Dondurulmus embriyo.

bugün olmadı kendimi üşütmediğim ve yormadığım sürece gelmiyo

canm benm sen dık ayaklarını yat bol su iç madem hamılesn kendılındenmı kaldınn :KK9::KK9::KK9:ay ne hoş rabbmden ümit kesilmiyo işte doktoro yarınmı gidiceksın hıc kalkma ayaga tatlm :nazar::nazar::nazar:maaşallah süphanallah ne yaptında oldu anlat bakalım banada :KK52::KK52::KK52::KK52:belkı benmde olur bu ay :KK9::KK9: bol çalıştık vallaa

canm benm sen dık ayaklarını yat bol su iç madem hamılesn kendılındenmı kaldınn :KK9::KK9::KK9:ay ne hoş rabbmden ümit kesilmiyo işte doktoro yarınmı gidiceksın hıc kalkma ayaga tatlm :nazar::nazar::nazar:maaşallah süphanallah ne yaptında oldu anlat bakalım banada :KK52::KK52::KK52::KK52:belkı benmde olur bu ay :KK9::KK9: bol çalıştık vallaa

canım ben adetime 10 gün varmış soğan kürüne başladım adetimle beraber bıraktım içmeside zordu biraz adetimin ikinci günüde incir ve havuç kürü uyguladım 21 gün 12günden sonra 2 günde 1 çalıştık :KK1::KK1:

canım ben adetime 10 gün varmış soğan kürüne başladım adetimle beraber bıraktım içmeside zordu biraz adetimin ikinci günüde incir ve havuç kürü uyguladım 21 gün 12günden sonra 2 günde 1 çalıştık :KK1::KK1:

hmm bende adetn 5. gunu testere dıslı içtim 1 hafta sonra 1 hafta ara verdm bugun gerı basladm bakalm kısmet artık

Hatırlamazmıyım cnm bende sana çok dedim pozitif ol diye ama işte tedavi yaklaştıkca heyecan başlaıyor :KK52:
İnşallahhhhhh fıstık bebeklerimizide konuştuğumuz günler gelir :KK16:

Heyecan iyidir canim benim ama iyiyi düsünüp heyecan yaparsan daha iyi olur =) Biliyorum ilk tedaviden dolayi aklindan ya yine olmazsa sorulari geciyo ama onu söyle düsün bebegine cok yaklastin ne kadar pozitif olursan sonuca o kadar cabuk yaklasacaksin, simdiden ya olmazsalari düsünme onun yerine adim adim bebisine yaklastigini düsün :21: Insallahhh bu sefer bize güzel haberlerle geleceksin ve burada kutlamalar yapacagizz :KK52::KK52::KK66::KK62:

GECEN IPTAL EDILEN TEDAVIMDEN IGNELERIM HAZIR EVDE, GECEN SEFER 4 gun vurulmustum (tedavi iptal eidlince biraktik) pek bisey olmamisti sanirim sonradan cikiyor acisi kullandikca:18::18: bebislerimiz sag salim gelsinde katlanicaz canim napalimm:KK50::KK50:

Evet canım mecbur katlanacagiz bebekler gelsinde razıyız acıya :21::21:

bugün hiç gelmedi canım ama kasık ağrım var sizdede oluyormu

Saol canın senin tedavinde iyi ilerliyor takipteyim seni inşallah sendende güzel haberler alacağız

Dualarım hepinizle canımm inşallah sırayla hepiniz mükemmel haberler vereceksniz

olmaz olur mu?canım 3-4 gündür karnımda ağrıyor:KK53: wc ye gidip kan mı geldi diye bakmaktan helak oldum:KK53::KK53::KK53::KK53:

o gunlerde gelecek canim insallah...az gobusun ciksin buyusun o zaman daha cok inanacaksin:)

Insallah canim ayy sanki kendimi öyle hayal edemedim :KK9: Seninde Cuma günü randevun varmis hayirli haberlerini bekliyorum canimm sanirim transfer günü net belli olur dimi artik bu kontrolde?

Evet canım mecbur katlanacagiz bebekler gelsinde razıyız acıya :21::21:

senin haftaya randevun var mi canim? benim aslinda bu hafta yoktu ben gelmek istiyorum dedim hemsireye bu defa isi sIKI tutmamiz lazim deidm tamam gel cuma ozaman dedi..birde haftaya pazartesi var randevum sonra bidaha yok:KK53::KK53: ben yine isticem ama 24 une..sonucta 27 sinde transfer yapilcak cok uzun bi sure bakmiyolar olmazkii:KK19::KK19:

Son düzenleme:
Insallah canim ayy sanki kendimi öyle hayal edemedim :KK9: Seninde Cuma günü randevun varmis hayirli haberlerini bekliyorum canimm sanirim transfer günü net belli olur dimi artik bu kontrolde?

gobusun buyudumu tatlim? bana hormonlari disradan kendileri verdikleri icin 27 si kesin transfer gozuyle bakiyorlar ama Allah bilir tabi..evet canim cuma gidicem sonra pazartesi gidicem bos birakmicam bu sefer:)))

Amin canım inşAllah iyiki bu formlar sizler varsınız :KK19::KK19: yoksa bu sıkıntıları tek ben yaşıyorum sanacagim :KK16::KK16:

Olur mu canimm tabiki yalniz degilsin :nazar: Sadece bizim bebisler biraz nazli o kadar ama inaniyorum ki Rabbim hepimize mis kokulularimizi kucagimiza almayi nasip edecek insallahh :KK16::KK16:

Heyecan iyidir canim benim ama iyiyi düsünüp heyecan yaparsan daha iyi olur =) Biliyorum ilk tedaviden dolayi aklindan ya yine olmazsa sorulari geciyo ama onu söyle düsün bebegine cok yaklastin ne kadar pozitif olursan sonuca o kadar cabuk yaklasacaksin, simdiden ya olmazsalari düsünme onun yerine adim adim bebisine yaklastigini düsün :21: Insallahhh bu sefer bize güzel haberlerle geleceksin ve burada kutlamalar yapacagizz :KK52::KK52::KK66::KK62:

Bi garip oldum biran hamileyim gibi hissettim :85:
Bebeğime yaklaşma düşünce bile beni mutlu etti :KK16: Hayırlısıyla bi transfer günüm gelsin dediklerinizi yapıcam cnm güzel moral verdin :KK54:

X