardir iliski yok ondanmi yoksa , tahrismi, yada en kotusunu aklima getirmek istemiyorum, Acip esime agzima geleni saymak istiyorum ama bu ser adam kahrolcakkkkk ayyy bilmiuommm insallah bisey olmaz arkadaslar.boyle.durum yasayan oldumu ?????

Benimde 5. haftamda basladi daha yeni yeni bitiyor azalmaya basladi ama gercekten felaket birsey yaa aynen bende 4 kg verdim yavas yavas almaya basladim artik ama ikiz oldugu icin bilemiyorum ileride durum ne olur Ne güzel yaa 9,5 kg hic bisey dogumda da zaten birazi gidiyor sansliymissin =) Emziriyorsun degilmi ? Bosver kiloyu verirsin sonra kizin annesütünü alsin bol bol.. Sagol canim insallah ikisinide saglikla kucagima alirim, cinsiyetler henüz belli degil haftaya kontrolum var gösterirlerse ögrenecegiz insallah Bu arada kizinin hareketlerini ilk kacinci haftada hissettin canim? Bu ara en cok merak ettigim sey bu Ohh ne güzel ev kres gibi olur Eger yardim edebilecek kisiler varsa etrafinda bakarsin canim ha 2 ha 3

canim cok sagolasin, darisi tez zamanda basina olacak insallahhhhhhhhhh 20 gun dedigin nedirkiiii

Merhaba canim, gözün aydin cok sevindim bebislerinin iyi olmasina Cok güzel dimi uzun uzun onlari izlemek Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu Insallah gösterirler
Benimde doktor ilk haftalardan beri iliski serbest dedi ama biz korkuyoruz,benden cok esim zaten tedirgin bosver birsey olur diyor cok sükür o konuda rahatim.. Dedigin gibi uzun zamandir iliski olmadigi icin azicik kan gelmis olabilir ama bilemedim ki bir doktoruna mi sorsan icin rahat etsin diye?

ayy masallah gozun aydin canimmm, hemen kafana takma bisey olmamistir, ama cok SIK iliskiden kacinilmali bence..

cok tesekkur ederim arkadasim, insallah senin gibi kucagimiza almak nasip olsun, sende saglikla buyut bebisini..daha cok yeniyiz biz bugun 4 hafta 2 gunluk hamileyim cok sukur:)) yarin kan degerlerimin ikiye katlanmasi gerekiyor..acaba yuruyus zararli olurmu diye dusunuyorum hafifi tempolu yarim saat falan???

ayyyy yormasinlar benim arkadasimiiii, canim ya erteleyemezmisin bu misafiri? senin dinlenmen yatman kalkman kafana gore takilman lazim:)

gecirmezsin tatlim merak etme, insan inanamiyo valla, sanki hala baskasindan bahsediyorum
Şuan ezan okunuyor allahım senin yüzün hep gülsün hamileliğin boyunca hep güzel haberler alırsın inşallahhh
banada senin yaşadığın o güzel mutluluğu mucizeyi hayırlısıyla nasip eder inşallahhh

Az kaldi canim merak etme insallah bebislerin annelerine simsiki tutunacak bizde burada sevincten oynayacagizz

Güzeller güzeli ikiz annesi iyiki varsın gebe kaldığın halde bizleri yalnız bırakmadın genelde hamile kalanlar terk eder ama sen öyle bişi yapmadın bebişlerin çok şanslı maşallahhhhh

ayyyy ne guzel ezan bitmeden bende bi aminnnnnnnn diyim duana canim, insallah hayirlisiyla sende hamile olacaksin...

Son düzenleme:
ayyyy yormasinlar benim arkadasimiiii, canim ya erteleyemezmisin bu misafiri? senin dinlenmen yatman kalkman kafana gore takilman lazim:)

Malesef kuzum ya elimden birsey gelmiyor malesef gelecekler kacisim yok Ama kararliyim kim napiyosa yapsin ben kendimi yormayacagim cok sevgili esim cok istiyor gelmelerini artik o ilgilensin diyecegim ama yine iste bir sekilde bana kalacak Ne diyim Allah yardimcimiz olsun
Benim mercimek yegenim nasil bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…