Dondurulmus embriyo.

merhabalar dondirik anne adaylari, umarim cok guzel bir hafta bizi bekliyordu..

Kalbimdesin canim bu persembe duyacaksin pit pitlari insallah uzulme nolurr, umidimizi yitirmeyelim, umut olsun bu tembel tatli bidigin adi:)

Flocke cum senin nasil gidiyor hamileleik masallah hepimizin umudusun:)
birkac hamileleik haberi daha var sanirim tebrik ediyorum kizlarrr, Allah kucaginiza almayi nasip etsiin..
Gunes23 seninde transferin yaklasmis olmali ne alemdesin canim?
Merveaydin canim gecmis olsun vardir bundada bir hayir, 3. denemen son demene olsun insallah..tetsler konsuunda bi bilgi veremicem, bana sadece biyopsi yapildi okadar ..transferimi bekliyorum bende bakalim..

benim icin son 9 gunn transferime:KK52::KK52:

Allah hepimize nasip etsin anne olmayi insallah..

canım benim:KK19: çok sağol:18: beklemedeyim inşaALLAH bizim tembel bir sürpriz yapar:KK16::KK16:9 gün sonra 9 ay sürecek olan hamileliğinin ilk günü olur inşaALLAH:KK49::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım benim:KK19: çok sağol:18: beklemedeyim inşaALLAH bizim tembel bir sürpriz yapar:KK16::KK16:9 gün sonra 9 ay sürecek olan hamileliğinin ilk günü olur inşaALLAH:KK49::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

insallah canimm dualaraim seninleee..pit pit atiyor kalbimm:KK66::KK66: bu arada progestan igne ile aran nasil?

Son düzenleme:
Kızlar 2 kere blastokist transferine rağmen gebe kalamadım. Tabi ki önce Rabbim nasip edecek ama bu sefer yaptırmadığım eksik olan testleri yaptırmak istiyorum. Benim bildiklerim;

Pıhtılaşma
Genetik tarama
Ofis histeroskopi

Bunlar dışında yapılacak test var mı?

Mervecim herşey kısmet meselesi kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.hakkımızda hayırlısı canım:KK16:benim yaptırdığım testleri albüme ekledim ordan bakabilirsin canıım:KK16:

Mervecim herşey kısmet meselesi kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.hakkımızda hayırlısı canım:KK16:benim yaptırdığım testleri albüme ekledim ordan bakabilirsin canıım:KK16:

canım kesinlikle Rabbim ne nasip ederse ama ben sadece önlemini almaya çalışıyorum yaptıracağım ne var ne yok diye tamam canım bakıyorum sağol :KK34:

kesfetmissin dondirik topigimizi:KK52: hosgeldinnn, senin durumun nedir biraz anlatirmisin:)))

Evet canım sayende keşfettim :)) Hoşbuldum teşekkür ederim.
Zaten bildiğin şeyler söylersem kusura bakma, benim durumum şöyle: 32 yaşındayım, 3 yıldır evliyim, bende pko eşimde de morfoloji ve hareketlilik problemleri var. İlk tüp denememizi Bahçeci Fulya'da Aralık ayında yaptırdık. 1 tane 5. gün embriyosu transfer ettiler. 10. gün kan sonucum 16 küsürdü. İki ve dört gün aralıklarla defalarca daha kan testi yaptırmak zorunda kaldım. Hep katladı, çok güzel yükseldi. Bu sefer umutlandım sevindim tabii. Ama haftalarca sürüncemede kaldı, kimseye içim rahat hamileyim diyemedim. Keseyi ve kalp atışlarını görme umuduyla ultrasona gittiğimizde kese vardı ama embriyo görünmüyordu. 1 hafta daha bekleyelim belki geriden geliyordur dedi doktor ama 1 hafta sonra kesede bozulmalar başlamıştı maalesef. Ertesi gün kürtaj olmak zorunda kaldım. :KK43:(
Sonrasında 2 ay dinlenme. Bu hafta adet görmeyi bekliyorum, 2 tane dondiriğimle tedaviye başlamak için. Dondurulmuş tecrübem olmadığı için bu topiği karıştırmak iyi geldi. Bu sefer de olmazsa sıfırdan yeni tedaviye başlamadan önce kromozom analizi yaptırmayı planlıyorum, sonra gerekiyorsa pgt. Sanırım sen de benden kısa bir süre önce sonucunu almış olacaksın, sevinçli haberlerde buluşmak dileğiyle. :)

Zaten bildiğin şeyler söylersem kusura bakma, benim durumum şöyle: 32 yaşındayım, 3 yıldır evliyim, bende pko eşimde de morfoloji ve hareketlilik problemleri var. İlk tüp denememizi Bahçeci Fulya'da Aralık ayında yaptırdık. 1 tane 5. gün embriyosu transfer ettiler. 10. gün kan sonucum 16 küsürdü. İki ve dört gün aralıklarla defalarca daha kan testi yaptırmak zorunda kaldım. Hep katladı, çok güzel yükseldi. Bu sefer umutlandım sevindim tabii. Ama haftalarca sürüncemede kaldı, kimseye içim rahat hamileyim diyemedim. Keseyi ve kalp atışlarını görme umuduyla ultrasona gittiğimizde kese vardı ama embriyo görünmüyordu. 1 hafta daha bekleyelim belki geriden geliyordur dedi doktor ama 1 hafta sonra kesede bozulmalar başlamıştı maalesef. Ertesi gün kürtaj olmak zorunda kaldım. :KK43:(
Sonrasında 2 ay dinlenme. Bu hafta adet görmeyi bekliyorum, 2 tane dondiriğimle tedaviye başlamak için. Dondurulmuş tecrübem olmadığı için bu topiği karıştırmak iyi geldi. Bu sefer de olmazsa sıfırdan yeni tedaviye başlamadan önce kromozom analizi yaptırmayı planlıyorum, sonra gerekiyorsa pgt. Sanırım sen de benden kısa bir süre önce sonucunu almış olacaksın, sevinçli haberlerde buluşmak dileğiyle. :)

simdi hatriladim canim yaa evet gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin insallah..dedigin gibi sevincli haberlerimizi paylasalim burda..bizimde basimizin belasi morfoloji, benimde ilk denemem olacak, bir tup bebek tedavisi 5 ay surer mi yahu surdu iste ve en sonunda tarnsferim olacak hayirlisiyla insallah..Allahim hepimizn gonlune gore versin..

canım inşaALLAH dondurulmuşlarla anne olursun:KK49::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kizlar yeni geldim doktordan bebiside gorduk kalp atislarinida duyduk cok sukur.
Rabbim bizim gibi gonulden isteyen herkese bu duyguyu sonuna kadar yasamayi nasip eylesin insallah .
gözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallahh
Flocke cum senin nasil gidiyor hamileleik masallah hepimizin umudusun:)

benim icin son 9 gunn transferime:KK52::KK52:

Allah hepimize nasip etsin anne olmayi insallah..

canım senin transferinde bnide heycanlandırıyor her şey çok güzel olacak inşallah

gözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallahh

canım senin transferinde bnide heycanlandırıyor her şey çok güzel olacak inşallah

canım merhaba gebelik belirtileri yaşıyormusun yaa bende hiç bi değişikli yok bugün transfer sonrası 10. günüm yarın sabah test yapacağım inşallah güzel sonuçlarla dönerimmm dua edin bana

Kizlar yeni geldim doktordan bebiside gorduk kalp atislarinida duyduk cok sukur.
Rabbim bizim gibi gonulden isteyen herkese bu duyguyu sonuna kadar yasamayi nasip eylesin insallah .

Canım çok sevindim Rabbim 9 ay sonra kucağında pış pışlamayı nasip etsin, bizede dua et hamilelerin duası kabul olur :KK16::KK16::KK16:

canım bende de göğüs hassasiyeti var transfer öncesinde de az vardı şimdi daha belirgin hissediyorum kasıkda da arara ince bi batma oluyor bugünde sanki adet başlangıcı gibi bi ağrı oldu geçti.. inşallah bebişler yerlerindedir....

demede benim bugün transferimin 10. günü bhcg 257.8 çıktı :) hamileyim :)) seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah

demede benim bugün transferimin 10. günü bhcg 257.8 çıktı :) hamileyim :)) seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah

canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)

canım ne güzel :) Allahım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirmeni sağlasın :) rabbim kucağında sevdirsin :)

Bugün 2.30 da transferim olacak. Allahım yardım et ne olursun. Benimle birlikte cümlemize çok zor bi süreç

canım transferin olmuştur herhalde :) bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar :)

canım rabbim donmuş bebişlerinle içini ısıtsın yüzünü güldürsün :)

canım merhaba gebelik belirtileri yaşıyormusun yaa bende hiç bi değişikli yok bugün transfer sonrası 10. günüm yarın sabah test yapacağım inşallah güzel sonuçlarla dönerimmm dua edin bana

canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)

X