- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
canım dualarımızda, sevgimizde karşılıklıRabbim hepimizin anne olmasını nasip etsin inşaALLAH bu ilk transferinde yavrunu kucağına alırsın
simdi geldim canim kliniten, evet yalanci agriymis galiba ohh dedim:) yumrutaliklar temiz dedi..kan sonucunu daha almadim ama bi sorun yok rahat ol dedi, kalinlik 10.4..transferime 2 gun kaldiiisaol tatlim moral oldun..oksa bebeciklerini benim icin:))) iyi haberlerini bekliyorum carsamba
canım senin adına çok sevindim yavrunun kalbinin attığını duymuşsun.EvelALLAH bundan sonra herşey güzel olacak maaşaALLAH yavrunaRabbim verecekse eğer sebeplerinide yaratıyor..kalbini ferah tut
canım benimyavruna kavuşmana az kaldı yumurtlamamışsın da artık stres yapma hep beraber gün sayacağız ve müjdeli haberini alacağız inşaALLAH ben de iyi sayılırım tatlım yarın küretajım var ayrılık hüznü sardı içimi yeni tedavi konusunda ne yapacağımı bende bilmiyorum biraz zamana ihtiyacım var galiba çok uzatmadan size yetişirim
allah yardımcın olsun arkadasımmmal gel beişinii
cok sagol canim, Allah hepimize guc kuvvet versin...bebislerle doldursun kucagimizi bu sene..
simdi geldim canim kliniten, evet yalanci agriymis galiba ohh dedim:) yumrutaliklar temiz dedi..kan sonucunu daha almadim ama bi sorun yok rahat ol dedi, kalinlik 10.4..transferime 2 gun kaldiiisaol tatlim moral oldun..oksa bebeciklerini benim icin:))) iyi haberlerini bekliyorum carsamba
canım senin adına çok sevindim yavrunun kalbinin attığını duymuşsun.EvelALLAH bundan sonra herşey güzel olacak maaşaALLAH yavrunaRabbim verecekse eğer sebeplerinide yaratıyor..kalbini ferah tut
canım benimyavruna kavuşmana az kaldı yumurtlamamışsın da artık stres yapma hep beraber gün sayacağız ve müjdeli haberini alacağız inşaALLAH ben de iyi sayılırım tatlım yarın küretajım var ayrılık hüznü sardı içimi yeni tedavi konusunda ne yapacağımı bende bilmiyorum biraz zamana ihtiyacım var galiba çok uzatmadan size yetişirim
inşallah yanlış histir canımmm ben iyi olmaya çalışıyorum pıtpıtları gördüm ama yinede insan hep tedirginlik hissediyor mümkün olsa hergün ultrasonda görmek istiyor zor bulunca doya doya sevinemiyorsun bile
harikaaaaaaa, birlikte gun sayariz o haldecanım hayırlısı ile bebişleri al göbüşüne :) benim de çarşamba veya cuma olacak transfer embriyolara göre :) beraber gün sayarız :)
sorma canimm, keske senin mesajini onceden gorseydim daha once rahatlardim:) ama agri cok gercekciydi hah dedim yumurtluyorum yine..simdi gecti agrida:)))ahh o kuzularrrrrrrrrr
Canimmm cok gecmis olsun Rabbim sabir versin.. Sen cok güclü bir insansin insallah bundan sonraki tedavinde melegin gelir ve doguma kadar hic birakmaz seni.. Kalan yavrularin sana simsiki tutunup saglikli hayirli evlat olurlar insallah canimm Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
canım hayırlısı ile bebişleri al göbüşüne :) benim de çarşamba veya cuma olacak transfer embriyolara göre :) beraber gün sayarız :)
insallah tatlimm, benim ilk seninkide son olsun nolur Allah'immm..tedavide olan herkes bu tedavsinde yavrusuna kavussun...aminn
kalbimdesinnnn canımmmmmmmmmm nedennnşok oldum şuannn
sultancımşuan maalesef bir cevabım yok belki patolojiden sonra birşeyler söyleyebilirim
sultancımşuan maalesef bir cevabım yok belki patolojiden sonra birşeyler söyleyebilirim
Evet bende daha erken görseymisim canim yazini ama hersey yolunda ya olsun =) Sanirim o agri da biraz psikolojik, devamli heyecan ve stres yapiyoruz ne olacak diye ondan oluyo sanirim ama yalanci o aldirma sen onaAhh o kuzularr bizi ne hale getiriyo minik yaramazlarr
ya nedne ama yaaaa gerçekten yıkıldım canım resmenn
kalbımı durdu canmm
kızlar siz lucrın kullandınızmı transfere kadar
canım benim yaşadığım senin moralini bozmasın hepimizin vücudu farklı inşaALLAH senin yavruların göbüşüne konup 9 ay boyunca bırakmazeşimde doktora neden böyle oldu hani herşey harika idi neden neden dedi doktor işin içinden çıkamadı aslında çok basit bir cevabı var bana göre Rabbim nasip etmedi...tıp bana cevap veremiyor yapılan bütün tetkitlerde olumsuz bir sonuç yok.doktorum günü kurtarmak için yeniden tedaviye başlayalım embriyolara pgt yapalım daha öncede pgt ile elenmiş embriyo transferim olmuştu o zamanda düşük yaptım hemde ne kanama geçirmiştim buda benim kaderim kabul ediyorum ve denemeye tekrar başlayacağım inşaALLAH sonunda Rabbim eşime baba olmayı nasip eder yavrusunun elinden tutup parka götüreceği ayağında sallayacağı günleride gösterir