amin canım hepimize inşallah :) senin yakın zaman :)6 gün mü kaldı?
yok canım yaaa herkes birşeyler hissetiğini belirtmiş ama inanki hiçbir belirtim yok hiçbirşey hissetmiyorum
bu da beni korkutuyor çünkü herkes birşeyler söyleyince ben öyle kalakalıyorum:44:
harika canımtam seni yansıtmış içindeki tatlı yaramaz çocuk
Canım ilkinde bütün belirtileri yaşadım bel,bacak,kasık ağrısı,8.gün pembe leke geldi yerleşme kanaması dedim 10.gün geldi yine öyle düşündüm hatta forumdaki herkes benden ümitliydi ama 11.gün 0,9 sonucunu aldım yani belirtiye bakmıyor emin ol.Bide ben ilkinde rüyamda kanamam olduğunu görmüştüm kimse benimle ilgilenmiyordu doktorumu aramam lazım diyorum kimse beni duymuyordu öyle uyandım peşinden bikaç gün sonra kanama gelince hemşireyi nasıl arayacağımı bilemedim ki rüyam çıkmıştı bunda güzel rüyalar görmek istiyorum :18:
canım ya bişey soracağım bikaç kişiden duydum sende böyle bişey oldu mu birden bire giren kasık ağrısı gece olunca uykudan uyandırıyormuş felan bunu diyen kişilerden hep hamile haberi aldım okudum. Sende hiç böyle bişey oldu mu?
6 gün gözüken ama doktoruma göre ttransferden sonra 15 gün sonra yapmam yani kalan 9 gün
ben dayanamayacağım için bu cumartesi testi yapacağım
doğru canım aslında kullandığımız ilaçların yan etkisiymiş benim kullandığım cirone jel var onda ki yan etkileri okudum bugün
kasık ağrısı sırt ağrısı göğüslerde şişlik hali vs yazmışlar tıpkı hamilelik belirtileri gibi bakalım hayır olsun sonumuz inşallah Rabbim bizlerden razı gelmiştir de bebişlerimiz içeride can bulurlar
Canım ilkinde bütün belirtileri yaşadım bel,bacak,kasık ağrısı,8.gün pembe leke geldi yerleşme kanaması dedim 10.gün geldi yine öyle düşündüm hatta forumdaki herkes benden ümitliydi ama 11.gün 0,9 sonucunu aldım yani belirtiye bakmıyor emin ol.Bide ben ilkinde rüyamda kanamam olduğunu görmüştüm kimse benimle ilgilenmiyordu doktorumu aramam lazım diyorum kimse beni duymuyordu öyle uyandım peşinden bikaç gün sonra kanama gelince hemşireyi nasıl arayacağımı bilemedim ki rüyam çıkmıştı bunda güzel rüyalar görmek istiyorum :18:
canım ya bişey soracağım bikaç kişiden duydum sende böyle bişey oldu mu birden bire giren kasık ağrısı gece olunca uykudan uyandırıyormuş felan bunu diyen kişilerden hep hamile haberi aldım okudum. Sende hiç böyle bişey oldu mu?
yok canım öyle yoğun bir kasık ağrısı yaşamadım.hatta bu transferimde (14.gün) öyle şiddetli bir kasık ağrısı yaşadım ki ardından kan geldi..ilk ultrason muayenemde o kasık ağrısının ikizden teke düştüğü kanısına vardık çünkü tek kese gözüktü.o kadar şiddetli kasık ağrısı hayra alamet değil benim yavrunun biri düştü o yüzden bu tür belirtileri aramayın inşaALLAH sonucun pozitif olur bak diğerinde yazılan çizilen her türlü belirtileri yaşadın demek ki bunlar ilaçlardan oluyor
canlarım çok yazmasam da sizi takip ediyorum neler olmuş diye :)
benim donmuş olmadığı için sıfırdan başlayacağız bu hafta sonuna kadar adet olmayı bekliyorum ve adetle başlayacağım Allahım hepimize yardım etsin :) korkuyorummmmmmmm
5.gün embiryosu canım doktor transferden 15 gün sonrasına gün verdide ben 11.gün testimi yaptıracağım inşallah bu cumartesi
aminnnnn canım aminnnnn bu arada 3.gün embriyosuysa 12.gün - 5.gün embriyosuysa 10.gün test yaptır bence ama yine de sen bilirsin
inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız :)
sağolasın canımcım
5.gün embiryosu canım doktor transferden 15 gün sonrasına gün verdide ben 11.gün testimi yaptıracağım inşallah bu cumartesi
canım ne yaptın doktorla randevun nasıl geçti.iğneye gideceğim seni bekledim
canım benim tuttuğunda da tutmadığında da bazı belirtileri yaşadım o belirtiler ilaçlardan :) sen bebeğin için dua et inşallah vakti gelmiştir de test günü sana kendini gösterir :)
canım ne yaptın doktorla randevun nasıl geçti.iğneye gideceğim seni bekledim
ayyy hadi hayırlısı canım benimde 5.gün embriyosu 18 Mart yani 12.gün test ama bilmiyoruma uyup erken yapabilirim
canım doktor biraz cins çıktı beni anlamamakta direndi kan tahlili vardim sadece sonuç ne zaman çıkacak internet başında sabırsızlıkla bekliyorum yarın tekrar çağırdı
aynen şekerim bende 11.gün yapmayı düşünüyorum eşim mırın kırın yapıyo ama onu dinlemiycem çünkü önümüzdeki pazartesi işe
başlayacağım hafta sonu testi yaptırıp olumsuzsa hafta sounu iyice üzülüp deşarj olmayı düşünüyorumolumluysa zaten dünya bizim olacak
aaahhh canım neden doktorlar bizim halimizden anlamazlarinşaALLAH Rabbim sana hayırlı olanı nasip etsin canım.bekliyoruz habersiz bırakma ben şimdi iğneye gidiyorum 1 saat sürer görüşürüz inşaALLAH