Dondurulmus embriyo.

nese canım çok sağol inşallah hayırlısını nasip eder rabbim banada
bugün ilaçlara başladım işte günler geçsede yavrularımla kucaklassam

tedavin hayırlı olsun canım inşaALLAH bu son tedavin olur yavrularını kucağına alırsın:KK16::KK16::KK16:

Testi tekrarladım sevgili nese ve diger merak eden sevgili arkadaslarım. Allah'a şükür artış normal. Haftaya birgun kese gormeye gideceğiz artık. :)))allahım hepinize ve daha dogrusu hepimize sağlıklı cocuklarımızı saglikla kucağımıza almayı nasip etsin. Yani su an tedaviye yeni başlayan arkadaşlarda bunu diliyorum.

cumartesi benimde tekrar kontrol var,ben lucrin,estrofem.coraspirin,folio ve innohep kan sulandırıcı kullanıyorum merkezim eurofertil...inşallah sonumuz güzel olur..hamile kalırız.

inş. canım ya yazalım birbirimize gelişmeleri :) canım bana lucrin vermedi bu tedavimde eger bu ilaçlara ragmen yumurtam oluşursa bu tedaviyi iptal edip lucrine başlarız dedi bakalım hayırlısı inş. herşey yolunda gider de bi gün bizde yazarız buraya hamileyim diye :)

Testi tekrarladım sevgili nese ve diger merak eden sevgili arkadaslarım. Allah'a şükür artış normal. Haftaya birgun kese gormeye gideceğiz artık. :)))allahım hepinize ve daha dogrusu hepimize sağlıklı cocuklarımızı saglikla kucağımıza almayı nasip etsin. Yani su an tedaviye yeni başlayan arkadaşlarda bunu diliyorum.

çok sevindim senin adına:KK16::KK16::KK16::KK16: dondurulmuş embriyo transferini bekleyen biri olarak hem heyecanlandım hem de çok umutlandım ALLAH 'ım hepimizin yüzünü güldürsün. hamileliğin sağlıkla ve daim olsun güzel haberlerini almaya devam edelim inşaLLAH.....:KK16::KK16::KK16::KK16:

çok sevindim senin adına:KK16::KK16::KK16::KK16: dondurulmuş embriyo transferini bekleyen biri olarak hem heyecanlandım hem de çok umutlandım ALLAH 'ım hepimizin yüzünü güldürsün. hamileliğin sağlıkla ve daim olsun güzel haberlerini almaya devam edelim inşaLLAH.....:KK16::KK16::KK16::KK16:

Allah razı olsun güzelim. Tez gunde darısı basına olsun insallah.

canım senin adına çok sevindim inş. herşey yolunda gider çok güzel bi hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucagına alırsın canım ya ayagını sürtseydin arkandan bizde gelelim inş. :) :) şimdi sen bize transeferden sonra neler yaptın hemen anlat :)

ay cok sevındım ıyıkı bu sıteyı buldum
dodndurulmuş nekadar başarılı bır yontem
kızlar allah tamamına erdırsın inşallah
varsa tavsıyelerınıze herzamn ıhtıyacımız var
:KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım gercekten bu iste inanmak ve pozitif olmak cok önemli. Gercekten umutsuzluğa hiç kapılmadım. Ardım düştüğü anda bile toparladım. Sizde oyle olun inanmak başarmanın yarısı gercekten. Darısı hepinizin basina insallah.Dondurulmus embriyo iyidir👍👍

canım senin adına çok sevindim inş. herşey yolunda gider çok güzel bi hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucagına alırsın canım ya ayagını sürtseydin arkandan bizde gelelim inş. :) :) şimdi sen bize transeferden sonra neler yaptın hemen anlat :)

İlk once çıkar çıkmaz sanırım iki saatten fazla yattım. Wc ihtiyacımı sürgüye giderdim. Sonra evde ilk uç gun yemek yeme jel sonrası yürüyüş wc ihtiyacı dışında fazla ayakta kalmadım. Kan dolaşımı icin ara ara yürüdüm ama evin icinde. Uç gun hiç çıkmadım. 5. Gündem sonra normal hayatıma devam. Sinema alışveriş(ağır tasimadim hiç o ayrı)gezdim. 8. Gun dayanamadım kimselere söylemeden kan testi. Sonrasında zaten günlük hayatıma devam. Allah hamile olanların bebisini korusun olmayanlara tez gunde nasip etsin. Lütfen olumlu olun pozitif duşunun. Çünkü anladım ki en önemlisi o.

cok sevindim canim gözunuz aydin darisi basimiza artik mevlam hayirlisi ile kucag
ina almayi nasip etsin.benimde tranferim pazar gunu :KK70:

kizlar bugun testimi tekrarladim cok sukur hersey yolunda inss iki hafta sonra dr randuvu verdi darisi tum tedavideki arkadaslara insss

Merhaba kızlar benim ilk tüp bebek denemem olacak yumurta toplama işlememim bir kaç ay önce gerçekleşti ama transferim yapılamadı bazı nedenlerden dolayı şimdi donmuş embriyolarım var
Şimdi adet oldum 13 gün boyunca Estrofem diye bi hap içmeye başlıcam
İlk 4 gün günde 1 tane
Sonra 4 gün günde 2 tane
Sonraki 4 gün günde 3 tane içicem
13. Günde sabah doktora gidicem
Benim durumumda olan var mı gebelik şansım yüksekmi

Merhaba kızlar benim ilk tüp bebek denemem olacak yumurta toplama işlememim bir kaç ay önce gerçekleşti ama transferim yapılamadı bazı nedenlerden dolayı şimdi donmuş embriyolarım var
İlk 4 gün günde 1 tane
Sonra 4 gün günde 2 tane

Ben çok yeni yaptirdim aynen dediğin ilk 4 gün 1 estrofem sonra 4 gün 2 sonra 4 gün 3 estrofem içip 13. Günü gittim ve 4 Gin sonra transferin oldu dun 10. Gün değerim 36.75 biraz moralim bozuldu düşük cikinca inşallah katlanir.donmuş transfer çok rahat oluyor sende hic strese girme

İlk 4 gün günde 1 tane
Sonra 4 gün günde 2 tane

cnm ayni ilaclari bende kullandim pazartesi hamile oldugumu ogrendim darisida sana olsun cnm sana pregesteron vermedilermi cnm ha bide folikast tabiki

X