Dondurulmus embriyo.

Canlar hepinize teşekkür ederim Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin her birimize... Benim bugün yarın tedavim başlayacak ama boğazım çok acıyor, öksürüyorum, iyiden iyiye hasta oluyorum... Tüp bebek için zaten bir sürü izin veya rapor kullanacağım için şu an evde dinlenme şansım da yok. Moralim çok bozuldu, vücut direncimin en düşük olduğu günlerde tedavi olacağım, belki de yapmazlar bile bilmiyorum :KK43: Kaç gündür ıhlamurlar, ballar, portakallar bana mısın demedi :KK43:
Bu arada leon hamileymiş çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin bu güzel duyguyu :)

Canlar hepinize teşekkür ederim Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin her birimize... Benim bugün yarın tedavim başlayacak ama boğazım çok acıyor, öksürüyorum, iyiden iyiye hasta oluyorum... Tüp bebek için zaten bir sürü izin veya rapor kullanacağım için şu an evde dinlenme şansım da yok. Moralim çok bozuldu, vücut direncimin en düşük olduğu günlerde tedavi olacağım, belki de yapmazlar bile bilmiyorum :KK43: Kaç gündür ıhlamurlar, ballar, portakallar bana mısın demedi :KK43:
Bu arada leon hamileymiş çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

canım çok geçmiş olsun bende senin gibi hastalandım malum bu ara ilaçda kullanamıyorum bir fincan sıcak suya 1 yemek kaşığı bal yarım limon sıkıp karıştırıp içtim çok iyi geliyor tavsiye ederim:KK16:

saol canım teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah :) seninde güzel haberlerini bekliyorum bugün bu arada belirti olarak göğüslerim çok dolgunlaştı ve acıyo özellikle uç kısımları, kasıkta ara ara batma ve ağrı oluyor bide hamilelikle alakası varmı bilmiyorum ama 4-5 gecedir ter içinde uyanıyordum hatta sırılsıklam desek yeri

kan sonucum 0,100:KK50::KK50::KK50::KK43::KK43::KK43: çok kötü oldum rabbimin bi bildiği vardır sabır istiyorum sabırr:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

kan sonucum 0,100:KK50::KK50::KK50::KK43::KK43::KK43: çok kötü oldum rabbimin bi bildiği vardır sabır istiyorum sabırr:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Hayırlısı olsun canım ilk denemem benimde negatifti seni çok iyi anlıyorum Rabbim sabrını veriyor yeni tedavilerimizde güzel sonuçlar alırız inşALLAH

Son düzenleme:
merhabalar dondirik anne adaylari, umarim cok guzel bir hafta bizi bekliyordu..

Kalbimdesin canim bu persembe duyacaksin pit pitlari insallah uzulme nolurr, umidimizi yitirmeyelim, umut olsun bu tembel tatli bidigin adi:)

Flocke cum senin nasil gidiyor hamileleik masallah hepimizin umudusun:)
birkac hamileleik haberi daha var sanirim tebrik ediyorum kizlarrr, Allah kucaginiza almayi nasip etsiin..
Gunes23 seninde transferin yaklasmis olmali ne alemdesin canim?
Merveaydin canim gecmis olsun vardir bundada bir hayir, 3. denemen son demene olsun insallah..tetsler konsuunda bi bilgi veremicem, bana sadece biyopsi yapildi okadar ..transferimi bekliyorum bende bakalim..

benim icin son 9 gunn transferime:KK52::KK52:

Allah hepimize nasip etsin anne olmayi insallah..

Benim transfere bir hafta var canım ALLAH nasip ederse ilk denememde negatif aldığımdan dolayı korkuyorum biraz seninle aynı gidiyor tedavimiz :KK19::KK19:Rabbim bizede güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşALLAH :21::21:

insallah canim yaa, yaklastik artik sonlara dogru iyice heyecan yapiyor insan..su hafta sonu progesterone igneme baslasam da gecen seferki gibi olmadigini gorsem rahatliycam..gecen sefer kanama olmustu biliyorsun yumrutladigim icin..insallah iyi haberler alicaz canimm..

İnsss cnm benim bu sefer hersey yolunda gidecek bekledigine degecek inss

Son düzenleme:
dün transferim oldu. 2 embriyo transfer edildi. birisi 1ab diğeri 3 bb dedi doktor. %40 şans verdi. Birde hiç yatırmadılar beni ben yine de odaya çıkınca yarım saat yataktan kalkmadım. Bilmiyorum artık aklıma kötü şeyler de getirmek istemiyorum. Hayırlısı inşallah. Allah hepinizin yüzünü güldürür inşallah.

inşallah canım inşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

canım transferin olmuştur herhalde :) bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar :)[/QUOTE]

12.günde negatif i tescilledim kızlar napalım nasipte bu varmış Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah doktorumda kalite embriyoya

rağmen tutunma olmuyor histeroskopi yapılmasını öneririm dedi. Adet olunca gidip görüşeceğim kızlar tahlillerle ilgili istek kağıdı

isteyeceğim. Pıhtılaşma ya da genetik tarama için kanın adetli felan verilmesi gerekiyor mu yoksa herhangi bir gün de olur mu?

Histeroskopi adet bitiminde çekiliyor diye biliyorum

Hayırlısı olsun canım ilk denemem benimde negatifti seni çok iyi anlıyorum Rabbim sabrını veriyor yeni tedavilerimizde güzel sonuçlar alırız inşALLAH
inşallahh canım inşallah.. sen negatiften sonra ara verdin mi hemen ikinciye başladın mı
Cnm gecmis olsun bundan sonraki ilk tedavinde yuzun gulsun inss hayirlisi olsun cnm

sağolasın canım inşallh hepimizin yüzü gülecek

Rabbim yardımcın olsun canım üzme kendini nasip böyleymiş

dün transferim oldu. 2 embriyo transfer edildi. birisi 1ab diğeri 3 bb dedi doktor. %40 şans verdi. Birde hiç yatırmadılar beni ben yine de odaya çıkınca yarım saat yataktan kalkmadım. Bilmiyorum artık aklıma kötü şeyler de getirmek istemiyorum. Hayırlısı inşallah. Allah hepinizin yüzünü güldürür inşallah.
kuzuların sana sıkı sıkı tutunsunlar canım hayırlı olsun transferin

12.günde negatif i tescilledim kızlar napalım nasipte bu varmış Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah doktorumda kalite embriyoya

rağmen tutunma olmuyor histeroskopi yapılmasını öneririm dedi. Adet olunca gidip görüşeceğim kızlar tahlillerle ilgili istek kağıdı

isteyeceğim. Pıhtılaşma ya da genetik tarama için kanın adetli felan verilmesi gerekiyor mu yoksa herhangi bir gün de olur mu?

Histeroskopi adet bitiminde çekiliyor diye biliyorum
canım geçmiş olsun biz bu yolda daha negatifi almadan kendimizi tekrar tedaviye hazırlayan anneleriz historoskopiyi tedaviye başlayacağın aydan bir ay önce yaptırmanın daha iyi olduğunu söylemişti doktorum biirde histeroskopide çizik atıyorlar tutunmayı kolaylaştırıyormuş genetik tathlile gelince adetle falan alakası yok istediin zaman verebilirsin pıhtılaşmada onun içinde yapılıyor ama sigortada yaptırırsan tahlilin birtanesinin çıkması bir ayı geçiyor hangi şehirdesin

Cnm hayirli olsun transferin bebislerin sikisiki tutunsun annesine inss

tedavi sebebin ne canım ne zaman başlamayı düşünüyorsun

bende yumurta tembelliği var eşimde de sayı az morfoloji hızlı hareket çok düşük o nedenle tüp bebeğe yönlendirildik... doktorumla görüştüm daha adet olmadığım için olmazsan 2 gün sonra test yap dedi sonrasında tekrar görüşeceğiz işte ne zaman başlayalım derse ben hazırım donmuş blastokistlerimiz var

X