Dondurulmus embriyo.

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ama maalesef bebeğimin kalbi durmuş bugün gittiğim doktorda çok inceledi güzel haberler vermek isterim ama kalbi atmıyor dedi çok üzüldüm Rabbime sığındım:KK16::KK16::KK16: O'ndan gelecek hayırları bekliyorum:KK16::KK16::KK16:

canım çok üzüldüm ama herseyin hayırlısı :KK43: Allahım sana yardım etsin

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ama maalesef bebeğimin kalbi durmuş bugün gittiğim doktorda çok inceledi güzel haberler vermek isterim ama kalbi atmıyor dedi çok üzüldüm Rabbime sığındım:KK16::KK16::KK16: O'ndan gelecek hayırları bekliyorum:KK16::KK16::KK16:

Canım benim ınan çok üzüldüm bende.burda herkes çok olumlu ve iyimser bakiyodu. Yürekten dilerim Rabbim gerçekten hayirliysa kucağını doldursun ınşallah. Seni görmesekte seviyoruz canım yanındayız. :KK70: :KK70: :KK70:

Canım benim ınan çok üzüldüm bende.burda herkes çok olumlu ve iyimser bakiyodu. Yürekten dilerim Rabbim gerçekten hayirliysa kucağını doldursun ınşallah. Seni görmesekte seviyoruz canım yanındayız. :KK70: :KK70: :KK70:

canım benim:KK19:çok sağol biliyorum yanımda olduğunuzu:KK16:acımı paylaştığınızı hissediyorum:KK16:amin canım inşaALLAH arayı açmadan yola kaldığım yerden devam edeceğim:KK55:

canım benim:KK19:çok sağol biliyorum yanımda olduğunuzu:KK16:acımı paylaştığınızı hissediyorum:KK16:amin canım inşaALLAH arayı açmadan yola kaldığım yerden devam edeceğim:KK55:

canım benim böyle kararlı olman vazgeçmemen ve tevekkül içinde olman bana da güç veriyor rabbim inşallah yüzünü güldürsün :)

telefonda görüştük doktorum çok şaşkın negatif sonuç almama hastalarında en iyi embronun benim olduğunu söyledi diğer hastaların embriyo kalitesi benimkinden düşük olmasına rağmen tutmuş. Onun için tekrar yüz yüze görüşmek için çağırdı önümüzdeki cumartesi gideceğiz ikinci deneme için de mayıs ayını düşünüyoruz hayırlısı ama kafama çok takıldı bi yerde hatamı yaptıkda olmadı diye. Canım sen transferden sonra prednol diye bi ilaç kullandın mı her sabah aç 2 tane aynı anda alınan.. Ben kutu bitince 2. Sini almadım bişey olmaz diye doktorum o ilacın hemen bırakılmaması gerektiğini yavaş yavaş azaltarak bırakılır aksi halde hormonları etkiler dedi bende acaba diyorum ondan mı

canım benim dr da aynı seyleri söyledi valla.bu kadar benzer yani.insanın morali bozuluyor tabi.
Sen hangi merkezde gördün canım dr kimdi

canım benim dr da aynı seyleri söyledi valla.bu kadar benzer yani.insanın morali bozuluyor tabi.
Sen hangi merkezde gördün canım dr kimdi

diyarbakır bahçeci merkezinde canım... bende çok umutluydum hala inanamıyorum tek cevap kısmet değilmiş oluyor ne yapalım herşey iyi olmasına rağmen zamanı gelmemiş demekki....

canım belirti aramak için çok erken keyfini çıkar bu günlerin takma kafana demekki hormon düzeyine baktı ve gerek görmedi takma böyle şeyleri kafana dua et bol bol Rabbim ol desin dualarrımız sizlerle

İnşallah canım inşallah. %40 şansımızın olduğunu söyledi. Embriyo çok iyi değil sanırım. embriyoya 1 ab dedi oda neyse

kalbimdesin çok üzüldüm canım. Benim 3. denemem 2 si hiç tutmadı. Sanırım tutup sonradan kaybetmek daha acıdır. Allah yardımcın olsun inşallah. Ama en azından tutabildiğini gördün. Ben onu da yaşamadım. Hiç umudum yok. Eşim izin aldı bana bakıyor. Kıyamıyorum ona yazık. Benim moralim bozulunca ümitsiz olma diye kızıyor ama biliyorum o daha çok üzülecek olmazsa

kalbimdesin çok üzüldüm canım. Benim 3. denemem 2 si hiç tutmadı. Sanırım tutup sonradan kaybetmek daha acıdır. Allah yardımcın olsun inşallah. Ama en azından tutabildiğini gördün. Ben onu da yaşamadım. Hiç umudum yok. Eşim izin aldı bana bakıyor. Kıyamıyorum ona yazık. Benim moralim bozulunca ümitsiz olma diye kızıyor ama biliyorum o daha çok üzülecek olmazsa

sağol papatyam :KK16:evet canım hepimiz yaşadığımız aşamaları daha kötüsüde olabilirdi deyip atlatmaya çalışıyoruz.ama aslında senin yaşadığında çok zor,benim yaşadığımda inşaALLAH bu transferinde hamile kalırsın ve 9 ay sonra sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın transferdeki yaşanılan belirtilerin %90 nı kullandığımız ilaçlardan üzülme her seferinde aynı sonuçlanacak diye bir kural yok :KK16::KK16::KK16:inşaALLAH bu son olur:KK49:eşinden de ALLAH C.C razı olsun iyi bir baba olacağını ıspatlıyor Rabbim ikinizinde kucağını boş bırakmasın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım ne diyeceimi bilemedim Rabbim sabır ve güç versin başka donmuşun varmı sıfırdanmı başlayacaksın

sağol canım :KK16::KK16::KK16:kabullenip yola devam edeceğim:KK55:3 tane daha dondurulmuşum var:KK34:doktorumla ayak üstü konuştuk sayılır yeni tedaviden yana embriyolar 5.güne giderse pgt yaptıralım diyor:KK53:benim bu doktordan önceki son tedavimde pgt yapılarak transferim olmuştu ama oda düşükle sonuçlanmıştı.bakalım beni bu yıl neler bekliyor:KK53:

canım çok üzüldüm inşallah ne diyeceğimi bile bilmiyorum o kadar umutluydum ki
inşallah Rabbim sana en yakın zamanda bu mutluluğu tekrardan yaşatsın

sağol canım :KK16::KK16::KK16:kabullenip yola devam edeceğim:KK55:3 tane daha dondurulmuşum var:KK34:doktorumla ayak üstü konuştuk sayılır yeni tedaviden yana embriyolar 5.güne giderse pgt yaptıralım diyor:KK53:benim bu doktordan önceki son tedavimde pgt yapılarak transferim olmuştu ama oda düşükle sonuçlanmıştı.bakalım beni bu yıl neler bekliyor:KK53:

canımm pko idi dimi seninde bekleme döneminde benim şu kürleri denesen nasıl olur

kaybeden ve negatif sonuç alanlara Allah en kısa zamanda mutlu haberi almayı nasip etsin.. pozitif sonuç alan arkadaşlarada hayırlısı ile evlatlarına kavuşmayı Allah nasip etsin..

Tecrübeli hanımlara benim birde sorum olacak ; bugün ben progynex 200 yumuşak kapsülü fitil olarak kulanmaya başladım. yalnız geri geldi gb bir görünüm oldu. sizler ne kadar sonra kalkıyorsunuz ? birde bu derece gelmesi normal mi ?

ves'selam ..

canım pgt daha önce hiç yapılmamış mıydı? sıfırdan ve test ile daha iyi olabilir inşallah canım senden güzel haberler bekliyorum :)

canım çok üzüldüm inşallah ne diyeceğimi bile bilmiyorum o kadar umutluydum ki
inşallah Rabbim sana en yakın zamanda bu mutluluğu tekrardan yaşatsın

canım benim elimizden bir şey gelmiyor herşey kader amin canım inşaALLAH en kısa zamanda tekrar anne olurum:KK16::KK16::KK16:Rabbim yavrunu sana bağışlasın her zaman güzel haberlerini almayı nasip etsin:KK16::KK16:

canımm pko idi dimi seninde bekleme döneminde benim şu kürleri denesen nasıl olur

evet canım bende de pkos var ana iki yumurtada da çok inatçı dedi doktorum ben de soğan kürü yapıp sonrada incir yapayım dedim dün araştırırken bir programda Saraç oğlu pkos olanlar incirden uzak dursun dedi kafam karıştı:44::44:

canım pgt daha önce hiç yapılmamış mıydı? sıfırdan ve test ile daha iyi olabilir inşallah canım senden güzel haberler bekliyorum :)

canım 2010 yılındaki son tedavimde pgt yapıldı sağlam olan 2 tane embriyo transfer edildi onuda kanama sonucunda (6-7 hafta arasında )düşük yaptım o yüzden çok mu?gerekli bilemiyorum:44::44:gerçi şuan hastane değişti aradan 4 yıl geçti belki pgt ile ilgili daha olumlu gelişmeler vardır:KK16:

X