Dondurulmus embriyo.

Hıımmm uzun bi araymışş ben 1 ay sonra denemeyi düşünüyorum elimden gelse bu ayki adetimde başlarım da eşim bırakmıyor

Ben pko lu oldugum icin tedaviler beni mahvediyo canim. Ohss oluyorum. Gecen senede olmusum doktor soylemedi kendime zor geldim. Bu senede kasimda basladim gene ohss olunca transfer gunu doktor iptal etti. Embriyolari dondurttuk. Doktor en az 2 ay dinlen dedi ve subatta transferim oldu sukur. İyikide aralik vermisiz sukurki hamileyim simdi. :emir_bebek:

Bilmiyorum canım beklemedeyim akışına bıraktım perşembe özele gittiğim doktor kontrole çağırdı sadece kese vardı bebek oluşmamıştı perşembeye kadar oluşur gel bakalım demişti bekliyorum

canım perşembe senden ve kalbimdesinden güzel haberler bekliyoruz :)

saol tatlim, simdi geldim doktordan bu defa yumurta falan gorunmuyor, rahim kalinligi iyi, insallah transferim olur..hepimizin yuzu guler artik bu mevsimmm insallahh

canım ne güzel hersey hep böyle olumulu gider ve birlikte gün sayarız inşallah :)

arkadaşlar ben çokk kötüyüm şuan ağlamaktan gözlerim şişti. sabah büyük bir heyecanla hastaneye gittim hazırlandım transfer sırasıın bana gelmesini beklerken doktorum geldi ve transferi iptal ettiğini söyledi emriyolarımızda gelişim problemi oldu için paranıza yazık dedi doktor ağlayarak evin yolunu tuttuk şuan öyle boşluktayımki anlatamam

canım herseyin hayırlısı rabbim yardımcın olsun

12.günde negatif i tescilledim kızlar napalım nasipte bu varmış Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah doktorumda kalite embriyoya rağmen tutunma olmuyor histeroskopi yapılmasını öneririm dedi. Adet olunca gidip görüşeceğim kızlar tahlillerle ilgili istek kağıdı isteyeceğim. Pıhtılaşma ya da genetik tarama için kanın adetli felan verilmesi gerekiyor mu yoksa herhangi bir gün de olur mu?
Histeroskopi adet bitiminde çekiliyor diye biliyorum

canım hayırlısı rabbim bir sonraki tedavinde yüzünü güldürüsün
ben geçen ay histeroskopi oldum adette bakıyor 10. gün gibi histeroskopi yapıyor
genetik testi ve pıhtılaşamayı herhangi bir gün yaptırabilirsin
inşallah hersey iyi olur :)

canım perşembe senden ve kalbimdesinden güzel haberler bekliyoruz :)

canım ne güzel hersey hep böyle olumulu gider ve birlikte gün sayarız inşallah :)

canım herseyin hayırlısı rabbim yardımcın olsun

ben geçen ay histeroskopi oldum adette bakıyor 10. gün gibi histeroskopi yapıyor

insallah canm sayip sayip bitirmek guze sonlara ulasmak nasip olsun hepimizeee:KK55::KK55:

Ben pko lu oldugum icin tedaviler beni mahvediyo canim. Ohss oluyorum. Gecen senede olmusum doktor soylemedi kendime zor geldim. Bu senede kasimda basladim gene ohss olunca transfer gunu doktor iptal etti. Embriyolari dondurttuk. Doktor en az 2 ay dinlen dedi ve subatta transferim oldu sukur. İyikide aralik vermisiz sukurki hamileyim simdi. :emir_bebek:

rabbim tamamına erdirsin inşallah benim yumurta toplama işlemi laç kullanmalar şubatın başında oldu donmuşla denemiştik bizde ohss yüzünden.. büyük ihtimal mayıs ayında 2. denemeyi yaparım en geç olarak

Maalesef bir kötü haber de benden. 12. Günü test sonucum 0,100. Ağlayamıyorum bile içime oturdu resmen.

saol tatlim, simdi geldim doktordan bu defa yumurta falan gorunmuyor, rahim kalinligi iyi, insallah transferim olur..hepimizin yuzu guler artik bu mevsimmm insallahh

Canimm güzel haberlerini gördüm cok mutlu oldumm :KK16: Gecen yazmistim ama görmedin sanirim merak ediyodum bende ne durumdasin diye ama herseyin yolunda gittigini ögrenince cok sevindim icim rahatladi :21: Insallah hep böyle güzel haberlerini almak nasip olur tatlimm az kaldi bebisinin gelmesine insallah :KK16::KK16::KK16:

Iyi geceler kizlar.. Gecmise biraz baktim iyi haberlerde var üzücü olanlarda.. Pozitif sonuc alanlari tebrik ediyorum Rabbim tamamina erdirsin insallah kucaginizada aldiginiz günleri göstersin.. Olumsuz olan arkadaslarim Rabbim sabir versin biliyorum ne kadar üzülme desekte üzülmemek elde degil ama cok sükür ki sagligimiz yerinde bu defa olmazsa sonrakinde elbet bir gün Rabbim hepimize anne olmayi nasip edecek insallahhh :KK16::KK16: Hepiniz dualarimdasiniz.. Allahim yardimcimiz olsun..

Canimm güzel haberlerini gördüm cok mutlu oldumm :KK16: Gecen yazmistim ama görmedin sanirim merak ediyodum bende ne durumdasin diye ama herseyin yolunda gittigini ögrenince cok sevindim icim rahatladi :21: Insallah hep böyle güzel haberlerini almak nasip olur tatlimm az kaldi bebisinin gelmesine insallah :KK16::KK16::KK16:

canimmmmmm gormedimmm, nasilsin? bebisler yaramazliga devam mi:emir_bebek::emir_bebek::KK1: yerin onlariii:KK16::KK16:evet canim cok sukur hersey yolunda gorunuyor, hafta sonu su progesteron igneme baslicam veee haftaya persembe gunude transfer insallah sonrada senin gibi:KK49::KK49: kan sonucum ve rahim kalinligi iyi cok sukur bekliyoruz heyecanlaaaa:KK52::KK52::KK52:

Iyi geceler kizlar.. Gecmise biraz baktim iyi haberlerde var üzücü olanlarda.. Pozitif sonuc alanlari tebrik ediyorum Rabbim tamamina erdirsin insallah kucaginizada aldiginiz günleri göstersin.. Olumsuz olan arkadaslarim Rabbim sabir versin biliyorum ne kadar üzülme desekte üzülmemek elde degil ama cok sükür ki sagligimiz yerinde bu defa olmazsa sonrakinde elbet bir gün Rabbim hepimize anne olmayi nasip edecek insallahhh :KK16::KK16: Hepiniz dualarimdasiniz.. Allahim yardimcimiz olsun..

canimmmmmm gormedim mesajini, nasilsinn?? bebisler yaramazliga devam ediyorlarmi:emir_bebek::emir_bebek:yerim onlari:KK16: evet canim cok sukur hersey yolunda gorunuyor, insallah haftaya persembe transferim sonrada senin gibi olucam:KK49::KK49: heyecanla bekliyoruz canimmm:KK52::KK52::KK52:

Maalesef bir kötü haber de benden. 12. Günü test sonucum 0,100. Ağlayamıyorum bile içime oturdu resmen.

canım çok üzüldüm ama böyle durumlarda ne söylesek boş.:KK50:Rabbim sabır versin:KK16:en kısa zamanda atlatıp yoluna devam edersin inşaALLAH:KK16:

Kizlar bişey sorucam transferin 4 günü aksama crino jeli yaptin ucunda kahve rengi leke vardi umursadim bugun 7gundeyim jeli yaparken o gunku leke içerde kahve kalintilar vardi cok korktum ne olmuş olabilir dondurulmuş lari deniyorum cumartesi ters gunun

Son düzenleme:
canimmmmmm gormedimmm, nasilsin? bebisler yaramazliga devam mi:emir_bebek::emir_bebek::KK1: yerin onlariii:KK16::KK16:evet canim cok sukur hersey yolunda gorunuyor, hafta sonu su progesteron igneme baslicam veee haftaya persembe gunude transfer insallah sonrada senin gibi:KK49::KK49: kan sonucum ve rahim kalinligi iyi cok sukur bekliyoruz heyecanlaaaa:KK52::KK52::KK52:
canım inşallah tedavindeki gibi transfer sürecinde çok iyi gider ve hamile kalırsın:KK16::KK16:
Kizlar bişey sorucam transferin 4 günü aksama crino jeli yaptin ucunda kahve rengi leke vardi umursadim bugun 7gundeyim jeli yaparken o gunku leke içerde kahve kalintilar vardi cok korktum ne olmuş olabilir dondurulmuş lari deniyorum cumartesi ters gunun

canım korkma ilaçların içerideki kalıntısı o bende de öyle olmuştu siyaha yakın renkte geri gelmişti birazcık
dr.umu aradım sordum ilaç kalıntısı olduğunu söyledi merak etme:KK16::KK16:

canım doktorum istek kağıdı yazacak ama histeroskopi için devlete gitmeden bir yere randevu almam gerekiyor mu? yoksa direk gidip doktorun verdiği kağıdı gösterip histeroskopi için gün mü alacağım?

canım inşallah tedavindeki gibi transfer sürecinde çok iyi gider ve hamile kalırsın:KK16::KK16:

canım korkma ilaçların içerideki kalıntısı o bende de öyle olmuştu siyaha yakın renkte geri gelmişti birazcık
dr.umu aradım sordum ilaç kalıntısı olduğunu söyledi merak etme:KK16::KK16:

yeşilim geçmişe pek bakamadı sen hamilemisin
belirti aramalı 5 denemem zaman geçmek bilmiyor korkuyorum:18::18::18:

yeşilim geçmişe pek bakamadı sen hamilemisin
belirti aramalı 5 denemem zaman geçmek bilmiyor korkuyorum:18::18::18:

evet canım hamileyim geçen hafta cumartesi öğrendim hamile olduğumu bana da dondurulmuş 2 tane embiryo transfer edildi
inşallah sende olacaksın:KK16::KK16::KK16:
ben de çok belirti aradım bünyeye göre değişiklik gösterebilir ama bende hiç belirti olmadı canım:KK16::KK16:

canım geçmişe baktım inşallah beninkide seninki gibi sonuçlanır güzel şuana gözlerim dolu dolu ağlıyorum çok zor şeyler yaşıyoruz...

Bence de hiç takılma kara topaklara canım. Bendende çok geliyo. Pazartesi ilk kalp atışı için gittiğimde söyledim doktora. Sabahlari yap dedi.gece yapıp yattığın için hareketsiz olduğun için atamiyo vücut dedi. Bende bi 20 gün kadar kullanicam sonra birakicam bir problem olmazsa ınşallah.

günaydın hanımlar, bişey sorucam sizlere benim transferin 6. günü bugün ve bende hiçbi belirti yok çok korkuyorum, belirtisi hiç olmayıp gebe olanınız var mı aranızda:26::26::26:

X