Dondurulmus embriyo.

gobusun buyudumu tatlim? bana hormonlari disradan kendileri verdikleri icin 27 si kesin transfer gozuyle bakiyorlar ama Allah bilir tabi..evet canim cuma gidicem sonra pazartesi gidicem bos birakmicam bu sefer:)))

Ufak bi göbüsüm cikti ama tabiki hamile oldugum belli olmuyo canim erken sanirim.. Bos birakma kuzum sen isi sIkI tut :KK9: 27 sini sabirsizlikla bekliyorum bende az kaldi canimm hayirlisiyla bebisini alacaksin bu sefer insallahh :KK16::KK16:

Ufak bi göbüsüm cikti ama tabiki hamile oldugum belli olmuyo canim erken sanirim.. Bos birakma kuzum sen isi sIkI tut :KK9: 27 sini sabirsizlikla bekliyorum bende az kaldi canimm hayirlisiyla bebisini alacaksin bu sefer insallahh :KK16::KK16:

ayy sevsinler mincik gobusunu:) benim gobek almis baisni gitmisti spor yapiyorumda indi biraz:KK52: evet baslarina eksicem bu defa onca para emek yazik yanii..saol tatlim benim insallah guzel haberlerle gelicem, senin minnoslara arkadas:KK55:

Bi garip oldum biran hamileyim gibi hissettim :85:
Bebeğime yaklaşma düşünce bile beni mutlu etti :KK16: Hayırlısıyla bi transfer günüm gelsin dediklerinizi yapıcam cnm güzel moral verdin :KK54:

Merak etme güzelim o günlerde gelecek gibi degil öyle olacaksin insallahh :KK16::KK16:
Yaklasiyosun tabiki tatlim benim simdi sen bol bol dinlenip ona güzelce icinde yer yapacaksin, sonrada minigin huzurlu mutlu annesinin göbisine gelip konup 9 ay birakmayacak :KK16: Her zaman yanindayiz canim sen yeterki hep böyle moralli ol :KK54:

ayy sevsinler mincik gobusunu:) benim gobek almis baisni gitmisti spor yapiyorumda indi biraz:KK52: evet baslarina eksicem bu defa onca para emek yazik yanii..saol tatlim benim insallah guzel haberlerle gelicem, senin minnoslara arkadas:KK55:

Seninde tez vakitte göbisin büyüsün icinde bebisinle :KK52: Aynen öyle canim maddi manevi cok yipraniyoruz Rabbim emeklerini bosa cikarmasin.. ayy yerim o arkadasii :KK52:

senin haftaya randevun var mi canim? benim aslinda bu hafta yoktu ben gelmek istiyorum dedim hemsireye bu defa isi sIKI tutmamiz lazim deidm tamam gel cuma ozaman dedi..birde haftaya pazartesi var randevum sonra bidaha yok:KK53::KK53: ben yine isticem ama 24 une..sonucta 27 sinde transfer yapilcak cok uzun bi sure bakmiyolar olmazkii:KK19::KK19:
Ben tedaviyi Ankarada görüyorum ama Ankarada değilim ben perşembe devlet hastanesinde baktiracagim sonra tedavi gördüğüm yeri arayacağım beni yonlendirecekler nasıl süreç bekliyor tam bilmiyorum sen iyi yapıyorsun tedbiri elden bırakma canım :KK6::KK6:

Olur mu canimm tabiki yalniz degilsin :nazar: Sadece bizim bebisler biraz nazli o kadar ama inaniyorum ki Rabbim hepimize mis kokulularimizi kucagimiza almayi nasip edecek insallahh :KK16::KK16:
Amin canım Allah cc tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :KK49::emir_bebek::emir_bebek::KK55::KK55:

Arkadaşlar merhaba, İlk denemem olacak. 12 gün önce yumurtam toplandı. 9 tane embriyom donduruldu. Transfer için reglyi bekliyorum. Bu süreç zarfında yani transfer gerçekleşene kadar hangi aşamalardan geçiyoruz. İğneler devam ediyor mu, Rahim kalınlığı ne zaman uygun seviyeye ulaşıyor merakımı gidermek isterim. Yardımcı olursanız çok sevinirim canlar.

mesajımı gören varsa bilgilendirme yapabilir mi :KK54:

benim adetimin 4. gunu estrogen bantlarim basladi, ayni zamanda bu ay yumurtlamayi onlemek icin lupron igne vuruluyorum her aksam, transferime 5 gun kala progesterone ignesi baslayacak ve bu ayin sonunda transferim gerceklesecek insallah

Son düzenleme:
mesajımı gören varsa bilgilendirme yapabilir mi :KK54:

:KK3:canım hoşgeldin aramıza öncelikle tedavin hayırlı olsun:KK16::KK16:tedaviler doktora göre dseğişiyor.:KK34:benim doktorum adetin 3.günü çağırdı ultrason muatenesinden sonra tedaviye start verdik kullandığım ilaçlar estrofem,crinone jel, coraspin,folbiol ve fraxiparine kan sulandırıcı iğne dozlarını doktorun söylüyor:KK34:10 gün kullanıp kontrole çağırdı (rahim kalınlığı 7,5 geçtiyse transfer yapılıyormuş)o gün transfer gününe karar verdi 6 gün sonra transferim oldu canım:KK34:estrofem isimli ilaç çok önemli dozlarını atlama gebeliğin 12.haftasına kadar kullanılıyormuş :KK53:inşaALLAH herşey gönlüne göre olur:KK49::KK49::KK49:

benim adetimin 4. gunu estrogen bantlarim basladi, ayni zamanda bu ay yumurtlamayi onlemek icin lupron igne vuruluyorum her aksam, transferime 5 gun kala progesterone ignesi baslayacak ve bu ayin sonunda transferim gerceklesecek insallah
Sağol tatlışım hayırlısı hepimiz için:nazar:

flocke :KK3:canım doktora kaçta gideceksin:44:

şimdi geldim kan sonucumun iyi olduğunu perşembe tekrarlayacağımızı ona göre kanamanın etkileyip etkilemediğini anlayacağımızı söyledi normalmi değilmi bilmediğimiz için folik asite devam başkada bişi kullanma dedi (4 tüpün üstüne hamilesin kıs sen dedi o bile şaşırdı)

anladim canim aynen bizimde sperm sorunumuz var 1 derece varikoselimiz var gec indirilmis bir testisimiz var:) ilk denememiz olacak insallah fazla ugrasmadan sonuca variriz, mutlu sona ereriz sizin gibi insallahhhhh..ay ne ilaci acabaaa:KK53: ?? insallah canim tamamina ersin bugunleri unutup gidin:)

canım ilacın adı forever royal jelly die sperm arttırıcı ama her eczanede bulunmuyormuş

kızlar hepinize günaydın mutlu huzurlu saglıklı bol mucilezi pozitif günler olsunnn :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:yeni topig açtım nisan ayında donmuş deneyecekleri bekliyorum hep birlikte dertlerimizi paylaşalım inşallah allah bu sefer yüzümüzü güldürsünn:KK16::KK16::KK16::KK16:

:KK3:canım hoşgeldin aramıza öncelikle tedavin hayırlı olsun:KK16::KK16:tedaviler doktora göre dseğişiyor.:KK34:benim doktorum adetin 3.günü çağırdı ultrason muatenesinden sonra tedaviye start verdik kullandığım ilaçlar estrofem,crinone jel, coraspin,folbiol ve fraxiparine kan sulandırıcı iğne dozlarını doktorun söylüyor:KK34:10 gün kullanıp kontrole çağırdı (rahim kalınlığı 7,5 geçtiyse transfer yapılıyormuş)o gün transfer gününe karar verdi 6 gün sonra transferim oldu canım:KK34:estrofem isimli ilaç çok önemli dozlarını atlama gebeliğin 12.haftasına kadar kullanılıyormuş :KK53:inşaALLAH herşey gönlüne göre olur:KK49::KK49::KK49:

:KK54:Allah razı olsun canım. İnş hepimiz için tedavilerimiz hayırlı olur. Bu kadar uzayacağını düşünmemiştim. Tarlusal biteli 7 gün oldu daha hastalanmadım. Bakalım ne zaman başlıycaz tedaviye.

şimdi geldim kan sonucumun iyi olduğunu perşembe tekrarlayacağımızı ona göre kanamanın etkileyip etkilemediğini anlayacağımızı söyledi normalmi değilmi bilmediğimiz için folik asite devam başkada bişi kullanma dedi (4 tüpün üstüne hamilesin kıs sen dedi o bile şaşırdı)

canım persembe kat kat artar inşallah :) ne güzelllll bir umut oldun bak bize :) ama dikkat et canım çoğunlukla dinlen :) Allahım sana mucizeni göndermiş :)

X