canım sanada iyi haftalar inşaALLAH benimde öyle olur ama o spontan gebeliklerde olan birşeymiş tüpde belli bir hafta olduğunda kalp atımının olması gerekiyormuş olmuyorsa embriyo gelişimi durmuş demekmiş v.s şuan herhangi bir kanamam yok önceki düşüklerimde kanamam başlardı.biraz umutlanıyorum ama nasip bekleyip göreceğiz moral verdiğin için sağol tatlım
sağol canım inşallah böyle devam eder hepimizin gebeliğihaftaya güzel başladık sayende HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI OLSUN
transferin hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine
hadi canım sende gümbür gümbür gel sewindir bizleri
canım ben umuttan umudunu kesmek istemiyorum ama doktorum bana fazla umutlanma dediben yine hamileymişim gibi kendime dikkat ediyorum duamı ediyorum Rabbime sığındım canım benım 7.transferim( tüp bebek için başlayıp transfer olmadığım tedavilerimin sayısını unuttum)doktorlar tıbbı olarak bir gerekçe gösteremiyorlar eğer tekrar tüpe başlarsam embriyo üzerinde genetik(pgt)tarama yapabileceğini söyledi daha önceki denemelerimde yaptırmıştık bir problem çıkmamıştı
canım babana çooookkk geçmiş olsun inşaALLAH herşey yolundadırtatlım bende pozitif olmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum perşembeye kadar beklemek zorundayım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaALLAH
sağol canım inşallah böyle devam eder hepimizin gebeliği
canım çok üzüldüm inşallah senin bebişin sana sürpriz yapacak ve annesi onun kalp atışlarını duyacak senin için dua edicem inşallah bir dahaki kontrolünde sevinç içinde dönersin
Çok şükür cnm herşey yolunda
Aminn cnm allahın izniyle bişicik çıkmayacak :116:
Aminn cnm allahın izniyle bişicik çıkmayacak :116:
Bugün 2.30 da transferim olacak. Allahım yardım et ne olursun. Benimle birlikte cümlemize çok zor bi süreç
inşallah canım dobler sonucumda çıkmış dış gebelik değil kesiinlikle ama sanırım kist var bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
canım ALLAH kolaylık versininşaALLAH bugün kucağına alacağın bir hamileliğin başlangıcı olur
Bugün 2.30 da transferim olacak. Allahım yardım et ne olursun. Benimle birlikte cümlemize çok zor bi süreç
canım lütfen pozitif düşün pozitif olsun.düşünce gücü cokk önemli.
Allah yar ve yardımcımız olsun eyy rabbim ne olur bize yardım et
ezan okunuyor suannnn
haftaya güzel başladık sayende HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI OLSUN
transferin hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine
hadi canım sende gümbür gümbür gel sewindir bizleri
canım ben umuttan umudunu kesmek istemiyorum ama doktorum bana fazla umutlanma dediben yine hamileymişim gibi kendime dikkat ediyorum duamı ediyorum Rabbime sığındım canım benım 7.transferim( tüp bebek için başlayıp transfer olmadığım tedavilerimin sayısını unuttum)doktorlar tıbbı olarak bir gerekçe gösteremiyorlar eğer tekrar tüpe başlarsam embriyo üzerinde genetik(pgt)tarama yapabileceğini söyledi daha önceki denemelerimde yaptırmıştık bir problem çıkmamıştı
Geldim canim cok sukur duyduk pit pitlari. Artik Bende hamileyim diyebilirim
tebrikler canım ne güzel bir duyguRabbim banada nasip etsin o pıtpıtları duymayı
ka. haftalıkken duymuş oldun bebişinin kalp atışlarını canım
Kizlar yeni geldim doktordan bebiside gorduk kalp atislarinida duyduk cok sukur.
Rabbim bizim gibi gonulden isteyen herkese bu duyguyu sonuna kadar yasamayi nasip eylesin insallah .
Dilerim Rabbim ummadigin anda ummadigin kapilar acar sende sasirirsin. Yeterki esin sana destekci olsun gerisi bos gercekten.