Dondurulmus embriyo.

Ben sabah akşam hap içiyorum 7.gün rahime baktiracagim ...bantları nereye yapıştırıyorsun :KK52::KK52: ben en çok progestan ampul kullanacagima üzülüyorum :KK5:

kalcama yapistiriyorum canim kasinip duruyorum:) benimki igne olacak, onada fena diyorlar:KK50: benimde cuma randevum var..

canım inşaALLAH güzel haberler alırsın:KK49::KK49::KK49:kanaman ne durumda :44:
bugün hiç gelmedi canım ama kasık ağrım var sizdede oluyormu
ayyyyyyyyy nasil guzel bir haber buuuuuuu:nazar::nazar::nazar: soktasindir simdi:KK52::KK52:

valla cok sevindim:):nazar::nazar::KK8::KK8:
Saol canın senin tedavinde iyi ilerliyor takipteyim seni inşallah sendende güzel haberler alacağız
Tebrikler canım mucizen kendiliğinden geldi ne güzel kan değerinde çok iyi :nazar::nazar:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK16::KK16:darısı bizim başımıza inşallah dua edin ne olur

Dualarım hepinizle canımm inşallah sırayla hepiniz mükemmel haberler vereceksniz

bugün hiç gelmedi canım ama kasık ağrım var sizdede oluyormu

Saol canın senin tedavinde iyi ilerliyor takipteyim seni inşallah sendende güzel haberler alacağız

Dualarım hepinizle canımm inşallah sırayla hepiniz mükemmel haberler vereceksniz

donmusu beklerken tazesi geldi ne de iyi ettiiiiiiii:nazar::nazar::KK55:

Kistler tutunmaya engel degil canim cunku bende tedaviye baslamadan önce cok arastirmistim.. Benim ilk tedavimde de tutmustu ama bebegin gelisimi durmustu devam etmedi. O yuzden hic korkma canim unut kistlerini yokmus gibi düsün.. Cok sukur rahminde temiz cikmis insallah hic bir engel yok.. Ben sadece estrofem kullandim bildigim kadariyla yumurtalarida baskiliyo cunku kontrolumde doktorum cok iyi yumurtalar baskilanmis problem yok dedi. Amin canim Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :KK16::KK16:

Amin canım inşAllah iyiki bu formlar sizler varsınız :KK19::KK19: yoksa bu sıkıntıları tek ben yaşıyorum sanacagim :KK16::KK16:

aynen adet olacak donmuşuma başlayacaktım maceralı oldu ama hislerim yanıltmadı beni kanamam gelince adet oldum diye gidip tedaviye başlayacaktım iyiki gitmemişim

harıka canım yaaa allah kucagına alamayı nasıp etsın ınsallah:) sende pko mu vardı o kadar cok arkadasım varkı karıstırıyorumm:KK17:

kalcama yapistiriyorum canim kasinip duruyorum:) benimki igne olacak, onada fena diyorlar:KK50: benimde cuma randevum var..

Progestan iğneler çok sıkıntılı canım benim ilk tedavide kalçalarım mosmor olmuştu oturup kalkarken aciyordu yurtdışındaki doktorlar verecekler mi acaba :26:

harıka canım yaaa allah kucagına alamayı nasıp etsın ınsallah:) sende pko mu vardı o kadar cok arkadasım varkı karıstırıyorumm:KK17:

pko da vardı canım ama az benim sorun eşimde varikosel dediler başka rahatsızlığından dolayı ameliyat olamıyordu 2. tüp denememden sonra varikosel değil testis tümörü olduğunu öğrendik mecburiyet olunca testisin biri alındı 3ve 4te denedik olmadı ama 4. de sperm verdiğinde sayı dierlerine göre daha yüksekti eczaneden bi ilaçta almıştım sanırım onların etkileri benimde kürlerim inşallah tamamına erer özlem biter

Progestan iğneler çok sıkıntılı canım benim ilk tedavide kalçalarım mosmor olmuştu oturup kalkarken aciyordu yurtdışındaki doktorlar verecekler mi acaba :26:

GECEN IPTAL EDILEN TEDAVIMDEN IGNELERIM HAZIR EVDE, GECEN SEFER 4 gun vurulmustum (tedavi iptal eidlince biraktik) pek bisey olmamisti sanirim sonradan cikiyor acisi kullandikca:18::18: bebislerimiz sag salim gelsinde katlanicaz canim napalimm:KK50::KK50:

pko da vardı canım ama az benim sorun eşimde varikosel dediler başka rahatsızlığından dolayı ameliyat olamıyordu 2. tüp denememden sonra varikosel değil testis tümörü olduğunu öğrendik mecburiyet olunca testisin biri alındı 3ve 4te denedik olmadı ama 4. de sperm verdiğinde sayı dierlerine göre daha yüksekti eczaneden bi ilaçta almıştım sanırım onların etkileri benimde kürlerim inşallah tamamına erer özlem biter

anladim canim aynen bizimde sperm sorunumuz var 1 derece varikoselimiz var gec indirilmis bir testisimiz var:) ilk denememiz olacak insallah fazla ugrasmadan sonuca variriz, mutlu sona ereriz sizin gibi insallahhhhh..ay ne ilaci acabaaa:KK53: ?? insallah canim tamamina ersin bugunleri unutup gidin:)

anladim canim aynen bizimde sperm sorunumuz var 1 derece varikoselimiz var gec indirilmis bir testisimiz var:) ilk denememiz olacak insallah fazla ugrasmadan sonuca variriz, mutlu sona ereriz sizin gibi insallahhhhh..ay ne ilaci acabaaa:KK53: ?? insallah canim tamamina ersin bugunleri unutup gidin:)

canım kutuyu atmışım eczacım tavsiye etmişti yarın hastaneden dönerken uğrar öğrenirim yazarım canım bence faydası var

X