Canım çok sevindim Rabbim 9 ay sonra kucağında pış pışlamayı nasip etsin, bizede dua et hamilelerin duası kabul olur
sağol canım benim. inşallah Rabbim isteyen herkese size de bana da kucağımıza almayı nasip eylesin. dualarımızı kabul eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sevindim Rabbim 9 ay sonra kucağında pış pışlamayı nasip etsin, bizede dua et hamilelerin duası kabul olur
demede benim bugün transferimin 10. günü bhcg 257.8 çıktı :) hamileyim :)) seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah
canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)
demede benim bugün transferimin 10. günü bhcg 257.8 çıktı :) hamileyim :)) seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Kizlaaarrrr ben de geldimm:)
Adetimle birlikte 2 adet dondurulmusumu alicam allahin izniyle Bugun yarin olcam galiba hissediyorum bu arada 2ci denemeden once histeroskopi yapildi rahime cizik atildi gecen ay rabbim insallah nasip eder hepinizi opuyorum
Cnm inss hayirlisiyla sonuclansin tedavin sonu bebisli olsun inss
nesecim ne haber? yaklasiyor seninde transferin:)
Cnm iyilik saglik gun sayiyorum cnm ins nisan ortalarina transferim olur heralde dedimya once sen sonra ben guzel haberler verecez
arkadaşlar ne güzelll haberler var öyle hamile olan arkadaşları tebrikkk ederim . benimde yarın 11.30 transferim var dondurulmuş emriyo olacak çok heyecanlı ve korkulu bir şekilde sabah olmasını bekliyorum 1 . denemem olacakk inşallah bende güzel haberler alırım.size bir şey sormak istiyorum kaç saat tuvalete gitmediniz transfer öncesi ve sonrasında nelere dikkat ettiniz yazarsanız sevinirim.
arkadaşlar ne güzelll haberler var öyle hamile olan arkadaşları tebrikkk ederim . benimde yarın 11.30 transferim var dondurulmuş emriyo olacak çok heyecanlı ve korkulu bir şekilde sabah olmasını bekliyorum 1 . denemem olacakk inşallah bende güzel haberler alırım.size bir şey sormak istiyorum kaç saat tuvalete gitmediniz transfer öncesi ve sonrasında nelere dikkat ettiniz yazarsanız sevinirim.
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hasta bezini ne zaman kullanıcağız? transferden sonra kalkıp tuvalete gitme imkanımız yok mu?Benimde ikinci transferim dondurulmusla oldu ve simdi hamileyim sukurler olsun Rabbim e. Benimde o saatlerde transferim oldu. Sabah kalkinca tuvaletimi yapmadim.evden cikmadan su icmeye basladim. Toplamda 2 litre civari su ictim. Yeterki sondaj takmasinlar diye. Sıkışınca aldilar transfere. Ben hasta bezi almistim rahat oluyo.surekli cisin geldigi icin beze yapmak daha rahat oluyo. Transferden sonra bir hafta ananas yedim. Su fazla icmeye calistim. Kabak cekirdegi, badem, sulu yemek tuketmeye calistim. Ama herseyden onemlisi kafami rahat tutmaya calistim.
Bilmiyorum yardimci olabildim mi canim. Allah isinizi rast getirsin
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hasta bezini ne zaman kullanıcağız? transferden sonra kalkıp tuvalete gitme imkanımız yok mu?
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hasta bezini ne zaman kullanıcağız? transferden sonra kalkıp tuvalete gitme imkanımız yok mu?
Kizlaaarrrr ben de geldimm:)
Adetimle birlikte 2 adet dondurulmusumu alicam allahin izniyle Bugun yarin olcam galiba hissediyorum bu arada 2ci denemeden once histeroskopi yapildi rahime cizik atildi gecen ay rabbim insallah nasip eder hepinizi opuyorum
simdi hatriladim canim yaa evet gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin insallah..dedigin gibi sevincli haberlerimizi paylasalim burda..bizimde basimizin belasi morfoloji, benimde ilk denemem olacak, bir tup bebek tedavisi 5 ay surer mi yahu surdu iste ve en sonunda tarnsferim olacak hayirlisiyla insallah..Allahim hepimizn gonlune gore versin..
canım inşaALLAH dondurulmuşlarla anne olursun
canım rabbim donmuş bebişlerinle içini ısıtsın yüzünü güldürsün :)
Canlar hepinize teşekkür ederim Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin her birimize... Benim bugün yarın tedavim başlayacak ama boğazım çok acıyor, öksürüyorum, iyiden iyiye hasta oluyorum... Tüp bebek için zaten bir sürü izin veya rapor kullanacağım için şu an evde dinlenme şansım da yok. Moralim çok bozuldu, vücut direncimin en düşük olduğu günlerde tedavi olacağım, belki de yapmazlar bile bilmiyorum Kaç gündür ıhlamurlar, ballar, portakallar bana mısın demedi
Bu arada leon hamileymiş çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
aa canım bide hiç bi belirtin var mı ne hissediyorsunnnn