Dondurulmus embriyo.

arkadaşlar ben çokk kötüyüm şuan ağlamaktan gözlerim şişti. sabah büyük bir heyecanla hastaneye gittim hazırlandım transfer sırasıın bana gelmesini beklerken doktorum geldi ve transferi iptal ettiğini söyledi emriyolarımızda gelişim problemi oldu için paranıza yazık dedi doktor ağlayarak evin yolunu tuttuk şuan öyle boşluktayımki anlatamam
Gecmis olsun cnm coook uzuldum hayirlisi olsun cnm bundada vardir bir hayr sen adana baskentte yaptiriyordun cnm tedavini bende ordayim da dr kimdi cnm

Benim transfere bir hafta var canım ALLAH nasip ederse ilk denememde negatif aldığımdan dolayı korkuyorum biraz seninle aynı gidiyor tedavimiz :KK19::KK19:Rabbim bizede güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşALLAH :21::21:

senin transferin bende once o zaman:KK52::KK52: iki tane koyduracaktin dimi? kaliteleri hakkinda bilgi vermislermiydi? bizim bi 5BA var birde 4BB heralde bi tane koydurucaz...

Canlar hepinize teşekkür ederim Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin her birimize... Benim bugün yarın tedavim başlayacak ama boğazım çok acıyor, öksürüyorum, iyiden iyiye hasta oluyorum... Tüp bebek için zaten bir sürü izin veya rapor kullanacağım için şu an evde dinlenme şansım da yok. Moralim çok bozuldu, vücut direncimin en düşük olduğu günlerde tedavi olacağım, belki de yapmazlar bile bilmiyorum :KK43: Kaç gündür ıhlamurlar, ballar, portakallar bana mısın demedi :KK43:
Bu arada leon hamileymiş çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

canim hicc moralini bozma, bu bebis bu tedavide senin nasibindeyse ne olursa olsun gelir zaten merak etme, iptal etmezler bence dont worry:)))

Demede canim üzülme hayirlisini istiyoruz hepimiz demekki boyleymis hayırlısı.bek bu tedavi benim 5 ama neyse hayırlısı o olsun inan en kisa zamanda anne olucaksin

saol tatlim, simdi geldim doktordan bu defa yumurta falan gorunmuyor, rahim kalinligi iyi, insallah transferim olur..hepimizin yuzu guler artik bu mevsimmm insallahh

:KK54::KK54: ohh geliyor bebişler insan yumurtlamadığına sewinirmi ama bizler sewiniyoruz:KK1::KK1::KK1::KK1: güzel haber canımmm kaldı 8 gün:nazar::nazar:

canım bizim döllenme problemiz varmış dün emriyolar iyi görünüyordı dedi ama bu gün şekli ve kalitesi çok kötü dedi doktor sadece bunlar aklımda kaldı üzülmekten

Canim cok uzuldum ama soyle dusun kalitesi iyi olmayan embriyoyu koysalar bosu bosuna gunlerce bekleyip hayal kirikligina ugrayacaktin. Madem oyle bir problem var arastirilsin sorun neymis. Kendini yipratma ne olur. Eşin destekçi oluyodur insallah .

arkadaşlar ben çokk kötüyüm şuan ağlamaktan gözlerim şişti. sabah büyük bir heyecanla hastaneye gittim hazırlandım transfer sırasıın bana gelmesini beklerken doktorum geldi ve transferi iptal ettiğini söyledi emriyolarımızda gelişim problemi oldu için paranıza yazık dedi doktor ağlayarak evin yolunu tuttuk şuan öyle boşluktayımki anlatamam

canım benim çok zor bir gün geçirmişsin.ama bunada şükür ya transferin olsaydı 12 gün büyük stres ve umutlarla bekleyip negatif sonucu alsaydın inan o dahada zor inşaALLAH bundan sonraki tedavinde daha kaliteli embriyoların olur onları kucağına alırsın tatlım:KK16::KK16:

gecmis olsun canim, ne desek bos insallah yuregin ferahlar biran once ve bebisin belkide kendisi gelir..
sağolasın canım. inşallah rabbim tez zamanda nasip eder.
Canim cok gecmis olsun. Ne olur fazla uzme kendini. Bildigim kadariyla ilk transferdi. İlkler genelde tutmuyo canim. Insallah ikincide yuzunuz gulecek hayirlisiyla inaniyorum.:KK55:

evet canım ilk transferdi ve olmadı 7 tane donmuş blastokistlerimiz var inşallah 2. de olur

Bilmiyorum canım beklemedeyim akışına bıraktım perşembe özele gittiğim doktor kontrole çağırdı sadece kese vardı bebek oluşmamıştı perşembeye kadar oluşur gel bakalım demişti bekliyorum

persembe iki guzel haber gelecek ozaman insallah desene..haftaya persembede ben pesinizdeyim:KK52::KK52:

sağolasın canım. inşallah rabbim tez zamanda nasip eder.

evet canım ilk transferdi ve olmadı 7 tane donmuş blastokistlerimiz var inşallah 2. de olur

Ne guzel iste donmuslarin var. Bende ikinci transferim donmus blast transferim oldu ve cok sukur tuttu. Insallah seninkide sana yapisip kalacak :21:

canım benim çok zor bir gün geçirmişsin.ama bunada şükür ya transferin olsaydı 12 gün büyük stres ve umutlarla bekleyip negatif sonucu alsaydın inan o dahada zor inşaALLAH bundan sonraki tedavinde daha kaliteli embriyoların olur onları kucağına alırsın tatlım:KK16::KK16:
inşallah çok haklısınız öyle stresli beklemekte çok zor allah yardımcımız olsun

Canim cok uzuldum ama soyle dusun kalitesi iyi olmayan embriyoyu koysalar bosu bosuna gunlerce bekleyip hayal kirikligina ugrayacaktin. Madem oyle bir problem var arastirilsin sorun neymis. Kendini yipratma ne olur. Eşin destekçi oluyodur insallah .
çok şükür eşim yardımcı oluyor canım oda çok üzgün . bende araştırılmasınız isteyecem

X