Dondurulmus embriyo.

pekı elınde kaldımı suan varmı bende adet beklıyorm baslıcam da ona sen uzun kullanmıssın ben adetle kullanıyorm

kızlar siz lucrın kullandınızmı transfere kadar

canım benim 5. gün embriyosu idi 5 gün kala bırakmıştım :) sen ne aşamadasın canım :)

harikaaaaaaa, birlikte gun sayariz o halde

eveeeeeeeeeet pozitifleri de ardarda inşallah vereceğiz :)

canım yaaa seninde az kalmış yavrularınla buluşmana inşaALLAH 9 ay göbüşünde dinlenir sağlıkla dünyaya gelir(ler)senden alıntı yapıyorum "Rabbim kucağında sevdirsin inşaALLAH"

canım bu söz benim için önemli kuzumu 2dk aldım sevmeye korktum o yüzden en önemli şey onu kucağında sevebilmek :) ama göbüşümde sevmekte güzeldi bana en güzel anları yaşattı meleğim :)
inşallah canım kucağımıza alacağız sallayıp uyutacağız koklayacağız parka da gideceğiz ayyyyyy ne güzel hayaller :)
senden güzel haberleri bekliyorum sebep ben de aramıyorum rabbim zamanını biliyor gönderecek inşallah meleğimi ve senin meleğini daha doğrusu rabbim isteyen herkesin meleklerini tez zamanda sağlıkla göndersin :)

bende 5. gun embrıosu canm bende adet beklıyorm söktürücü içtim olm baslıcam işte bu 2 . donmusum olacak

nasıl yanı 2 dak alddn canm sen ne durumdasın suan

anladım canım amin rabbim tez vakıtde versın mucizeni inşallahh

canım tıpda bir yere kadar bazen herşeyi bulamıyorlar önceden su çiçeğinde insanlar ölüyordu şimdi aşısı var tedavisi var belki benimde bir hastalığım vardır ama tıp henüz bulamamıştır.sabredip devam edeceğim yapabileceğim bir şey yok.Rabbim hepimize yavrularımızı bağışlasındertlerimiz bizi birbirimize yakınlaştırıyor

nasıl yanı 2 dak alddn canm sen ne durumdasın suan

canım ne yazdığını anlamadım ama :) benim donmuşum yok artık sıfırdan yaptık dün opu vardı 11yumi toplandı bugün aradılar 8i olgunmuş 7si döllenmiş iyilermiş bakalım yarın ne diyecekler ona göre ya çarşamba ya da cuma transfer :)

canım alakası var mı bilmiyorum ama size genetik test yaptılar mı? pıhtılaşma testi falan ?

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN CANIM CÜMLEMİZ İNŞALLAH

canımmm benimmm ne söylesem hafifler acın ne desemde teselli etsem seni biliyorum... o kadar çok üzüldümkiii.... ne denilebilirki bilmiorum... ALLAH yardım etsin hepimize gönlümüzdekini hayırlı kılıp nasip etsin sağlıklı bebekler versin... NASİP EDER İNŞALLAH TEKRARDAN... ve bu sefer kucağına alırsın inşallah... kendini çok üzme lütfen biliyorum kolay diyil ama inşallah yine olur ve kavuşursun bebeğine....

ne kadar var sana lazm degl se bana yollarmısın ??? tabı ne kadar yetermı bn baslımde bır tedavıye

canim yollamak isterdim ama ben abd deyim, ve sanirim postayla boyle ilac gonderilmiyor...gonderilse bile postalar 15-20 gunde ancak ulasiyor..

Son düzenleme:
evet canm benım tez vakıtde hayırlı haberlerını beklıyorum arkadasım yarın zor bı gun olacak allah yardımcın olsun canımm
hayırlı olsun tedavın canm sen msj 2dk kucagma aldmmı ne yazmıssın onu sordm bende ne yazdıgnı anlamadm ıcın sordm canm

canim yollamak isterdim ama ben abd deyim, ve sanirim postayla boyle ilac gonderilmiyor...gonderilse bile postalar 15-20 gunde ancak ulasiyor..

anladm canm ya ben gecen sefer aldm yarısından azını kullandm atım okdar para boşa gıttı bıde bozuluyomş o ıgb-ne acıldıktan 1 ay sonra öyle söyledı hemşire attım gıttı ondan bende almm dedm ama ne yapm alırım aertık

evet baya pahali maalesef burda $100 dan fazla..Allah maddi manevi yardimcimiz olsun..

canım geçen yılki tüp bebeğim tutmuştu 31 haftalık erken doğdu 10 gün sonra öldü canım 3. gününde 2dk acıdı hemşire kucağıma verdi dokunmadım birseyolur diye sadece tuttum o bile güzeldi resimleri var onlara bakıyorum :) o yüzden herkese rabbim kucağında sevdirsin diyorum :)

aşağıda seni gördüm ne yapıyorsun canım? nasılsın? :)

iyiyim bitanem sağol sen nasılsın.. ayyy tam sana yazıcam int. yavaşladı içimden dedim adam faturayı ödemedimi ne? canım bende rapor çıkarmakla uğraşıyorum sen napıyosun ya sen ne zaman düşük yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…