Cnm cok gecmis olsun bolbol dinlenmeye calis cnm bide oglusunu bu aralar kucaklamamaya calis cnm iyiligin icin dondirikler daha nazli oluyor kendine iyi bak cnmHanimlar dun aksam kananmam oldu yine ama kirmizidan cok pembemsi pedimde vardi ama kisa surdu, fitilden oluyo doktor popudan al dedi igrenc bisey bu seferde ishal oluyorum, 2 gundurde nefes problemi yasiyorum , duzgun nefes alamiuorum sanki cok rahatsiz edici degil ama yinede boyle bir sey yasayan oldumu? Allahim su fitl olayi bi hayirlisi ile bitse, oofff offfff
oyle gorunuyor, ya korkma artik gerine gerine soyle hamileyim de keyfini cikar ohhhh insallah sag salim kavusucaz miniklerimize busene canim
Hanimlar dun aksam kananmam oldu yine ama kirmizidan cok pembemsi pedimde vardi ama kisa surdu, fitilden oluyo doktor popudan al dedi igrenc bisey bu seferde ishal oluyorum, 2 gundurde nefes problemi yasiyorum , duzgun nefes alamiuorum sanki cok rahatsiz edici degil ama yinede boyle bir sey yasayan oldumu? Allahim su fitl olayi bi hayirlisi ile bitse, oofff offfff
Merhaba arkadaslar.... öncelikle rabbim annelik duygusunu tatmayi hepimize nasip etsin...
Ben iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu ay dondurulmuslarimla devam ediyorum. 3 donmus embriyomdan bir tanesi kaliteli cikti ve transferimizi yaptik. Bugün 6. günüm ve sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Günaydınlarrrrr
Bugün dondurulmus blastokist transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım varzaman gecsin bitsin güzel haberler almak nasip olsun inşallah
Tedavin hayırlı olsun canım İnşallah güzel habelerle geleceksin on gün sonraumut ışığı olacaksın bizlerede
canmmmmmmmmmmm transferın hayırlı olsun allah bu sefer yemesın emeklerını
neden 2 basarısız oldu sorun ne tatlm bıde hangı ılacları kullandın donmusda ???
Hanimlar dun aksam kananmam oldu yine ama kirmizidan cok pembemsi pedimde vardi ama kisa surdu, fitilden oluyo doktor popudan al dedi igrenc bisey bu seferde ishal oluyorum, 2 gundurde nefes problemi yasiyorum , duzgun nefes alamiuorum sanki cok rahatsiz edici degil ama yinede boyle bir sey yasayan oldumu? Allahim su fitl olayi bi hayirlisi ile bitse, oofff offfff
canım nasılsın son gelişmeler nasıl
Sorma canim benden daha sabirsizBanada o kadar uzak geliyoki o günler hep korku var ondan sanirim. Rabbim hayirlisiyla sagsalim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin
oyle gorunuyor, ya korkma artik gerine gerine soyle hamileyim de keyfini cikar ohhhh insallah sag salim kavusucaz miniklerimize busene canim
İnss nasip olacak cnm kalbimdesinin yumileri ilaca cevap vermeyince dr estroferme donmustu iyi ki de oyle yapmis masallah hamile kaldi arkadasimiz darisida bizlere olsun inss cnm..........................
günaydın canımmmm şimdi doktora gideceğim 9 30 randevum var pembe şekilde azıcık azıcık özellikle yorulunca kan geliyo bakalım bebekmi kistmi ama kesinlikle adet kanaması değil hayırlısı inşallah iyi haberlerle gelirim
Merhaba arkadaslar.... öncelikle rabbim annelik duygusunu tatmayi hepimize nasip etsin...
Ben iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu ay dondurulmuslarimla devam ediyorum. 3 donmus embriyomdan bir tanesi kaliteli cikti ve transferimizi yaptik. Bugün 6. günüm ve sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
inşaallah canım hayırlı haberlerle gelirsininan hep aklımdasın doktor eğer olumsuz bir cevap verirsede üzülme inşaallah bu kadar çabanı ve duanı rabbim geri çevirmez kalbimden geçen müjdeli bir haberle dönmem rabbim yar ve yardımcın olsun canım
saol canım benim allah razı olsun kalbim yerinden çıkacak sanki iyi yada kötü neyse öğenip geleceğim dualarınızı esirgemeyin iyi haberler alayım hamilelerin duası kabul olurmuş
Yardimci olmazmiyiz hicc elimizden ne gelirse yapariz sen merak etme, bu sefer cok pozitif olacaksin onuda hatirliyosundur umarim =)Ne kadar olumlu olursan bebisin o kadar annesine gelmek isteyecek herseyden önemlisi bol bol olumlu düsüncelerrSonrada bebisin büyüme asamasindan konusacagiz
Transferin 4.günündeyim bir yanım heveslenmeye çalışıyor diğer yanım onu bastırıyor.Ne zor şu beklemek Rabbim güzel haberler
almayı nasip etsin inşallah hepimize :18:
Bilirim o duyguyu cnm
Aminn inşallahh bu sefer yüzün bebiş haberleriyle gülecekkkk
Transferin 4.günündeyim bir yanım heveslenmeye çalışıyor diğer yanım onu bastırıyor.Ne zor şu beklemek Rabbim güzel haberler
almayı nasip etsin inşallah hepimize :18: