- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Ne bileyim tatlim yaa hic tam sevinemiyorum dogacaklari zamanlari konusamiyorum sanki konusursam bisey olcakmis gibi geliyo sunu yapariz odasi soyle olur gibi seyler dusunemiyorum.. İnsallahh canimm bu sene bebislerimize kavusup doyasiya öpüp koklariz insallah
canım iyice sinirlerim bozuldu yok hala çalışılıyor devlet hastanesiya yarın çağırdılar doktor görmeden onaylanmıyormuki acaba
hayirdir canim guzel haberler mi alicaz yoksa insallah??
bilmyorum canım ben bile anlayamıyorum kendimi inşallah hayırlı olur kan verdim bugün bakalım ne çıkacak
Kızlaarr bu ay sonu donmuş deneyecekler varmı ??
Rabbime şükürler olsun kızlar hamileyimmm
canim sessizce takip ediyorum
sabahtan beri sayfa acik kapatmadim merakimdan
sukurler olsun ALLAH'a
insALLAH sorunsuz bir hamilelik gecirip alirsin yavrunu kucagina
cok sevindim
degerin kac cikmis
birimiz daha muradina erdi darisi butun istiyenlerimize :)
ooleeeeeeyyyyy ALLAH'ım sana şükürler olsunsana sarıldığımı hayal et sonuç kaç çıkmış canım
Ayy cnm cok sevindim simdi girdim topige okuyunca cok sevindim allah tamamina erdirsin inss
Rabbim sanada naip etsin canım al yavrularını kucağına inşallah
ALLAH razi olsun canim
amin insALLAH nasib eder yaradan
degerinde guzel cikmis masALLAH
benim hikayem biraz ilginç neye göre değerlendireceğimi bilemedim bakalım yarın doktor ne diyecek ben hemen sewindim ama
Cnm masallah degerind guzel cikmiskızlar şoktayım 1221 çıkmış içime doğmuş çok inanmıştım Rabbime şükürler olsun Hepinizden Allah razı olsun ne diyim ne yazıyım bilemiyorum
inss cnm benimAmin canım darısı sizlere olsun inşallah
benim hikayem biraz ilginç neye göre değerlendireceğimi bilemedim bakalım yarın doktor ne diyecek ben hemen sewindim ama
kızlar şoktayım 1221 çıkmış içime doğmuş çok inanmıştım Rabbime şükürler olsun Hepinizden Allah razı olsun ne diyim ne yazıyım bilemiyorum
Canım desteğin için sağol bende sana sarılıyorum
canım herşey iyi olacak inşaALLAH9 ay süren güzel bir hamilelik geçirirsin inşaALLAH yarın devlete gittiğinde doktor yine ilgilenmezse başka doktora git canım.riske atma hiçbirşeyi