Dondurulmus embriyo.

canım dualarımızda, sevgimizde karşılıklı Rabbim hepimizin anne olmasını nasip etsin inşaALLAH bu ilk transferinde yavrunu kucağına alırsın

insallah tatlimm, benim ilk seninkide son olsun nolur Allah'immm..tedavide olan herkes bu tedavsinde yavrusuna kavussun...aminn

allah yardımcın olsun arkadasımmm al gel beişinii

kalbimdesinnnn canımmmmmmmmmm nedennn şok oldum şuannn

canım hayırlısı ile bebişleri al göbüşüne :) benim de çarşamba veya cuma olacak transfer embriyolara göre :) beraber gün sayarız :)

canım sana hayranım ve duacınım Allahım çabalarını boşa çıkarmasın ve en yakın zamanda senin gibi güzel kalpli meleklerini göndersin :)

canım ne güzel pıt pıtların duydun demek Rabbim mucizeni sana bağışlasın ve kucağında sevdirsin :)

sorma canimm, keske senin mesajini onceden gorseydim daha once rahatlardim:) ama agri cok gercekciydi hah dedim yumurtluyorum yine..simdi gecti agrida:)))ahh o kuzularrrrrrrrrr

Evet bende daha erken görseymisim canim yazini ama hersey yolunda ya olsun =) Sanirim o agri da biraz psikolojik, devamli heyecan ve stres yapiyoruz ne olacak diye ondan oluyo sanirim ama yalanci o aldirma sen ona Ahh o kuzularr bizi ne hale getiriyo minik yaramazlarr

çok sağol nannacım inşaALLAH çok beklemeden kavuşurum bendeçarşamba günü doktordan güzel haberlerle gelirsin inşaALLAH

canım hayırlısı ile bebişleri al göbüşüne :) benim de çarşamba veya cuma olacak transfer embriyolara göre :) beraber gün sayarız :)

canım yaaa seninde az kalmış yavrularınla buluşmana inşaALLAH 9 ay göbüşünde dinlenir sağlıkla dünyaya gelir(ler)senden alıntı yapıyorum "Rabbim kucağında sevdirsin inşaALLAH"

hepimizin psikolojisi alt ust oldu ilaclardan, stresten:) ama nerden biliyorsun altinin ustunden daha iyi olmadigini demis ustad:)
kuzucuklarimiz gelsinde bize katlanmak dusuyor canimcim..

ya nedne ama yaaaa gerçekten yıkıldım canım resmenn

canım benim yaşadığım senin moralini bozmasın hepimizin vücudu farklı inşaALLAH senin yavruların göbüşüne konup 9 ay boyunca bırakmaz eşimde doktora neden böyle oldu hani herşey harika idi neden neden dedidoktor işin içinden çıkamadı aslında çok basit bir cevabı var bana göre Rabbim nasip etmedi...tıp bana cevap veremiyor yapılan bütün tetkitlerde olumsuz bir sonuç yok.doktorum günü kurtarmak için yeniden tedaviye başlayalım embriyolara pgt yapalım daha öncede pgt ile elenmiş embriyo transferim olmuştu o zamanda düşük yaptım hemde ne kanama geçirmiştim buda benim kaderim kabul ediyorum ve denemeye tekrar başlayacağıminşaALLAH sonunda Rabbim eşime baba olmayı nasip eder yavrusunun elinden tutup parka götüreceği ayağında sallayacağı günleride gösterir

kızlar siz lucrın kullandınızmı transfere kadar

evet canim ben nerdeyse 4 hafta kullandim daha gecen cuma biraktim,benimkinin adi luprondu baktim internetten ayni sey lucrinle, bu ilac yumurtaliklari ve hormonlari baskilamak icin veriliyor, boylece doktor hormonlarini tedaviye gore istedigi gibi kontrol edebiliyor..

inşallah ama neden ya nedenını bulamıyolar pgd de denedm dıyosn herşey yapılmış başka ney sıkıntı tabıkı allahdan tamam ama mutlaka var bır tedavısı bır sıkıntı olmasa böyle olmaz allahım bız nıye gule oynaya 9 ay bır hamılelek yasayamıyoruz kı canm bu elektrık meselesımı ne bılmıyorm herkezde olmuyo aama sana kendmı yakın hısstm ve gerçekten cok uzuldummmm lütfen daha ıyı bır doktora gıt arastırsınlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…