Dondurulmus embriyo.

canım doktor biraz cins çıktı beni anlamamakta direndi kan tahlili vardim sadece sonuç ne zaman çıkacak internet başında sabırsızlıkla bekliyorum yarın tekrar çağırdı

canım sen şimdi adet olmuş musun olmamış mısın? alakasız birsey mi soruyorummmmm:KK17:

inşallah olumlu olur canım benim ben bugün başladım işe iyi mi ettim bilmiyorum ilkinde de 4.gün başlamıştım ama işim oturarak akşama kadar yoğun da değilim olmadı işlerimi toparlayıp öğlen giderim eve. Sen hangi ilaçları nasıl kullanıyorsun?

yok canım iyi yapmışsın aslında bende bu çarşamba başlıycam
cumartesi testi yapıp olumsuzsa sağlam kafa ile işe başlamak istedim sonraki pazartesiye 2 gün üzülmek için ideal bir süre olur inşallah tam tersi olurda sevinirim:KK16::KK16:
merak etme zaten dr lar ertesi gün günlük hayatınıza dönenbilirsiniz diyorlar kii bence de doğru zaten tutunma olacaksa olmuştur şimdiye kadar:KK16::KK16:
ilaç olarak estroferm cironen jel coraspin elevit omega3 benoxil kullanıyorum sen neler kullanıyosun?

Son düzenleme:
canım sen şimdi adet olmuş musun olmamış mısın? alakasız birsey mi soruyorummmmm:KK17:

bende bilmiyorumki canım perşembe günü afedersin yarım çay bardağı kan boşaldı benden o gün akşama kadar wc gittikçe taze kan geldi ama pede hiç gelmedi o gün bu gündürde ayakta kaldıkça ve üşüdüğüm zamanlarda pembemsi kan akıntıyla karışık bir iki damla geliyor ama adet olduğum gibi değil ne olduğunu kan sonucundan sonra anlıycam inşallah

yok canım iyi yapmışsın aslında bende bu çarşamba başlıycam
cumartesi testi yapıp olumsuzsa sağlam kafa ile işe başlamak istedim sonraki pazartesiye 2 gün üzülmek için ideal bir süre olur inşallah tam tersi olurda sevinirim:KK16::KK16:
Merak etme zaten dr lar ertesi gün günlük hayatınıza dönenbilirsiniz diyorlar kii bence de doğru zaten tutunma olacaksa olmuştur şimdiye kadar:KK16::KK16:
Ilaç olarak estroferm cironen jel coraspin elevit omega3 benoxil kullanıyorum sen neler kullanıyosun?

3 - estrofem
2 - progestan fitil
1 - coraspin
1 - elevit
1 - folidoce

bende bahçeci fulya da canım

valla ben bu olmazsa 1 tane donmuşum kalıyor ama onu da başka merkezde denemek istiyorum sanırım umut yada istanbul tüp e

giderim merkez ve doktor değiştirmekte fayda var bence.ayrıca raporsuz yaptırdım baya sarsıldım ekimde raporum çıkar o zamana

kadar beklerim diyorum o bir taneyi de alıp gittiğim yere götürürüm.bu arada genetik,pıhtılaşma testleri ve histeroskopi yapılmadı onları yaptırırım bu zaman zarfında kasım da felan başlarım tekrar inşallah gerek kalmaz da bu sefer olur :26:

valla ben bu olmazsa 1 tane donmuşum kalıyor ama onu da başka merkezde denemek istiyorum sanırım umut yada istanbul tüp e

giderim merkez ve doktor değiştirmekte fayda var bence.ayrıca raporsuz yaptırdım baya sarsıldım ekimde raporum çıkar o zamana

kadar beklerim diyorum o bir taneyi de alıp gittiğim yere götürürüm.bu arada genetik,pıhtılaşma testleri ve histeroskopi yapılmadı onları yaptırırım bu zaman zarfında kasım da felan başlarım tekrar inşallah gerek kalmaz da bu sefer olur :26:

inşallah canım gerek kalmaz içini ferah tut
ben tüm testlerimi yaptırmıştım genetik pıhtılaşma histeroskopi hariç bakalım mevlam neylerse güzel eyler
her sonuca razıyım hepsi Rabbimden gelen kararlardır. Tevekkülden başka çaremiz yok inşallah gönlğümüzdeki sonuç gelir bizlere:KK16:

inşallah canım gerek kalmaz içini ferah tut
ben tüm testlerimi yaptırmıştım genetik pıhtılaşma histeroskopi hariç bakalım mevlam neylerse güzel eyler
her sonuca razıyım hepsi Rabbimden gelen kararlardır. Tevekkülden başka çaremiz yok inşallah gönlğümüzdeki sonuç gelir bizlere:KK16:

aminnn canım benim inşallah birbirimize ve burdaki herkese güzel haberler vermek nasip olur :nazar:

bende bilmiyorumki canım perşembe günü afedersin yarım çay bardağı kan boşaldı benden o gün akşama kadar wc gittikçe taze kan geldi ama pede hiç gelmedi o gün bu gündürde ayakta kaldıkça ve üşüdüğüm zamanlarda pembemsi kan akıntıyla karışık bir iki damla geliyor ama adet olduğum gibi değil ne olduğunu kan sonucundan sonra anlıycam inşallah

ayyyyyyyyy hadi inşalllllaaaahhhh çok ayakta durma biraz sonra okula gitmem gerek ama meraktan ölüyorummmm gelince hemen bakacağım canımmmmm güzel haberini hayırlısıyla alalımmmmm :)

ayyyyyyyyy hadi inşalllllaaaahhhh çok ayakta durma biraz sonra okula gitmem gerek ama meraktan ölüyorummmm gelince hemen bakacağım canımmmmm güzel haberini hayırlısıyla alalımmmmm :)

inşallah güzel olur canım sayfa yenilemekten parmaklarım uyuştu 11:13 te numune kabul edildi diyo ama bakalım sonuç ne zaman çıkcakk

Arkadaşlar merhaba, İlk denemem olacak. 12 önce yumurtam toplandı. 9 tane embriyom donduruldu. Transfer için reglyi bekliyorum. Bu süreç zarfında yani transfer gerçekleşene kadar hangi aşamalardan geçiyoruz. İğneler devam ediyor mu, Rahim kalınlığı ne zaman uygun seviyeye ulaşıyor merakımı gidermek isterim. Yardımcı olursanız çok sevinirim canlar.

canlar nasılsınız iyisiniz inşallah ??? bekleyın bende geliyorm öbür ay aranıza inşallah :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16:

X