2 embriyo transfer edıldi ama henüz belli değil tabi. ikiz olsa 1 kız bir erkek olsa ooh mis tek seferde hallederizlekeleri sordum korkulacak birsey yok kanama olmasın yeterki dedi. evet jel kullanıyorum crinenon sabah ve aksam günde 2 kere. az önce 2. kan testimi verdim umarım yükseliyordur tutunmuştur bebişlerim
sultan sen ne durumdasın?
tatlım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin, ne zaman gideceksin doktoruna, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım dondurulmuş embriyo ile gerçekleşen hamileliklerde çoook daha dikkatli olmak lazım, doktorun uyardımı seni bilmiyorum ama, hiç yorma kendini, ben 39 hafta boyunca okadar sakındımki kendimi, yaptığım tek hata bir tane kardeşim var onun düğünü için 5 saatlik yola gitmek oldu, onun dışında resmen dinlenmeye aldım kendimi, yorma ne olur canım sende . buarada bitki çaylarını da çok dikkatli tüketmek lazım ve bol bol su, günde birkaç tane de ceviz
Tebrikler güzellikk
Aminnnn cnm çoook kolay bi hamileliğin olur inşallahhhhh
Bende 20 gün sonra inşallahhhh güzel haberler vericem
Nana_24 bebişlerine rağmen oynamış bende oynayacağım tutamayın beni:118: :118::118: :118::118::118: :118::118::118:
bulantı deme bana ne olurAllah bagislasin canim bebisini anali babali büyüsünBiliyorum canim dikkat ediyorum mümkün oldugunca ben yurtdisindayim tedavimi Tr de oldum burada normal kadin dogumcuya gidiyorum, sadece ikiz oldugu icin dikkat etmemi önerdi yoksa tek olsaydi sanirim hic birsey demezdi buradaki doktorlar cok rahat.. Bende dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince ama elden birsey gelmiyor malesef ben simdi o halde nasil misafir agirlayacagim bilmiyorum bir de gelenler coluklu cocuklu kalabalik Insanlar malesef cok düsüncesiz, bu yollardan gecmeyen, halimizden anlamiyor
Bitki cayi tüketmiyorum canim normal cayi bile pek icmemeye calisiyorum, ceviz kismi cok dogru ama ben herseyden tiksinmis durumdayim yeni yeni bulantilarim geciyor hala bazi seyler aklima geldikce midem bulaniyor.. Sen bulanti yasamismiydin? Ne zamana kadar bu tiksinmeler devam edecek merak ediyorum..
bulantı deme bana ne olur8-16. haftalar arasında okadar kötüydümki 4 kg verdim, yemekhane inemiyordum iş yerinde sabah kahvaltıda yapamıyordum, çubuk kraker yemekten artık bööögh gelmişti, bende çay içmedim içtiysemde çok açık hala da öyle, gazlı içecek tüketmedim, zaten kolayı sevmiyorum. işyerinde börekten ve pirinç pilavından tiksinmiştim, aksilik ikisi de sürekli çıkıyordu, geçti bulantılarım 16. haftada ama iştahım pek yoktu hamilelik boyunca 9,5 kg aldım (64 ile hamile kaldım 60 a düştüm, doğuma gittiğimde 69,5 tum) gerçi şuan acısını cıkarıyorum 65 kiloyum çok iştahım açık nazar değsin ikiz gebelik haa? bilmiyordum çok sevindim, insallah ikisi de çok sağlıklı olur, cinsiyetlerini merak ettim bak şimdi belli olur 1-2 haftaya? benimde 2 tane daha dondurulmuş embriyom var, muhtemelen ikisini koyar bakarsın tutar gerçi yapabilirmiyim bilmiyorum kızım büyümeden ikinci tedaviye başlayacağım insallah ikiz olursa zor olur 3 çocuk
Tebrikler güzellikk
Aminnnn cnm çoook kolay bi hamileliğin olur inşallahhhhh
Bende 20 gün sonra inşallahhhh güzel haberler vericem
Nana_24 bebişlerine rağmen oynamış bende oynayacağım tutamayın beni:118: :118::118: :118::118::118: :118::118::118:
Insallah senin bebislerin icinde oynayacagiz yakin zamanda canimm
Merhaba Arkadaslar, benimde cok sukur dun ense olcumu, gelisim hepsi bnormal cikti, Iki bebegiminde parmaklarina ladar tek tek inceledi ve gosterdiler... Cok buyuk bir mutluluk, o kadar hareketliydikler 1 saat surdu ikisi, 12+5 ve 12+6 haftalikmis 3 gafta sonra randevum var, belki cinsiyetlerde belli olur gosterirlerse, hayirlisi bakalim....
Benim Doktor hersey serbest bol bol yuriyus yap dedi, nefesim cok tikaniyo iyi gelir dedi, iliski hersey serbest dedi veee hopppp bunu duyan esim ataga gecti, simdi baktim cok azda olsa kanama geliyo ne yapsam sasirdim, acaba diyom kacaylardir iliski yok ondanmi yoksa , tahrismi, yada en kotusunu aklima getirmek istemiyorum, Acip esime agzima geleni saymak istiyorum ama bu ser adam kahrolcakkkkk ayyy bilmiuommm insallah bisey olmaz arkadaslar.boyle.durum yasayan oldumu ?????
canim cok sagolasin, darisi tez zamanda basina olacak insallahhhhhhhhhh20 gun dedigin nedirkiiii
Merhaba Arkadaslar, benimde cok sukur dun ense olcumu, gelisim hepsi bnormal cikti, Iki bebegiminde parmaklarina ladar tek tek inceledi ve gosterdiler... Cok buyuk bir mutluluk, o kadar hareketliydikler 1 saat surdu ikisi, 12+5 ve 12+6 haftalikmis 3 gafta sonra randevum var, belki cinsiyetlerde belli olur gosterirlerse, hayirlisi bakalim....
Benim Doktor hersey serbest bol bol yuriyus yap dedi, nefesim cok tikaniyo iyi gelir dedi, iliski hersey serbest dedi veee hopppp bunu duyan esim ataga gecti, simdi baktim cok azda olsa kanama geliyo ne yapsam sasirdim, acaba diyom kacaylardir iliski yok ondanmi yoksa , tahrismi, yada en kotusunu aklima getirmek istemiyorum, Acip esime agzima geleni saymak istiyorum ama bu ser adam kahrolcakkkkk ayyy bilmiuommm insallah bisey olmaz arkadaslar.boyle.durum yasayan oldumu ?????
O günler bi gelse keşkeee 20 gün sona inşallahh cnm bende güzel haber veririm
tatlım hayırlı uğurlu olsun hamileliğin, ne zaman gideceksin doktoruna, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım dondurulmuş embriyo ile gerçekleşen hamileliklerde çoook daha dikkatli olmak lazım, doktorun uyardımı seni bilmiyorum ama, hiç yorma kendini, ben 39 hafta boyunca okadar sakındımki kendimi, yaptığım tek hata bir tane kardeşim var onun düğünü için 5 saatlik yola gitmek oldu, onun dışında resmen dinlenmeye aldım kendimi, yorma ne olur canım sende . buarada bitki çaylarını da çok dikkatli tüketmek lazım ve bol bol su, günde birkaç tane de ceviz
Simdilik agirlayabiliyorum canim tabi biraz yorucu oluyor ama olsun =) Bu yine iyi 1 ay sonra fln yatili misafirim gelecek bi kac haftaligina hatta ayida bulabilir o zaman nasil yapacagim onu kara kara dusunuyorumNe demek kuzumm her zaman burdayim istedigini sorabilirsin =) iyi yapmis esin benim esimde cogu seyi biliyo onu yeme bunu yeme basima yasakci basi oldu Bu arada aklima geldi maydonoz ve mayonez de yasak =) Ohh ohh ye canim can olsun kan olsun bebisinee Evet biz artik yatalim yorulduk biraz canimm bende seni ve kuzunu cokk opuyorumm
Annecik bi geçse 20 gün pozitif sonuç alsam herhalde sevinçten kalp krizi geçiririm
Şuan ezan okunuyor allahım senin yüzün hep gülsün hamileliğin boyunca hep güzel haberler alırsın inşallahhhgecirmezsin tatlim merak etme, insan inanamiyo valla, sanki hala baskasindan bahsediyorum
Az kaldi canim merak etme insallah bebislerin annelerine simsiki tutunacak bizde burada sevincten oynayacagizz
Şuan ezan okunuyor allahım senin yüzün hep gülsün hamileliğin boyunca hep güzel haberler alırsın inşallahhh
banada senin yaşadığın o güzel mutluluğu mucizeyi hayırlısıyla nasip eder inşallahhh
ayyyy yormasinlar benim arkadasimiiii, canim ya erteleyemezmisin bu misafiri? senin dinlenmen yatman kalkman kafana gore takilman lazim:)