Dondurulmus embriyo.

Canım çok sevindim Rabbim 9 ay sonra kucağında pış pışlamayı nasip etsin, bizede dua et hamilelerin duası kabul olur

sağol canım benim. inşallah Rabbim isteyen herkese size de bana da kucağımıza almayı nasip eylesin. dualarımızı kabul eylesin

demede benim bugün transferimin 10. günü bhcg 257.8 çıktı :) hamileyim :)) seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah

ayyy çookk sevindim canım tebrikler rabbim tamamına erdirsinnnn ultrasonla da bakıldımı tekmi iki tanemi bellimi... yarın da ben test yapacağım inşallah inşallah senin gibi güzel haberlerle dönerim

Kizlaaarrrr ben de geldimm:)

Adetimle birlikte 2 adet dondurulmusumu alicam allahin izniyle Bugun yarin olcam galiba hissediyorum bu arada 2ci denemeden once histeroskopi yapildi rahime cizik atildi gecen ay rabbim insallah nasip eder hepinizi opuyorum

Cnm inss hayirlisiyla sonuclansin tedavin sonu bebisli olsun inss

arkadaşlar ne güzelll haberler var öyle hamile olan arkadaşları tebrikkk ederim . benimde yarın 11.30 transferim var dondurulmuş emriyo olacak çok heyecanlı ve korkulu bir şekilde sabah olmasını bekliyorum 1 . denemem olacakk inşallah bende güzel haberler alırım.size bir şey sormak istiyorum kaç saat tuvalete gitmediniz transfer öncesi ve sonrasında nelere dikkat ettiniz yazarsanız sevinirim.

Cnm iyilik saglik gun sayiyorum cnm ins nisan ortalarina transferim olur heralde dedimya once sen sonra ben guzel haberler verecez

insallah canim yaa, yaklastik artik sonlara dogru iyice heyecan yapiyor insan..su hafta sonu progesterone igneme baslasam da gecen seferki gibi olmadigini gorsem rahatliycam..gecen sefer kanama olmustu biliyorsun yumrutladigim icin..insallah iyi haberler alicaz canimm..

simdiden hayirli olsun canim..benimde haftaya transferim var ve benimde ilk deneme bende cok heycanliyimmm..sorunu cevaplamayacagim ama benim sana sorularim var:) kac tane transfer ettiriyorsun ve kaliteleri nedir ogrenebilirmiyim?

Benimde ikinci transferim dondurulmusla oldu ve simdi hamileyim sukurler olsun Rabbim e. Benimde o saatlerde transferim oldu. Sabah kalkinca tuvaletimi yapmadim.evden cikmadan su icmeye basladim. Toplamda 2 litre civari su ictim. Yeterki sondaj takmasinlar diye. Sıkışınca aldilar transfere. Ben hasta bezi almistim rahat oluyo.surekli cisin geldigi icin beze yapmak daha rahat oluyo. Transferden sonra bir hafta ananas yedim. Su fazla icmeye calistim. Kabak cekirdegi, badem, sulu yemek tuketmeye calistim. Ama herseyden onemlisi kafami rahat tutmaya calistim.
Bilmiyorum yardimci olabildim mi canim. Allah isinizi rast getirsin

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hasta bezini ne zaman kullanıcağız? transferden sonra kalkıp tuvalete gitme imkanımız yok mu?

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hasta bezini ne zaman kullanıcağız? transferden sonra kalkıp tuvalete gitme imkanımız yok mu?

Transferden sonra odaya aliyolar. Benny 2 saat yattım valla. Allah razı olsun ablam odaya gelince bezimi taktı. Hemen başladım göndermeye :))
Sürgü kullanmak istemedim zırt pırt getir götür. Bez olunca belini kaldirmayada gerek kalmiyo. Ama tercih meselesi çoğu surgü kullanıyo.

Canim transferden 15 dakika sonra tuvalete kalkip cisinj yapmaya gitmeni soyluyolar, tabiki tercih meselesi ama hic de abartilcak bir durum degil, ama arkadasin tavsiyesi senin dusunce olarak rahatlatiyosa neden olmasin. Ben oglumun zamani birak idrari, ishal olmustum ne var ne yok o bicim :) simdi oglum 2 yasinda, ogluma kardes icin ki denememde aynen transfer masasindan 15 dakika sonra hemsire geliyo istediniz zaman lavaboyu kullanabilirsiniz diyo, ondan sonra zaten yallah eve yolladilar , cok sukur simdide 9 haftalik hamileyim... once rabbim ol desin gerisi tefaruat, Turkiyedrdee zaten sedyeden sedyeye tasiyolar tarnsferden sonra altina surgulu filan bende turkdeki denemede yasamistim gebe kalmak o zaman nasip olmadi, burda inanki hic oyle aistem yok transferden sonra dinlenme sandalyesi var istetsen dinlen diyolar birak yatmayi... Ve Cok Basarili bir merkez

inşaALLAH anne olacağın tedavin olur canım

canım inşaALLAH dondurulmuşlarla anne olursun

canım rabbim donmuş bebişlerinle içini ısıtsın yüzünü güldürsün :)

Canlar hepinize teşekkür ederim Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin her birimize... Benim bugün yarın tedavim başlayacak ama boğazım çok acıyor, öksürüyorum, iyiden iyiye hasta oluyorum... Tüp bebek için zaten bir sürü izin veya rapor kullanacağım için şu an evde dinlenme şansım da yok. Moralim çok bozuldu, vücut direncimin en düşük olduğu günlerde tedavi olacağım, belki de yapmazlar bile bilmiyorum Kaç gündür ıhlamurlar, ballar, portakallar bana mısın demedi
Bu arada leon hamileymiş çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

canım hastalığı dert etme ben geçen yılki tedavide deyim yerinde ise ölüyordum öksürük durmuyordu halsizdim kızım tutmuştu sen inana inşallah Allahın izni ile olacak :)

aa canım bide hiç bi belirtin var mı ne hissediyorsunnnn

saol canım teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah :) seninde güzel haberlerini bekliyorum bugün bu arada belirti olarak göğüslerim çok dolgunlaştı ve acıyo özellikle uç kısımları, kasıkta ara ara batma ve ağrı oluyor bide hamilelikle alakası varmı bilmiyorum ama 4-5 gecedir ter içinde uyanıyordum hatta sırılsıklam desek yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…