Dondurulmus embriyo.

cevabın için teşekkür ederim canım. bende bol bol su içiyorum ağır iş yapmıyorum günlük işlerimi kendimi yormadan yapmaya özen gösteriyorum inşallah bende pozitif sonuç alırım yaa çoookk istiyorumm çok... rabbim sizinkileri bağışlasın biede nasip etsin inşallah

Amin cnm amin Allah sanada nasip etsin insallah olacak cnm

Amin cnm amin Allah sanada nasip etsin insallah olacak cnm

ayyy inşallahh isteyen herkesin olur tüp bebek çok zorlu bi süreç rabbim emeğimizin karşılığını versinn inşallah 3 gün sonra bende hamileyimmmmmmmm diye sevin çığlıkları atarım

Tebrikler Canım bende bugun transfer oldum.dondurulmus embriyoda transfer adetin kaçıncı günü oldu rahim kalinligi kacti bu kacinvi denemen diğer dennemelrden farkli bisey yapildimi yada aralarda test tahlil falan

ayyy inşallahh isteyen herkesin olur tüp bebek çok zorlu bi süreç rabbim emeğimizin karşılığını versinn inşallah 3 gün sonra bende hamileyimmmmmmmm diye sevin çığlıkları atarım
Evet cnm zorlu bir surec Rabbin sabir versin herkese bu surecte
Tebrikler Canım bende bugun transfer oldum.dondurulmus embriyoda transfer adetin kaçıncı günü oldu rahim kalinligi kacti bu kacinvi denemen diğer dennemelrden farkli bisey yapildimi yada aralarda test tahlil falan
Canim benim transferim adetin 18.gunu oldu 2 tane embriyo biri orta kalite digeri onun biraz daha iysi denildi.rahim kalinligi 10mm idi. Birde bu 3. Denememdi bunda digerlerinden farkli olarak gebelik asisida uygulandi. Transferden sonra 3 gun dunlendim sinra gunluk hayatima yavas yavas dondum
canım gözün aydın ALLAH C.C tamamına erdirsin inşaALLAH

Allah razi olsun cnm insallah .yavrularimizi Allah korusun

Selam arkadaşlar

Bugün tarnsferimin 9. Günüydü hatta transfer gününü de sayarsak 10. Günü. normalde de yarın test günüm ama sabah şu erken hamilelik testlerinden yaptım malesef sonuç negatif. Kan testimi de şehir dışında olduğumuzdan salı ist. A dönüyoruz salı sabahı yaptıracağım. Zaten artık ümidim de kalmadı. Erken testler kesin sonuç vermez mi hem de hamilelik varsa 7. 8. Gün bile test yaptıranlarda silik de olsa çizgi çıkıyor. İşte bu yüzden ümidim kalmadı diyorum.

Canım kan testini almadan kesin sonuç çıkarma hamile olsan bile idrarda hemen çıkmayabilir inşAllah meleğin seninledir

Selam kızlar,
iki basarısız denemeden sonra bu da aklıma şak diye düştü.
annemde var tiroit.bana da daha önce tiroitin cok ilaç kullan diyen olmadı ama ben baktırıyordum kendi kendime.
ikinci denemem 2 hafta önce başarısızlıkla sonuçlandı.
ama doktorum hep benden ümitliydi
sözde embryolar harikaydı.
transferden 4 gün falan önce saaglık ocağına öylesine baktırdım ve transferin 2. günü falan sonucu görüp endişelendim.
.demirim de azdı demir hapına başladım.
ve hemen dr u aradım tsh 5 ti
doktorum sorun değil dedi.
ancak içime kurt düştü bugün araştırmalarıma göre büyük bir sorun
var mı benim gibi olan kızlar yaaa

Amin canım bizlerede nasip olur inşAllah bu duyguları yaşamak senin problem neydi kaçıncı denemende aldın pozitifi
canım bizde eşimden kaynaklıydı sorunumuz azospermdi çok şükür 3.tüp bebek denememde pozitif değeri gördüm Rabbim sizlerede nasip etsin
Yeşil034 çok mutlu olcum cnm hayırlı olsun
sağol ccanım darısı başınıza olsun
Hayirli olsun canim . Degerlerin kat be kat artsin insallah .

sağol canım çok teşekkür ederim sende hamişsin inşallah sonuna kadar Rabbim nasip etsin
senin ilk öğrendiğinde değerin kaç çıktı canım

canım hayırlı olsun rabbim kucağında sevdirsin :)

Bi kaç gündür yoktum babam ameliyat oldu o yüzden gelemedim ben yokken neler olmuş böyle :26:
Fıstığım kese yerinde duruyormuş çok şükür mucizen seni bırakmayacak allahın izniyle

İlk degerim 223.3 tu canim . Bende yarini bekliyorum heyecan bitmiyo canim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…