Canim benim hicbir belirtim yoktu ne kasik batmasi nede baska bisey bugun 11.gunum tup bebek merkezinde yaprirdim testimi. Sadece agir kaldirmadim bol bol su ictim transferin 4.gununden sonra disariya da cktim birde protein agirlikli beslen demisti dr.un ona dikkat ettim.
cevabın için teşekkür ederim canım. bende bol bol su içiyorum ağır iş yapmıyorum günlük işlerimi kendimi yormadan yapmaya özen gösteriyorum inşallah bende pozitif sonuç alırım yaa çoookk istiyorumm çok... rabbim sizinkileri bağışlasın biede nasip etsin inşallah
Amin cnm amin Allah sanada nasip etsin insallah olacak cnm
Canim benim hicbir belirtim yoktu ne kasik batmasi nede baska bisey bugun 11.gunum tup bebek merkezinde yaprirdim testimi. Sadece agir kaldirmadim bol bol su ictim transferin 4.gununden sonra disariya da cktim birde protein agirlikli beslen demisti dr.un ona dikkat ettim.
kızlar slm
bugün test yaptım çok şükür hamileyim
dondurulmuş iki tane transfer edilmişti
Evet cnm zorlu bir surec Rabbin sabir versin herkese bu surecteayyy inşallahh isteyen herkesin olur tüp bebek çok zorlu bi süreç rabbim emeğimizin karşılığını versinn inşallah 3 gün sonra bende hamileyimmmmmmmm diye sevin çığlıkları atarım
Canim benim transferim adetin 18.gunu oldu 2 tane embriyo biri orta kalite digeri onun biraz daha iysi denildi.rahim kalinligi 10mm idi. Birde bu 3. Denememdi bunda digerlerinden farkli olarak gebelik asisida uygulandi. Transferden sonra 3 gun dunlendim sinra gunluk hayatima yavas yavas dondumTebrikler Canım bende bugun transfer oldum.dondurulmus embriyoda transfer adetin kaçıncı günü oldu rahim kalinligi kacti bu kacinvi denemen diğer dennemelrden farkli bisey yapildimi yada aralarda test tahlil falan
canım gözün aydınALLAH C.C tamamına erdirsin inşaALLAH
Allah razi olsun cnm darisi bekleyen isteyen herkese olsun:))
Selam arkadaşlar
Bugün tarnsferimin 9. Günüydü hatta transfer gününü de sayarsak 10. Günü. normalde de yarın test günüm ama sabah şu erken hamilelik testlerinden yaptım malesef sonuç negatif. Kan testimi de şehir dışında olduğumuzdan salı ist. A dönüyoruz salı sabahı yaptıracağım. Zaten artık ümidim de kalmadı. Erken testler kesin sonuç vermez mi hem de hamilelik varsa 7. 8. Gün bile test yaptıranlarda silik de olsa çizgi çıkıyor. İşte bu yüzden ümidim kalmadı diyorum.
Canım kan testini almadan kesin sonuç çıkarma hamile olsan bile idrarda hemen çıkmayabilir inşAllah meleğin seninledir
kızlar slm
İnşallah öyledir cnm
inşAllah canım senin sorun neydi kaçıncı denemendi
canım bizde eşimden kaynaklıydı sorunumuz azospermdi çok şükür 3.tüp bebek denememde pozitif değeri gördüm Rabbim sizlerede nasip etsinAmin canım bizlerede nasip olur inşAllah bu duyguları yaşamaksenin problem neydi kaçıncı denemende aldın pozitifi
sağol ccanım darısı başınıza olsunYeşil034 çok mutlu olcum cnm hayırlı olsun
Hayirli olsun canim . Degerlerin kat be kat artsin insallah .
canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26::26:
kızlar slm
canım bizde eşimden kaynaklıydı sorunumuz azospermdi çok şükür 3.tüp bebek denememde pozitif değeri gördüm Rabbim sizlerede nasip etsin
sağol ccanım darısı başınıza olsun
sağol canım çok teşekkür ederim sende hamişsin inşallah sonuna kadar Rabbim nasip etsin
senin ilk öğrendiğinde değerin kaç çıktı canım