amin canıminşaALLAH Rabbim yavrumu bana bağışlar yarın başka bir doktora gideceğim iyi haberler almayı ümit ediyorum
canım hafif hafif bulantılar başladıiyiyim
bir sıkıntın yok dımı tekrar doktora gıttınmı canm sen ???
canım hafif hafif bulantılar başladıiyiyim
inşallah güzel haberlerle geleceksin canım adet tarihin neydi yani kaç haftalık olması gerekiyor bebeğin görümcemin bebeğindede kalp atışı iki hafta geç başlamış şimdi 2 yaşında bir boncuğumuz var
bir sıkıntın yok dımı tekrar doktora gıttınmı canm sen ???
dün gittim şimdilik iyi dedi düşük önleyiciye folik asite devam dedi 31inde randevum var
canim sen ne kadarlik gebesin
dün gittim şimdilik iyi dedi düşük önleyiciye folik asite devam dedi 31inde randevum var
canım adet tarihim 20 Ocak 2014 bu tarihe göre çok fark var yarın bakalım bebek büyümüş mü?haftası değişmiş mi?benimde kardeşimin kızı var 9 yaşında doğum olana kadar 2 hafta geriden geldi 1 haftada erken doğdu.toplam 3 hafta önce dünyaya geldi hiç bir sorunu yok maaşaALLAHama benim tüp olduğu için anormal bir durummuş:26:
Bugün transferimin 5. günü ben de hiç belirti yok. Transferden sonra hemen kaldırdılar. Yatacam diyemedim. Jel ve estrofem kullanıyorum. Bant falan vermedi doktor.
arkadaşlar cok mutluyum hamileyim :emirıbek:allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.
senin transferin bende once o zamaniki tane koyduracaktin dimi? kaliteleri hakkinda bilgi vermislermiydi? bizim bi 5BA var birde 4BB heralde bi tane koydurucaz...
arkadaşlar cok mutluyum hamileyim :emirıbek:allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.
Tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
inşallahh canım inşallah.. sen negatiften sonra ara verdin mi hemen ikinciye başladın mı
sağolasın canım inşallh hepimizin yüzü gülecek
Embiryolar kaliteli demişlerdi 5.gün embiryosu blast dediklerinden ilk denemedeki embiryolarda blasti iki tane koymuşlardı gene iki tane koyarlar inşALLAH tutunur beneklerimiz...hakkımızda hayırlısı olsun
Doktorla görüşmeye gittiğimde negatiften sonraki ikinci reglide başlayalım dedi ben birazdaha havalar ısınır diye martı bekledim 3 ay ara verdim sen ne yaptın görüştün mü doktorunla inşALLAH yeni tedavilerimizde güzel sonuçlar alırız
canım inşallah hep güzel geçer hamileliğin :) hayırlısı ile güzel haberlerini alalım :)
canım inşallah yarın dr iyi seyler söyler hayırlısı olsun inşallah :)
Canımmmmm ne olur güzel haberlerle gellllllllll
canım naslsın bi ses ver ne olur