- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
kaybeden ve negatif sonuç alanlara Allah en kısa zamanda mutlu haberi almayı nasip etsin.. pozitif sonuç alan arkadaşlarada hayırlısı ile evlatlarına kavuşmayı Allah nasip etsin..
Tecrübeli hanımlara benim birde sorum olacak ; bugün ben progynex 200 yumuşak kapsülü fitil olarak kulanmaya başladım. yalnız geri geldi gb bir görünüm oldu. sizler ne kadar sonra kalkıyorsunuz ? birde bu derece gelmesi normal mi ?
ves'selam ..
canım ben günde 2 tane kullanıyordum elimle olabildiğince ileri itip 1 saat hareket etmeden yatıyordum.senin günde 1 adet ise gece yatağa yattığında aynı şekilde kullan sabaha kadar içeride erir fazlasıda sabah geri gelir
Benimde günde üç tane .. fazla yatıp yatmama konusundada terettüt ettim, ondan bilgi edinmek istedimtşk ediyorum cvp için sağol.. Allah gönlünce versin, geçmiş olsun ..
sağol canımkabullenip yola devam edeceğim 3 tane daha dondurulmuşum var doktorumla ayak üstü konuştuk sayılır yeni tedaviden yana embriyolar 5.güne giderse pgt yaptıralım diyor benim bu doktordan önceki son tedavimde pgt yapılarak transferim olmuştu ama oda düşükle sonuçlanmıştı.bakalım beni bu yıl neler bekliyor
nasilsin canim bguun, insallah kendini daha guclu hissedip bir an once yeni tedavine baslarsin..
nanacik sen nasilsin canim bebisler iyidir insallah...
ben yibe bi yumurtlama agrisi hissediyorum, ve korkuyorumm..simdi hemsire aradi gidip bi kan ve ultrason yaptiricam bakalim neler oluyorr:18::18::18:
canım güzel haberlerle gel 3 gün kaldııı
evet canim cok az kaldi ama iste yine sol tarafimda hafifi bir sizi var, yumurtlayacagim zaman hissederim onu hep..insallah bi sorun cikmazzz:18::18: sen nasilsin??
inşallah yanlış histir canımmm ben iyi olmaya çalışıyorum pıtpıtları gördüm ama yinede insan hep tedirginlik hissediyor mümkün olsa hergün ultrasonda görmek istiyor zor bulunca doya doya sevinemiyorsun bile
nasilsin canim bguun, insallah kendini daha guclu hissedip bir an once yeni tedavine baslarsin..
nanacik sen nasilsin canim bebisler iyidir insallah...
ben yibe bi yumurtlama agrisi hissediyorum, ve korkuyorumm..simdi hemsire aradi gidip bi kan ve ultrason yaptiricam bakalim neler oluyorr:18::18::18:
Iyiyim canim bebislerde iyilerdir insallah carsamba günü kontrolum var bakalim o gün görecegim insallah nasillarmis.. Sen nasilsin? Tatlim insallah hersey yolundadir strese sokma kendini simdi senin sakin ve iyi olman lazim az kaldi, agriya gelince benimde olmustu tam yumurtlama dönemimde ben sadece estrofem kullaniyodum bi de, dedim kesin yumurtluyorum her ay oldugu yer agriyodu ama ultrasonla bakti doktor yumurtlamamistim.. Insallah seninkide benimki gibi yalanci bi agridir canimm
simdi geldim canim kliniten, evet yalanci agriymis galiba ohh dedim:) yumrutaliklar temiz dedi..kan sonucunu daha almadim ama bi sorun yok rahat ol dedi, kalinlik 10.4..transferime 2 gun kaldiiisaol tatlim moral oldun..oksa bebeciklerini benim icin:))) iyi haberlerini bekliyorum carsamba
simdi geldim canim kliniten, evet yalanci agriymis galiba ohh dedim:) yumrutaliklar temiz dedi..kan sonucunu daha almadim ama bi sorun yok rahat ol dedi, kalinlik 10.4..transferime 2 gun kaldiiisaol tatlim moral oldun..oksa bebeciklerini benim icin:))) iyi haberlerini bekliyorum carsamba
canımmm bu ne güzel haber çok sewindimmm valla
Ohhh icim rahatladiiiAyy cok sükür canimm cok sevindim herseyin yolunda olmasinaa Oksarim teyzesii sende yigenimi persembe gunu alinca oksarsin yerime bol bol yerim ben o kuzuyuu
inşallah yanlış histir canımmm ben iyi olmaya çalışıyorum pıtpıtları gördüm ama yinede insan hep tedirginlik hissediyor mümkün olsa hergün ultrasonda görmek istiyor zor bulunca doya doya sevinemiyorsun bile
ayy masallah masallahcok haklisin canim, valla panik hastasi olduk ciktik..guzel haberler vermeye devam insallahhhhhhh
canım senin adına çok sevindim yavrunun kalbinin attığını duymuşsun.EvelALLAH bundan sonra herşey güzel olacak maaşaALLAH yavrunaRabbim verecekse eğer sebeplerinide yaratıyor..kalbini ferah tut
canım benimyavruna kavuşmana az kaldı yumurtlamamışsın da artık stres yapma hep beraber gün sayacağız ve müjdeli haberini alacağız inşaALLAH ben de iyi sayılırım tatlım yarın küretajım var ayrılık hüznü sardı içimi yeni tedavi konusunda ne yapacağımı bende bilmiyorum biraz zamana ihtiyacım var galiba çok uzatmadan size yetişirim
Kizlar crinone jel ve progestan igne arasinda fark varmi bilgisi olan varmi? Ilk denememde crionone jel kullanmistm kimyasal oldu igne daha etkili gibi duymustm drdan ignemi istesem bilemedim
canim benim insallah guzelce atlatirsin yarinki islemi, cok zor ama hepimiz senin icin dua ediyoruz, Allah yardimcin olsun..boyle herkes tarafindan sevilmek ne guzellcabucak atlatip yetis lutfennnn bende simdi iyiyim:))