Dondurulmus embriyo.

Cnm cok gecmis olsun bolbol dinlenmeye calis cnm bide oglusunu bu aralar kucaklamamaya calis cnm iyiligin icin dondirikler daha nazli oluyor kendine iyi bak cnm

oyle gorunuyor, ya korkma artik gerine gerine soyle hamileyim de keyfini cikar ohhhh insallah sag salim kavusucaz miniklerimize busene canim

Ne bileyim tatlim yaa hic tam sevinemiyorum dogacaklari zamanlari konusamiyorum sanki konusursam bisey olcakmis gibi geliyo sunu yapariz odasi soyle olur gibi seyler dusunemiyorum.. İnsallahh canimm bu sene bebislerimize kavusup doyasiya öpüp koklariz insallah

Gecmis olsun canim kendini yormamaya calis firsat buldukca ayaklarinin altina yastik koy dinlen.. Su fitil olayi cidden cok berbatmis madem kanama oluyo neden doktorun baska sekilde almani istemiyo anlamiyorum.. Nefes sorununa gelince bende de bi kac defa oldu nefes alamiyomusum gibi ama kisa süreliydi bende pek önemsemedim, eger sık oluyosa doktoruna sor belki bi önerisi olur..

Merhaba arkadaslar.... öncelikle rabbim annelik duygusunu tatmayi hepimize nasip etsin...
Ben iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu ay dondurulmuslarimla devam ediyorum. 3 donmus embriyomdan bir tanesi kaliteli cikti ve transferimizi yaptik. Bugün 6. günüm ve sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

canmmmmmmmmmmm transferın hayırlı olsun allah bu sefer yemesın emeklerını
neden 2 basarısız oldu sorun ne tatlm bıde hangı ılacları kullandın donmusda ???

Günaydınlarrrrr

Bugün dondurulmus blastokist transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım var zaman gecsin bitsin güzel haberler almak nasip olsun inşallah

Tedavin hayırlı olsun canım İnşallah güzel habelerle geleceksin on gün sonra umut ışığı olacaksın bizlerede

canmmmmmmmmmmm transferın hayırlı olsun allah bu sefer yemesın emeklerını
neden 2 basarısız oldu sorun ne tatlm bıde hangı ılacları kullandın donmusda ???

Aminn canım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmasın ins. 2 başarısız oldu bilinen hicbir sebebimiz yok. Her türlü uygulama tedavi çok güzel yolunda gidiyor ama neden tutmaz bi açıklama getirebilen yok.

canım ALLAH C.C korusun siziikiz gebeliklerde bu tür lekelenmeler çok olurmuş.inşaALLAH en kısa zamanda herşey normale döner fitilide kullanmak zorunda kalmazsınnefes egzersizleri iyi gelebilir canım

canım nasılsın son gelişmeler nasıl

günaydın canımmmm şimdi doktora gideceğim 9 30 randevum var pembe şekilde azıcık azıcık özellikle yorulunca kan geliyo bakalım bebekmi kistmi ama kesinlikle adet kanaması değil hayırlısı inşallah iyi haberlerle gelirim

Sorma canim benden daha sabirsiz Banada o kadar uzak geliyoki o günler hep korku var ondan sanirim. Rabbim hayirlisiyla sagsalim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin

oyle gorunuyor, ya korkma artik gerine gerine soyle hamileyim de keyfini cikar ohhhh insallah sag salim kavusucaz miniklerimize busene canim

İnss nasip olacak cnm kalbimdesinin yumileri ilaca cevap vermeyince dr estroferme donmustu iyi ki de oyle yapmis masallah hamile kaldi arkadasimiz darisida bizlere olsun inss cnm..........................

amiiinnnnnn kızlar Rabbim bu sene hepimize anne olma yolunda sağlam adımlar attırsın inşaALLAHhayırlı sağlıklı vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin

inşaALLAH canım hayırlı haberlerle gelirsininan hep aklımdasındoktor eğer olumsuz bir cevap verirsede üzülme inşaALLAH bu kadar çabanı ve duanı Rabbim geri çevirmezkalbimden geçen müjdeli bir haberle dönmemRabbim yar ve yardımcın olsun canım

canım hayırlı olsun transferin inşaALLAH o bir tane yavrunu Rabbim sana bağışlasıngüzel duaların içinde aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn canım

saol canım benim allah razı olsun kalbim yerinden çıkacak sanki iyi yada kötü neyse öğenip geleceğim dualarınızı esirgemeyin iyi haberler alayım hamilelerin duası kabul olurmuş

saol canım benim allah razı olsun kalbim yerinden çıkacak sanki iyi yada kötü neyse öğenip geleceğim dualarınızı esirgemeyin iyi haberler alayım hamilelerin duası kabul olurmuş

canımmmm RABBİM KALBİNDEN GEÇEN O GÜZEL DUANI kabul etsin inşaALLAH

Transferin 4.günündeyim bir yanım heveslenmeye çalışıyor diğer yanım onu bastırıyor.Ne zor şu beklemek Rabbim güzel haberler

almayı nasip etsin inşallah hepimize :18:

Hatırlamazmıyım cnm bende sana çok dedim pozitif ol diye ama işte tedavi yaklaştıkca heyecan başlaıyor
İnşallahhhhhh fıstık bebeklerimizide konuştuğumuz günler gelir

Transferin 4.günündeyim bir yanım heveslenmeye çalışıyor diğer yanım onu bastırıyor.Ne zor şu beklemek Rabbim güzel haberler

Bilirim o duyguyu cnm
Aminn inşallahh bu sefer yüzün bebiş haberleriyle gülecekkkk

Bilirim o duyguyu cnm
Aminn inşallahh bu sefer yüzün bebiş haberleriyle gülecekkkk

Aminnnnn canım Rabbim inşallah bu sefer nasip eder bir kere olmadı diye yine olmayacak hissi daha ağır basıyor napim aklıma kötü

şeyler geldikçe Rabbime sığınıyorum Allah ım sana emanet ettim ona güç ver can ver ki tutunsun diyorum bakalım kaderimizde ne

var

Aynı duygularımız arkadaşım... olumsuz dusunmemeye çalışıyorum bende ama aklımın bi köşesinde hep ya yine olmadıysa...
Bu sefer diyorum Rabbim bu sefer güldür yüzümü....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…