Dondurulmus embriyo.

canım hayırlı olsun rabbim kucağında sevdirsin :)
sağol canım darısı senin başına inşallah:KK16::KK16:
Maşallah maşallahhhhh hep böyle güzel haberler alırsın inşallah hamileliğin boyunca yüzün hep gülsün:KK16:
darısı senin başına en yakın zamanda:KK16::KK16:
İlk degerim 223.3 tu canim . Bende yarini bekliyorum heyecan bitmiyo canim :KK17: :18:
canım sen tekrardan test mi yaptıracaksın yoksa keseyi görmeye mi gideceksin

sağol canım darısı senin başına inşallah:KK16::KK16:

darısı senin başına en yakın zamanda:KK16::KK16:

canım sen tekrardan test mi yaptıracaksın yoksa keseyi görmeye mi gideceksin

Yok canim kese ve kalp atisi icin gidicem insallah. Kan testi olayi 3 hafta once bitti canim sukur

inşAllah canım senin sorun neydi kaçıncı denemendi

arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyorum bendenim 5 denemem dondurulmuşlarla transfer oldu bugün 4 gün test günüm 22 si çok korkuyorum.sizlere bişey sormak istiyorum özellikle hamile olan arkadaşlerdan ya benim 3 gündür gögüs kafesimde kas agrısı oluyor ara ara sizlerde oldumu bu agrı olunca olmadı diye çok sinirleniyorum hani adet göreceğim zamanlardada olurdu.sanırım gene benimle değiller kuzularım.yoksa yattığım içinmi oluyor bilemiyorum lütfen bi yardımcı olun:18::18::18:

arkadaşlar sizleri uzun süredir takip ediyorum bendenim 5 denemem dondurulmuşlarla transfer oldu bugün 4 gün test günüm 22 si çok korkuyorum.sizlere bişey sormak istiyorum özellikle hamile olan arkadaşlerdan ya benim 3 gündür gögüs kafesimde kas agrısı oluyor ara ara sizlerde oldumu bu agrı olunca olmadı diye çok sinirleniyorum hani adet göreceğim zamanlardada olurdu.sanırım gene benimle değiller kuzularım.yoksa yattığım içinmi oluyor bilemiyorum lütfen bi yardımcı olun:18::18::18:

Canim bende boyle bisey olmAdi ama benim migrenim var adet tarihime yakin migrenim tutmustu olmadi diye cok uzulmustum con sukur bebisim benimleymis insallahda benimle kalir:))

Kalbimdesiiin nerdesiiiin. Kotu bisey yoktur insallah

canım maalesef benim bu seferde olmadı kesçok gelişmemiş geçen haftadan çok az büyümüş doktor ümit vermedi 1 hafta bekleyelim dedi kalp atışı olmazsa küretaj yapacak.bir hamilelik hikayem yine mutsuz bitti canım..Rabbim seni sevindirsin inşaALLAH yarın doktordan mutlu dönersin:KK49::KK16::KK16::KK16::KK16:miniğinin kalbinin attığını görürsün:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
canım maalesef benim bu seferde olmadı kesçok gelişmemiş geçen haftadan çok az büyümüş doktor ümit vermedi 1 hafta bekleyelim dedi kalp atışı olmazsa küretaj yapacak.bir hamilelik hikayem yine mutsuz bitti canım..Rabbim seni sevindirsin inşaALLAH yarın doktordan mutlu dönersin:KK49::KK16::KK16::KK16::KK16:miniğinin kalbinin attığını görürsün:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Deme oyle canim yaa :KK14: uzme kendinide bizide. Sen yat dinlen, ne bileyim saglikli beslen. İyi dusun iyi olsun canim yaaa

Bu kacinci tup denemen canim. Doktorlar ne diyo

canım ne olur ümidini kesme canım biraz büyüdü demişsin inşallah dra gittiğinde bebişinin kalbi sana göz kırpar dualarım seninle :)

Hayırlı haftalar canımm günaydın sakın ümidini kaybetmee ne olurr akşam görümcemle sohbet ettik biraz kızı var 2yaşında ben kalp atışı için 2 haftadan fazla gittim geldim ümidimi kaybettiğim anda başladı kalp atışları diyoo hemen aklıma sen geldin güzel düşün güzel olsun ne olurr

kızlar slm:KK3:
bugün test yaptım çok şükür hamileyim :KK49::KK52::KK52::KK52:
dondurulmuş iki tane transfer edilmişti:emir_bebek::emir_bebek:
haftaya güzel başladık sayende HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI OLSUN :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tebrikler Canım bende bugun transfer oldum.dondurulmus embriyoda transfer adetin kaçıncı günü oldu rahim kalinligi kacti bu kacinvi denemen diğer dennemelrden farkli bisey yapildimi yada aralarda test tahlil falan
transferin hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine :KK49::KK49::KK49:

İlk degerim 223.3 tu canim . Bende yarini bekliyorum heyecan bitmiyo canim :KK17: :18:

hadi canım sende gümbür gümbür gel sewindir bizleri:KK54::KK54::KK54:

Deme oyle canim yaa :KK14: uzme kendinide bizide. Sen yat dinlen, ne bileyim saglikli beslen. İyi dusun iyi olsun canim yaaa

Bu kacinci tup denemen canim. Doktorlar ne diyo

canım ben umuttan umudunu kesmek istemiyorum ama doktorum bana fazla umutlanma dedi:KK53:ben yine hamileymişim gibi kendime dikkat ediyorum duamı ediyorum Rabbime sığındım:KK16:canım benım 7.transferim( tüp bebek için başlayıp transfer olmadığım tedavilerimin sayısını unuttum)doktorlar tıbbı olarak bir gerekçe gösteremiyorlar eğer tekrar tüpe başlarsam embriyo üzerinde genetik(pgt)tarama yapabileceğini söyledi daha önceki denemelerimde yaptırmıştık bir problem çıkmamıştı:KK53:

Hayırlı haftalar canımm günaydın sakın ümidini kaybetmee ne olurr akşam görümcemle sohbet ettik biraz kızı var 2yaşında ben kalp atışı için 2 haftadan fazla gittim geldim ümidimi kaybettiğim anda başladı kalp atışları diyoo hemen aklıma sen geldin güzel düşün güzel olsun ne olurr

canım sanada iyi haftalar inşaALLAH benimde öyle olur ama o spontan gebeliklerde olan birşeymiş tüpde belli bir hafta olduğunda kalp atımının olması gerekiyormuş olmuyorsa embriyo gelişimi durmuş demekmiş v.s şuan herhangi bir kanamam yok önceki düşüklerimde kanamam başlardı.biraz umutlanıyorum ama nasip bekleyip göreceğiz moral verdiğin için sağol tatlım:KK16::KK16:

Bi kaç gündür yoktum babam ameliyat oldu o yüzden gelemedim ben yokken neler olmuş böyle :26:
Fıstığım kese yerinde duruyormuş çok şükür mucizen seni bırakmayacak allahın izniyle

canım babana çooookkk geçmiş olsun inşaALLAH herşey yolundadır:KK34:tatlım bende pozitif olmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum perşembeye kadar beklemek zorundayım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaALLAH:KK16:

X