Dondurulmus embriyo.

Rabbim yardımcın olsun canım üzme kendini nasip böyleymiş

kuzuların sana sıkı sıkı tutunsunlar canım hayırlı olsun transferin

canım geçmiş olsun biz bu yolda daha negatifi almadan kendimizi tekrar tedaviye hazırlayan anneleriz historoskopiyi tedaviye başlayacağın aydan bir ay önce yaptırmanın daha iyi olduğunu söylemişti doktorum biirde histeroskopide çizik atıyorlar tutunmayı kolaylaştırıyormuş genetik tathlile gelince adetle falan alakası yok istediin zaman verebilirsin pıhtılaşmada onun içinde yapılıyor ama sigortada yaptırırsan tahlilin birtanesinin çıkması bir ayı geçiyor hangi şehirdesin

öyle canım umut hiç bitmez Rabbim e inandığımız sürece imkansız diye birşey yoktur:KK16: İstanbuldayım canım sürsün 1 ay

zaten biraz ara veririm 3-4 ay gibi raporu çıkarmak için uğraşacağım eğer vermezlerse doktorun yazdığı kağıtla.

7 ay ara veririm zaten ondan sonra ver elini yeni tedavi Rabbim yeter ki hayırlısını nasip etsin

[ı]öyle canım umut hiç bitmez rabbim e inandığımız sürece imkansız diye birşey yoktur:KK16: Istanbuldayım canım sürsün 1 ay

zaten biraz ara veririm 3-4 ay gibi raporu çıkarmak için uğraşacağım eğer vermezlerse doktorun yazdığı kağıtla.

7 ay ara veririm zaten ondan sonra ver elini yeni tedavi rabbim yeter ki hayırlısını nasip etsin [/ı]

istanbuldaysan samatya yada cerrahpaşada yaptırabilirsin canım

kan sonucum 0,100:KK50::KK50::KK50::KK43::KK43::KK43: çok kötü oldum rabbimin bi bildiği vardır sabır istiyorum sabırr:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin:KK16: inşaALLAH bir dahaki tedavinde anne olursun:KK16::KK16:sabır acı meyvesi tatlı güzel günlerin yakın olur inşaALLAH:KK16::KK16::KK16::KK16:

istanbuldaysan samatya yada cerrahpaşada yaptırabilirsin canım

anadolu yakasındayım canım sanırım zeynep kamil ve kartal eğitim araştırma da yapıyor bu testleri bakalım doktorum yönlendirir

herhalde nerede yapacağımı.bi süre ara vermek iyi olacak baya kilo aldım bu süreçte spora gidip kilo vermek iyi gelecek sanırım stres atarım :KK1: Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

12.günde negatif i tescilledim kızlar napalım nasipte bu varmış Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah doktorumda kalite embriyoya

rağmen tutunma olmuyor histeroskopi yapılmasını öneririm dedi. Adet olunca gidip görüşeceğim kızlar tahlillerle ilgili istek kağıdı

isteyeceğim. Pıhtılaşma ya da genetik tarama için kanın adetli felan verilmesi gerekiyor mu yoksa herhangi bir gün de olur mu?

Histeroskopi adet bitiminde çekiliyor diye biliyorum
mervecim hayirlisi olsun cnm evet adet bitiminde yapiliyor cnm hitereskopi

anadolu yakasındayım canım sanırım zeynep kamil ve kartal eğitim araştırma da yapıyor bu testleri bakalım doktorum yönlendirir

herhalde nerede yapacağımı.bi süre ara vermek iyi olacak baya kilo aldım bu süreçte spora gidip kilo vermek iyi gelecek sanırım stres atarım :KK1: Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

arkadaşlar ben çokk kötüyüm şuan ağlamaktan gözlerim şişti. sabah büyük bir heyecanla hastaneye gittim hazırlandım transfer sırasıın bana gelmesini beklerken doktorum geldi ve transferi iptal ettiğini söyledi emriyolarımızda gelişim problemi oldu için paranıza yazık dedi doktor ağlayarak evin yolunu tuttuk şuan öyle boşluktayımki anlatamam

arkadaşlar ben çokk kötüyüm şuan ağlamaktan gözlerim şişti. sabah büyük bir heyecanla hastaneye gittim hazırlandım transfer sırasıın bana gelmesini beklerken doktorum geldi ve transferi iptal ettiğini söyledi emriyolarımızda gelişim problemi oldu için paranıza yazık dedi doktor ağlayarak evin yolunu tuttuk şuan öyle boşluktayımki anlatamam

başka donmuşun yokmuydu canım vardır bundada bir hayır ağlama ne olur

canım çok üzüldüm bunda da vardır bir hayır inşallah
Allah en kısa zamanda nasip etsin canım

12.günde negatif i tescilledim kızlar napalım nasipte bu varmış Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah doktorumda kalite embriyoya

rağmen tutunma olmuyor histeroskopi yapılmasını öneririm dedi. Adet olunca gidip görüşeceğim kızlar tahlillerle ilgili istek kağıdı

isteyeceğim. Pıhtılaşma ya da genetik tarama için kanın adetli felan verilmesi gerekiyor mu yoksa herhangi bir gün de olur mu?

Histeroskopi adet bitiminde çekiliyor diye biliyorum
mervecim çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip etsin sanada

Canım biliyorum uygulaması çok zor ama bu kadar yıpratma kendimi eninde sonunda olucak demekki hayırlı zaman değil şuan çok üzüldüm :KK43:
üzülmemek elde değil ama ne yapayım kısmet değilmiş inşallah 2. denemede alırım bende bu güzel haberiii

canim cok gecmis olsun, Allah birdaha yasatmasin insallah:KK43:

X