Dondurulmus embriyo.

o gunlerde gelecek canim insallah...az gobusun ciksin buyusun o zaman daha cok inanacaksin:)

Rabbime şükürler olsun kızlar hamileyimmm

canim sessizce takip ediyorum
sabahtan beri sayfa acik kapatmadim merakimdan
sukurler olsun ALLAH'a
insALLAH sorunsuz bir hamilelik gecirip alirsin yavrunu kucagina
cok sevindim
degerin kac cikmis
birimiz daha muradina erdi darisi butun istiyenlerimize :)

kızlar şoktayım 1221 çıkmış içime doğmuş çok inanmıştım Rabbime şükürler olsun Hepinizden Allah razı olsun ne diyim ne yazıyım bilemiyorum

Rabbim sanada naip etsin canım al yavrularını kucağına inşallah

benim hikayem biraz ilginç neye göre değerlendireceğimi bilemedim bakalım yarın doktor ne diyecek ben hemen sewindim ama

canim aklini karistirma hersey guzel gidicek insALLAH
guzel haberlerle geliceksin buraya
hikayeni bilmiyorum ama hersey yolunda gidicek ALLAH'in izni ile

kızlar şoktayım 1221 çıkmış içime doğmuş çok inanmıştım Rabbime şükürler olsun Hepinizden Allah razı olsun ne diyim ne yazıyım bilemiyorum
Cnm masallah degerind guzel cikmis
Amin canım darısı sizlere olsun inşallah
inss cnm benim

benim hikayem biraz ilginç neye göre değerlendireceğimi bilemedim bakalım yarın doktor ne diyecek ben hemen sewindim ama

Cnm yarinda inss dr iyi seyler soyleyecek sen icini ferah tut

Canım desteğin için sağol bende sana sarılıyorum

canım herşey iyi olacak inşaALLAH9 ay süren güzel bir hamilelik geçirirsin inşaALLAHyarın devlete gittiğinde doktor yine ilgilenmezse başka doktora git canım.riske atma hiçbirşeyi

canım herşey iyi olacak inşaALLAH9 ay süren güzel bir hamilelik geçirirsin inşaALLAHyarın devlete gittiğinde doktor yine ilgilenmezse başka doktora git canım.riske atma hiçbirşeyi

doktoru araştırdım netten infertilite konusundan anlayan bu konularda çalışmaları olmuş bir doktormuş bakalım ne diyecek yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…