Dondurulmus embriyo.

benim adetimin 4. gunu estrogen bantlarim basladi, ayni zamanda bu ay yumurtlamayi onlemek icin lupron igne vuruluyorum her aksam, transferime 5 gun kala progesterone ignesi baslayacak ve bu ayin sonunda transferim gerceklesecek insallah

hadi canım hayırlısı ne zaman olacak transfer tarih var mı tahmini?

Rabbime şükürler olsun kızlar hamileyimmm

Canimmm çok sevindim.. hayırlı olsun.. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin, sorunsuz mutlu hamileliğin olsun, darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin amin canımmmmm sen ne aşamadasın canım karıştırıyorum yaaaaaa :)

Cnm karıştırman çok normal ben daha ikinci tedaviye başlamadığım için pek yazmıyorum :KK50:
Allah izin veririse nisan gibi ikinci tedaviye başlıcam :KK16: O zaman bol bol kafanızı şişiririm :KK1: Şaka şaka kıyamam ben size :KK52:
Sen ne durumdasın cnm ?

Cnm karıştırman çok normal ben daha ikinci tedaviye başlamadığım için pek yazmıyorum :KK50:
Allah izin veririse nisan gibi ikinci tedaviye başlıcam :KK16: O zaman bol bol kafanızı şişiririm :KK1: Şaka şaka kıyamam ben size :KK52:
Sen ne durumdasın cnm ?

adetimi bekliyorum bugün yarın bakalım olunca 2. gün tedaviye başlayacağım sıfırdan ama buraya da bakmadan geçemiyorum :) senin içinde hayırlısı olsun donmuş mu olacak canım :)

adetimi bekliyorum bugün yarın bakalım olunca 2. gün tedaviye başlayacağım sıfırdan ama buraya da bakmadan geçemiyorum :) senin içinde hayırlısı olsun donmuş mu olacak canım :)

inşallahh son tedavin olur:KK16:

Cnm bana hiç taze embriyo transfer yapmadılar direk donduruldu ilki kimyasal gebelik oldu bakalım ikincide beni ne süprizler bekliyecek :26:

benimde transferimde bugün 6.günüm inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olur:KK16::KK16:

amin canım seninde transferin hayırlı olsun benimde 6.günüm ama hergün aklıma olumsuz olursa sorusu geliyor
inşallah bu sefer olmaz benim de 3.tedavim bu inşallah son olacak:KK16::KK16:

Bugün 8. günüm... hafif kasık agrilarimdan başka belirtim yok, bir haftadır ilk defa dün biraz dışarı çıktım o da kısa mesafe çok dolanmadim...
Benim embriyo transferim 25.gün yapıldı ve 24.gün de normalde regl tarihimdi. Lucrin kullanmistm geciktirir baskılar demişlerdi. Eğer bebisim tutmazsa test tarihinden önce kanamamm (en azindan leke) gelir die düşünüyordum... hala bisi yok. Allah ima sigindim umutla bekliyorum....

Bugün 8. günüm... hafif kasık agrilarimdan başka belirtim yok, bir haftadır ilk defa dün biraz dışarı çıktım o da kısa mesafe çok dolanmadim...
Benim embriyo transferim 25.gün yapıldı ve 24.gün de normalde regl tarihimdi. Lucrin kullanmistm geciktirir baskılar demişlerdi. Eğer bebisim tutmazsa test tarihinden önce kanamamm (en azindan leke) gelir die düşünüyordum... hala bisi yok. Allah ima sigindim umutla bekliyorum....

canım inşallah bebişin sana tutunmuştur. kasık ağrıları çoğu kişi de oluyo ya ilaçlardan yada gebelik belirtisi inşalllah sendeki gebelik belirtisidir canım.
ben 4.gün dışarı çıktım eşimle yürüdüm 5.gün sinemaya gittim 6.gün annemle mağaza mağza gezdik anlayacağın evde duramadım bir türlü iyimi kötümü yaptım bilmiyorum dr.lar ertesi gün günlük hayatınıza dönebilirsiniz demişti ben de buna itibar ederek kendimi yormadan çıktım .bugun de 7.günüm yarında işe başlıycam bu arada hiçbir belirti de yok canım bende Allaha emanet bebeklerim inşallah bende de tutunma olmuştur:KK16: olmamışsa da Rabbim takdirine sığınıp sadece sabır diliycem :KK43:

şimdi geldim kan sonucumun iyi olduğunu perşembe tekrarlayacağımızı ona göre kanamanın etkileyip etkilemediğini anlayacağımızı söyledi normalmi değilmi bilmediğimiz için folik asite devam başkada bişi kullanma dedi (4 tüpün üstüne hamilesin kıs sen dedi o bile şaşırdı)

hadi hayırlısı inşaALLAH:KK16::KK16: progestan niye vermedi :44::44:Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat:KK49::KK49::KK49:

canım inşallah bebişin sana tutunmuştur. kasık ağrıları çoğu kişi de oluyo ya ilaçlardan yada gebelik belirtisi inşalllah sendeki gebelik belirtisidir canım.
ben 4.gün dışarı çıktım eşimle yürüdüm 5.gün sinemaya gittim 6.gün annemle mağaza mağza gezdik anlayacağın evde duramadım bir türlü iyimi kötümü yaptım bilmiyorum dr.lar ertesi gün günlük hayatınıza dönebilirsiniz demişti ben de buna itibar ederek kendimi yormadan çıktım .bugun de 7.günüm yarında işe başlıycam bu arada hiçbir belirti de yok canım bende Allaha emanet bebeklerim inşallah bende de tutunma olmuştur:KK16: olmamışsa da Rabbim takdirine sığınıp sadece sabır diliycem :KK43:

kızlar inşaALLAH pozitif sonuç alırsınız:KK16::KK16::KK16:Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın:KK49::KK49:hepimize anne olmayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar hepinize günaydın mutlu huzurlu saglıklı bol mucilezi pozitif günler olsunnn :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:yeni topig açtım nisan ayında donmuş deneyecekleri bekliyorum hep birlikte dertlerimizi paylaşalım inşallah allah bu sefer yüzümüzü güldürsünn:KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın canım topiğin uğur getirsin :KK16::KK16::KK16::KK16::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bol bebekli olsun:KK16::KK16::KK16:

:KK54:Allah razı olsun canım. İnş hepimiz için tedavilerimiz hayırlı olur. Bu kadar uzayacağını düşünmemiştim. Tarlusal biteli 7 gün oldu daha hastalanmadım. Bakalım ne zaman başlıycaz tedaviye.

7 gün uzun olmuş canım :44: hiç belirti yok mu?ben genelde bu tür ilaç kullandığımda 4.yada 5.günü adet olurum:KK34:hakkında hayırlısı inşaALLAH:KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kuzummmm hoşgeldin ben sabah idrar yaptım :KK17: bişey çıkmadı ama üzülmüyorum bugün 5.gündü.yarın yine yapacağım napim merak :KK37:

hoşbulduk canım.5.gün çok erken 10.günden itibaren yapmaya başla:KK34:belki yavrun geç tutunacak yer beğenemedi kendisine:KK52::KK52: belki idrarda hiç çıkmayacak kan testinde çıkacak:KK53:benim 10.gün idrarda silik olarak çıkmıştı ama doktoruma göre ikiside tuttuğu için çıkmış:KK34:

kızlar inşaALLAH pozitif sonuç alırsınız:KK16::KK16::KK16:Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın:KK49::KK49:hepimize anne olmayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sağol canım inşallah pozitif bizde görürüz :KK16::KK16::KK16:
Rabbim bizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah

Kuzummmm hoşgeldin ben sabah idrar yaptım :KK17: bişey çıkmadı ama üzülmüyorum bugün 5.gündü.yarın yine yapacağım napim merak :KK37:

canım sen çok erken yapmışsın testini benim bugün 7.günüm ne kan testine ne idrar testine cesaretim yok
napacağım ben yaaa bu gidişle teste de gidemeyeceğim:18:

hoşbulduk canım.5.gün çok erken 10.günden itibaren yapmaya başla:KK34:belki yavrun geç tutunacak yer beğenemedi kendisine:KK52::KK52: belki idrarda hiç çıkmayacak kan testinde çıkacak:KK53:benim 10.gün idrarda silik olarak çıkmıştı ama doktoruma göre ikiside tuttuğu için çıkmış:KK34:

zaten o yer beğenemiyor diye yapmadığımız kalmadı gelsin popişini ısırcam :KK1:
herkesin değişiyor idrara geçip geçmediği belki geç belki de hiç geçmeyecek dediğin gibi ama napim deniyorum şansımı :KK16:

sağol canım inşallah pozitif bizde görürüz :KK16::KK16::KK16:
Rabbim bizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah

canım sen çok erken yapmışsın testini benim bugün 7.günüm ne kan testine ne idrar testine cesaretim yok
napacağım ben yaaa bu gidişle teste de gidemeyeceğim:18:

bende ilkinde aynen sen gibiydim eşim önce yapmaya karşıydı meraktan hem ölüyorum hemde teste gitmeye cesaretim yok.Teste de zor götürdü beni.Ama bu sefer deli cesareti var belki testide erken yaparım :KK1:

zaten o yer beğenemiyor diye yapmadığımız kalmadı gelsin popişini ısırcam :KK1:
herkesin değişiyor idrara geçip geçmediği belki geç belki de hiç geçmeyecek dediğin gibi ama napim deniyorum şansımı :KK16:

öyle canım beklemek insanı tüketiyor:KK53:annesi bizin yerimizede ısır onu:KK16::KK16::KK16:bu sefer olacak inşaALLAH :KK16::KK16::KK16:

X