evet canim ben nerdeyse 4 hafta kullandim daha gecen cuma biraktim,benimkinin adi luprondu baktim internetten ayni sey lucrinle, bu ilac yumurtaliklari ve hormonlari baskilamak icin veriliyor, boylece doktor hormonlarini tedaviye gore istedigi gibi kontrol edebiliyor..
evet canım kalbi durmuştubebeğimde bende çabaladık ama dünyada kavuşamadık inşaALLAH kardeşlerini gönderir arkasından
pekı elınde kaldımı suan varmı bende adet beklıyorm baslıcam da ona sen uzun kullanmıssın ben adetle kullanıyorm
kızlar siz lucrın kullandınızmı transfere kadar
harikaaaaaaa, birlikte gun sayariz o halde
canım yaaa seninde az kalmış yavrularınla buluşmana inşaALLAH 9 ay göbüşünde dinlenir sağlıkla dünyaya gelir(ler)senden alıntı yapıyorum "Rabbim kucağında sevdirsin inşaALLAH"
benim gecen iptal edilen transferimden kalanda vardi ekstra 14 gunluk bi kit daha aldim, 20 cc kullanmama ragmen bitmedi var biraz daha..
canım benim 5. gün embriyosu idi 5 gün kala bırakmıştım :) sen ne aşamadasın canım :)
eveeeeeeeeeet pozitifleri de ardarda inşallah vereceğiz :)
canım bu söz benim için önemli kuzumu 2dk aldım sevmeye korktum o yüzden en önemli şey onu kucağında sevebilmek :) ama göbüşümde sevmekte güzeldi bana en güzel anları yaşattı meleğim :)
inşallah canım kucağımıza alacağız sallayıp uyutacağız koklayacağız parka da gideceğiz ayyyyyy ne güzel hayaller :)
senden güzel haberleri bekliyorum sebep ben de aramıyorum rabbim zamanını biliyor gönderecek inşallah meleğimi ve senin meleğini daha doğrusu rabbim isteyen herkesin meleklerini tez zamanda sağlıkla göndersin :)
bende 5. gun embrıosu canm bende adet beklıyorm söktürücü içtim olm baslıcam işte bu 2 . donmusum olacak
canım benim 5. gün embriyosu idi 5 gün kala bırakmıştım :) sen ne aşamadasın canım :)
eveeeeeeeeeet pozitifleri de ardarda inşallah vereceğiz :)
canım bu söz benim için önemli kuzumu 2dk aldım sevmeye korktum o yüzden en önemli şey onu kucağında sevebilmek :) ama göbüşümde sevmekte güzeldi bana en güzel anları yaşattı meleğim :)
inşallah canım kucağımıza alacağız sallayıp uyutacağız koklayacağız parka da gideceğiz ayyyyyy ne güzel hayaller :)
senden güzel haberleri bekliyorum sebep ben de aramıyorum rabbim zamanını biliyor gönderecek inşallah meleğimi ve senin meleğini daha doğrusu rabbim isteyen herkesin meleklerini tez zamanda sağlıkla göndersin :)
hayırlısı ile tutar inşallah canım :)
inşallah ama neden ya nedenını bulamıyolar pgd de denedm dıyosn herşey yapılmış başka ney sıkıntı tabıkı allahdan tamam ama mutlaka var bır tedavısı bır sıkıntı olmasa böyle olmaz allahım bız nıye gule oynaya 9 ay bır hamılelek yasayamıyoruz kı canm bu elektrık meselesımı ne bılmıyorm herkezde olmuyo aama sana kendmı yakın hısstm ve gerçekten cok uzuldummmm lütfen daha ıyı bır doktora gıt arastırsınlar yaa
anladım canım amin rabbim tez vakıtde versın mucizeni inşallahh
nasıl yanı 2 dak alddn canm sen ne durumdasın suan
canım tıpda bir yere kadar bazen herşeyi bulamıyorlarönceden su çiçeğinde insanlar ölüyordu şimdi aşısı var tedavisi var belki benimde bir hastalığım vardır ama tıp henüz bulamamıştır.sabredip devam edeceğim yapabileceğim bir şey yok.Rabbim hepimize yavrularımızı bağışlasın dertlerimiz bizi birbirimize yakınlaştırıyor
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN CANIMCÜMLEMİZ İNŞALLAH
ne kadar var sana lazm degl se bana yollarmısın ??? tabı ne kadar yetermı bn baslımde bır tedavıye
evet canm benım tez vakıtde hayırlı haberlerını beklıyorum arkadasım yarın zor bı gun olacak allah yardımcın olsun canımmcanım tıpda bir yere kadar bazen herşeyi bulamıyorlarönceden su çiçeğinde insanlar ölüyordu şimdi aşısı var tedavisi var belki benimde bir hastalığım vardır ama tıp henüz bulamamıştır.sabredip devam edeceğim yapabileceğim bir şey yok.Rabbim hepimize yavrularımızı bağışlasın dertlerimiz bizi birbirimize yakınlaştırıyor
hayırlı olsun tedavın canm sen msj 2dk kucagma aldmmı ne yazmıssın onu sordm bende ne yazdıgnı anlamadm ıcın sordm canmcanım ne yazdığını anlamadım ama :) benim donmuşum yok artık sıfırdan yaptık dün opu vardı 11yumi toplandı bugün aradılar 8i olgunmuş 7si döllenmiş iyilermiş bakalım yarın ne diyecekler ona göre ya çarşamba ya da cuma transfer :)
canim yollamak isterdim ama ben abd deyim, ve sanirim postayla boyle ilac gonderilmiyor...gonderilse bile postalar 15-20 gunde ancak ulasiyor..
anladm canm ya ben gecen sefer aldm yarısından azını kullandm atım okdar para boşa gıttı bıde bozuluyomş o ıgb-ne acıldıktan 1 ay sonra öyle söyledı hemşire attım gıttı ondan bende almm dedm ama ne yapm alırım aertık
evet canm benım tez vakıtde hayırlı haberlerını beklıyorum arkadasım yarın zor bı gun olacak allah yardımcın olsun canımm
hayırlı olsun tedavın canm sen msj 2dk kucagma aldmmı ne yazmıssın onu sordm bende ne yazdıgnı anlamadm ıcın sordm canm
aşağıda seni gördüm ne yapıyorsun canım? nasılsın? :)