Dondurulmus embriyo.

yarın sadece ben değil sende çok ama çooook güzl haberlerle geleceksin canımmmmm :KK52::KK52::KK52: iyiki varsın

canım sende iyiki varsın duygularımız karşılıklı :KK19:benim bugün karnım ve kasıklarım ağrıdı idrarımı bile yapmakta zorlandım.korku başa bela diğer düşüklerimle aynı tarihler çok korktum şuan nispeten daha iyiyim ama yarın inşaALLAH ikimiz içinde iyi olur:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım sende iyiki varsın duygularımız karşılıklı :KK19:benim bugün karnım ve kasıklarım ağrıdı idrarımı bile yapmakta zorlandım.korku başa bela diğer düşüklerimle aynı tarihler çok korktum şuan nispeten daha iyiyim ama yarın inşaALLAH ikimiz içinde iyi olur:KK16::KK16::KK16::KK16:

canim dusunme eskiyi, cok zor ama, bu senin icn yani bir baslangicccc,,,ikinizde guzel haberlerle gelin yarinnn:KK52::KK52:

öbür ay deneyecek olan varmı aranızda bende topig açtım gelin orda destek olalım birbirimize
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
nisan ayında donmuş deneyecek olanları bekliyorummm

bnde bugün dışardayım ıslaklık hissettim eyvah kanamam başladı dedim şükür ki değilmiş göbeğimde ve kasığımda bnde tuhaf ağrılar hissediyorum bol su içmeye çalış o zaman daha hafifliyor ağrılar İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLACAK:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün tedaviye başladım 3. günün donmuş değil sıfırdan :) hayırlısı bakalım :) ne olur dua edin :KK16:

Flockeee

Bosu bosuna uzulmusun bak, masllah mucizen kendiliginden gelmis , cok sevindim tatlim senin adina ins. Hersey cok guzelll olcakk. Seninde yarin hereey yolunda gitsin canim ins

KALBIMDESIN

Hadi bakalim yarin guzel haberle gel ins. Bende hep onceki korkularima cok takiliyorum ama bana bas agrisi yapmaktan baska ise yaradiklari yok malesef, takilmayalim gecmise gelecege bakalim bundan sonra her sey cok guzel olcak ins.

Unbeliaveble

Gecmisin hepsin okuyamasamda herseyin yolunda oldunu biliyorum, ins hayirlisi ile bebsielr japon yapistirici gibi yapisinlar ,hatta 9 ay sonra bile inat edip gec gelen tosuncugun olsun ins.

Kafunder

Tedavin hayirli olsun rabbim yuzunu bu ser guldurdusun ins. Donmus niye denemedinde sofirdan basladin tatlim? Ama bir bildiniz varsir mutlaka ins. Tedavin hayirlara vesile olur

Kizlar kac gunlerdir kanamalarim oluyo, kafa yiycektim korkudan resmen bunalima gircektimde oglum sagolsun izin vermiyo, kucuk firlamam dizlerimde uyuyo, anam 2 yasina kadar.diz de sallanmak nedir bilemeyn cocuk 2 den sonra takti dizde salanmaya, kanamalarin fitilden ve fazla harekwtten kaynaklaniyomus bende bir surw iatirata cekildim her seyi yavas yavas yapmaya claisiyorum, yormuyorum kendimi. FITIL de tekrar igneye cevrildi ins. 5 nisana kadar kullancaz artik, dogum doktorumda randevum 28 Mart sabirsizlikla bekliyorum bebisler tam 3 aylik olcak ins. Beklemek zor ama bu bulantilar saagolsun mu diyelim ne en azindan insan hersey yolunda herhalde diyo, igneye baslayali daha kanamada olmadim cok sukur....

bnde bugün dışardayım ıslaklık hissettim eyvah kanamam başladı dedim şükür ki değilmiş göbeğimde ve kasığımda bnde tuhaf ağrılar hissediyorum bol su içmeye çalış o zaman daha hafifliyor ağrılar İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLACAK:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cnm masallah gozun aydin tekrardan cnm allah tamamina erdirsin inss

bugün tedaviye başladım 3. günün donmuş değil sıfırdan :) hayırlısı bakalım :) ne olur dua edin :KK16:
Cnm hayirli olsun yeni tedavin inss sonu bebisli olsun
Kizlar kac gunlerdir kanamalarim oluyo, kafa yiycektim korkudan resmen bunalima gircektimde oglum sagolsun izin vermiyo, kucuk firlamam dizlerimde uyuyo, anam 2 yasina kadar.diz de sallanmak nedir bilemeyn cocuk 2 den sonra takti dizde salanmaya, kanamalarin fitilden ve fazla harekwtten kaynaklaniyomus bende bir surw iatirata cekildim her seyi yavas yavas yapmaya claisiyorum, yormuyorum kendimi. FITIL de tekrar igneye cevrildi ins. 5 nisana kadar kullancaz artik, dogum doktorumda randevum 28 Mart sabirsizlikla bekliyorum bebisler tam 3 aylik olcak ins. Beklemek zor ama bu bulantilar saagolsun mu diyelim ne en azindan insan hersey yolunda herhalde diyo, igneye baslayali daha kanamada olmadim cok sukur....
gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Yeni tedavin hayırlı olsun melegine kavuştursun canım :KK19::KK19::donmuş bebekleri neden kullanmadı doktorun bir bildiği vardır hayırlısı olsun :21::21:

Canım dikkat et fazla hareket etme kayinvalideden bahsetmiştin bu dönemde oğluna bakmaya ve işlerine yardım etsin biraz

X