Dondurulmus embriyo.

canımsınnnnn

haftaya güzel başladık sayende HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI OLSUN

transferin hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine

hadi canım sende gümbür gümbür gel sewindir bizleri
sağol canım inşallah böyle devam eder hepimizin gebeliği

canım çok üzüldüm inşallah senin bebişin sana sürpriz yapacak ve annesi onun kalp atışlarını duyacak senin için dua edicem inşallah bir dahaki kontrolünde sevinç içinde dönersin

Çok şükür cnm herşey yolunda
Aminn cnm allahın izniyle bişicik çıkmayacak :116:

Aminn cnm allahın izniyle bişicik çıkmayacak :116:[/QUOTE]

kalbimdesin canım ben inanıyorum bebeğin sana süpriz yapıcak benim arkadsaşımda aynı oldu sonra pıt pıt atmaya başladı sadece inan onu sev dualarımız senle asla üzülme...

Bugün 2.30 da transferim olacak. Allahım yardım et ne olursun. Benimle birlikte cümlemize çok zor bi süreç

canım inşaALLAH dualarımız kabul olur Rabbim banada (hepimize) bir mucize nasip eder

Aminn cnm allahın izniyle bişicik çıkmayacak :116:

kalbimdesin canım ben inanıyorum bebeğin sana süpriz yapıcak benim arkadsaşımda aynı oldu sonra pıt pıt atmaya başladı sadece inan onu sev dualarımız senle asla üzülme...[/QUOTE]

canım benim inşaALLAH sürpriz yaparALLAH C.C razı olsun Rabbim bana dua eden sizlerin kendiniz için ettiğiniz dualarıda kabul etsin inşaALLAH

inşallah canım dobler sonucumda çıkmış dış gebelik değil kesiinlikle ama sanırım kist var bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler

canım ALLAH kolaylık versin inşaALLAH bugün kucağına alacağın bir hamileliğin başlangıcı olur

CANIM lÜTFEN POZİTİF DÜŞÜN POZİTİF OLSUN.DÜŞÜNCE GÜCÜ COKK ÖNEMLİ.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN EYY RABBİM NE OLUR BİZE YARDIM ET
EZAN OKUNUYOR SUANNNN

canım lütfen pozitif düşün pozitif olsun.düşünce gücü cokk önemli.
Allah yar ve yardımcımız olsun eyy rabbim ne olur bize yardım et
ezan okunuyor suannnn

ammiiiiiiiin canımrabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşaallah

Kızlar 2 kere blastokist transferine rağmen gebe kalamadım. Tabi ki önce Rabbim nasip edecek ama bu sefer yaptırmadığım eksik olan testleri yaptırmak istiyorum. Benim bildiklerim;

Pıhtılaşma
Genetik tarama
Ofis histeroskopi

Bunlar dışında yapılacak test var mı?

Kizlar yeni geldim doktordan bebiside gorduk kalp atislarinida duyduk cok sukur.
Rabbim bizim gibi gonulden isteyen herkese bu duyguyu sonuna kadar yasamayi nasip eylesin insallah .

haftaya güzel başladık sayende HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI OLSUN

transferin hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine

hadi canım sende gümbür gümbür gel sewindir bizleri

Geldim canim cok sukur duyduk pit pitlari. Artik Bende hamileyim diyebilirim

Dilerim Rabbim ummadigin anda ummadigin kapilar acar sende sasirirsin. Yeterki esin sana destekci olsun gerisi bos gercekten.

Geldim canim cok sukur duyduk pit pitlari. Artik Bende hamileyim diyebilirim

tebrikler canım ne güzel bir duygu Rabbim banada nasip etsin o pıtpıtları duymayı
ka. haftalıkken duymuş oldun bebişinin kalp atışlarını canım

Son düzenleme:
merhabalar dondirik anne adaylari, umarim cok guzel bir hafta bizi bekliyordu..

Kalbimdesin canim bu persembe duyacaksin pit pitlari insallah uzulme nolurr, umidimizi yitirmeyelim, umut olsun bu tembel tatli bidigin adi:)

Flocke cum senin nasil gidiyor hamileleik masallah hepimizin umudusun:)
birkac hamileleik haberi daha var sanirim tebrik ediyorum kizlarrr, Allah kucaginiza almayi nasip etsiin..
Gunes23 seninde transferin yaklasmis olmali ne alemdesin canim?
Merveaydin canim gecmis olsun vardir bundada bir hayir, 3. denemen son demene olsun insallah..tetsler konsuunda bi bilgi veremicem, bana sadece biyopsi yapildi okadar ..transferimi bekliyorum bende bakalim..

benim icin son 9 gunn transferime

Allah hepimize nasip etsin anne olmayi insallah..

Son düzenleme:
Kizlar yeni geldim doktordan bebiside gorduk kalp atislarinida duyduk cok sukur.
Rabbim bizim gibi gonulden isteyen herkese bu duyguyu sonuna kadar yasamayi nasip eylesin insallah .

Dilerim Rabbim ummadigin anda ummadigin kapilar acar sende sasirirsin. Yeterki esin sana destekci olsun gerisi bos gercekten.

canım maaşaALLAH Rabbim tamamına erdirsin sorunsuz güzel bir hamilelik dilerimamin canıminşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…