çok tebrik ederim değerinde çok güzel çıkmış sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
artık darısı biz bekleyenlerin başına
Amin canım Rabbim göbüşlerinizi doldursun tedaviye başlarken bebeklerinize inanın asla ümitsiz başlamayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tebrik ederim değerinde çok güzel çıkmış sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
artık darısı biz bekleyenlerin başına
Amin canım Rabbim göbüşlerinizi doldursun tedaviye başlarken bebeklerinize inanın asla ümitsiz başlamayın
doktoru araştırdım netten infertilite konusundan anlayan bu konularda çalışmaları olmuş bir doktormuş bakalım ne diyecek yarın
ne yaparlarsa yapsinlar ama olsun su transferlerimiz artik bak nannacim soylemis korkma kistlerinden unut onlari unut, tutuncak bebislerimiz insallahhh
Rabbime şükürler olsun kızlar hamileyimmm
kızlar şoktayım 1221 çıkmış içime doğmuş çok inanmıştım Rabbime şükürler olsun Hepinizden Allah razı olsun ne diyim ne yazıyım bilemiyorum
Geri sayım başladı canım inşallah bu sefer nazlı bebisleri alıp gelecegiz hayırlısıyla
Rabbime şükürler olsun kızlar hamileyimmm
evet yasasinn cok az kaldiiiestrogen bantlarina basladim ben kasiniyorummmmm
Ben sabah akşam hap içiyorum 7.gün rahime baktiracagim ...bantları nereye yapıştırıyorsun ben en çok progestan ampul kullanacagima üzülüyorum
bugün hiç gelmedi canım ama kasık ağrım var sizdede oluyormucanım inşaALLAH güzel haberler alırsınkanaman ne durumda :44:
ayyyyyyyyy nasil guzel bir haber buuuuuuu soktasindir simdi
Saol canın senin tedavinde iyi ilerliyor takipteyim seni inşallah sendende güzel haberler alacağızvalla cok sevindim:)
Tebrikler canım mucizen kendiliğinden geldi ne güzel kan değerinde çok iyi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah dua edin ne olur
bugün hiç gelmedi canım ama kasık ağrım var sizdede oluyormu
Saol canın senin tedavinde iyi ilerliyor takipteyim seni inşallah sendende güzel haberler alacağız
Dualarım hepinizle canımm inşallah sırayla hepiniz mükemmel haberler vereceksniz
Kistler tutunmaya engel degil canim cunku bende tedaviye baslamadan önce cok arastirmistim.. Benim ilk tedavimde de tutmustu ama bebegin gelisimi durmustu devam etmedi. O yuzden hic korkma canim unut kistlerini yokmus gibi düsün.. Cok sukur rahminde temiz cikmis insallah hic bir engel yok.. Ben sadece estrofem kullandim bildigim kadariyla yumurtalarida baskiliyo cunku kontrolumde doktorum cok iyi yumurtalar baskilanmis problem yok dedi. Amin canim Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
donmusu beklerken tazesi geldi ne de iyi ettiiiiiiii
aynen adet olacak donmuşuma başlayacaktım maceralı oldu ama hislerim yanıltmadı beni kanamam gelince adet oldum diye gidip tedaviye başlayacaktım iyiki gitmemişim
kalcama yapistiriyorum canim kasinip duruyorum:) benimki igne olacak, onada fena diyorlar benimde cuma randevum var..
harıka canım yaaa allah kucagına alamayı nasıp etsın ınsallah:) sende pko mu vardı o kadar cok arkadasım varkı karıstırıyorumm
Progestan iğneler çok sıkıntılı canım benim ilk tedavide kalçalarım mosmor olmuştu oturup kalkarken aciyordu yurtdışındaki doktorlar verecekler mi acaba :26:
pko da vardı canım ama az benim sorun eşimde varikosel dediler başka rahatsızlığından dolayı ameliyat olamıyordu 2. tüp denememden sonra varikosel değil testis tümörü olduğunu öğrendik mecburiyet olunca testisin biri alındı 3ve 4te denedik olmadı ama 4. de sperm verdiğinde sayı dierlerine göre daha yüksekti eczaneden bi ilaçta almıştım sanırım onların etkileri benimde kürlerim inşallah tamamına erer özlem biter
anladim canim aynen bizimde sperm sorunumuz var 1 derece varikoselimiz var gec indirilmis bir testisimiz var:) ilk denememiz olacak insallah fazla ugrasmadan sonuca variriz, mutlu sona ereriz sizin gibi insallahhhhh..ay ne ilaci acabaaa ?? insallah canim tamamina ersin bugunleri unutup gidin:)