- 10 Temmuz 2011
- 2.550
- 158
evet canim bu ayin sonunda donmus transferim Allah kismet ederse..sen?
bu ay sonu baslıcam adetle beraber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim bu ayin sonunda donmus transferim Allah kismet ederse..sen?
aynen adet olacak donmuşuma başlayacaktım maceralı oldu ama hislerim yanıltmadı beni kanamam gelince adet oldum diye gidip tedaviye başlayacaktım iyiki gitmemişim
hamilemisin canmmmmm ???? sen aaaaaaaaaaaaainanmıyorum tebrikelrkanamanmı var
bugün olmadı kendimi üşütmediğim ve yormadığım sürece gelmiyo
canım kutuyu atmışım eczacım tavsiye etmişti yarın hastaneden dönerken uğrar öğrenirim yazarım canım bence faydası var
canm benm sen dık ayaklarını yat bol su iç madem hamılesn kendılındenmı kaldınn ay ne hoş rabbmden ümit kesilmiyo işte doktoro yarınmı gidiceksın hıc kalkma ayaga tatlm maaşallah süphanallah ne yaptında oldu anlat bakalım banada belkı benmde olur bu ay bol çalıştık vallaa
canım ben adetime 10 gün varmış soğan kürüne başladım adetimle beraber bıraktım içmeside zordu biraz adetimin ikinci günüde incir ve havuç kürü uyguladım 21 gün 12günden sonra 2 günde 1 çalıştık
Rabbime şükürler olsun kızlar hamileyimmm
Hatırlamazmıyım cnm bende sana çok dedim pozitif ol diye ama işte tedavi yaklaştıkca heyecan başlaıyor
İnşallahhhhhh fıstık bebeklerimizide konuştuğumuz günler gelir
Rabbime şükürler olsun kızlar hamileyimmm
canımmmmmm çok sevindim Rabbim kucağında sevdirsin :) ne zaman gideceksin dra? kaç gün geçmişti adetinden?
GECEN IPTAL EDILEN TEDAVIMDEN IGNELERIM HAZIR EVDE, GECEN SEFER 4 gun vurulmustum (tedavi iptal eidlince biraktik) pek bisey olmamisti sanirim sonradan cikiyor acisi kullandikca:18::18: bebislerimiz sag salim gelsinde katlanicaz canim napalimm
Canimmm cok sevindimmm tedaviye baslamadan surpriz yapip gelmis bebisinn Gözün aydinn Rabbim tamamina erdirsin insallahh saglikla bebegini kucagina alirsin
bugün hiç gelmedi canım ama kasık ağrım var sizdede oluyormu
Saol canın senin tedavinde iyi ilerliyor takipteyim seni inşallah sendende güzel haberler alacağız
Dualarım hepinizle canımm inşallah sırayla hepiniz mükemmel haberler vereceksniz
o gunlerde gelecek canim insallah...az gobusun ciksin buyusun o zaman daha cok inanacaksin:)
Evet canım mecbur katlanacagiz bebekler gelsinde razıyız acıya
Insallah canim ayy sanki kendimi öyle hayal edemedim Seninde Cuma günü randevun varmis hayirli haberlerini bekliyorum canimm sanirim transfer günü net belli olur dimi artik bu kontrolde?
Amin canım inşAllah iyiki bu formlar sizler varsınız yoksa bu sıkıntıları tek ben yaşıyorum sanacagim
Heyecan iyidir canim benim ama iyiyi düsünüp heyecan yaparsan daha iyi olur =) Biliyorum ilk tedaviden dolayi aklindan ya yine olmazsa sorulari geciyo ama onu söyle düsün bebegine cok yaklastin ne kadar pozitif olursan sonuca o kadar cabuk yaklasacaksin, simdiden ya olmazsalari düsünme onun yerine adim adim bebisine yaklastigini düsün Insallahhh bu sefer bize güzel haberlerle geleceksin ve burada kutlamalar yapacagizz
gobusun buyudumu tatlim? bana hormonlari disradan kendileri verdikleri icin 27 si kesin transfer gozuyle bakiyorlar ama Allah bilir tabi..evet canim cuma gidicem sonra pazartesi gidicem bos birakmicam bu sefer:)))