Dondurulmus embriyo.

Basladin mi canim tedaviye, hadi hayirlisi olsun Rabbim hayirli güzel haberler almayi nasip etsin canimm gelismeleri yaz mutlaka

Basladin mi canim tedaviye, hadi hayirlisi olsun Rabbim hayirli güzel haberler almayi nasip etsin canimm gelismeleri yaz mutlaka

Estrofeme bugün başladım canım adetin 2.günü başla demişlerdi kistler aynı duruyor gene tutunma olmazsa diye çok korkuyorum :26: senin süreç nasıldi dondurulmuş tedavisinde adet gününden kaç gün sonra transfer edilmişti .....bebeklerin nasıl canım ultrasonda baya belirgindir artık hamilelik nasıl gidiyor darısı bizim başımıza dua edin bizlere

ayni gidicez galiba canim seninle, bende estrogen bantlarima bu gece basliyorum, senin estrofemde ayni isi goruyor sanirim..benim takvimimde transferim 27 mart gorunuyor bakalim seninki ne zaman olcak..dondurulmus transferiydi dimi seninde? karsilastiralim tedavilerimizi kistlere olummm!!!!

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim cok üzüldüm.. Insallah bir daha ki denemende kavusursun yavrularina.. Rabbim insallah tedaviye bile gerek kalmadan gönderir bebegini sana..
Allah razı olsun arkadaşım. İnşallah sende sağlıkla kucaklarsın

aminn teşekkür ederim arkadaşım bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlara hayırlı tedaviler diliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın seninde tedavin hayırlı olsun inşallah bu yıl bol bebişli bir yıl olur hamile arkadaşlara rabbim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ben bu ay bekleyip başlayacağım bakalım hakkımızda hayırlısı senin kaç embriyon var dondurulmuş canım kaçıncı denemen olacak

Senin ilk tedavin yumurtlama oldu diye iptal olmuştu bu ay daha çok baskilanacak demiştin bana bunlardan hiç bahsetmediler bakalım nasıl bir süreç olacak bende bugün başladım estrofeme tedaviye aynı gün başlıyoruz ikimiz içinde hayırlı olur inşallah benim transferim sanırım rahimin kalinlasmasina göre yapilacak kistler canımı çok sıkıyor ilk tedavide kaliteli 2 embiryo transferine rağmen sonuç negatif oldu maalesef :26:

Benim ilk tedavi aralıkta başladı negatifi yılbaşı sabahı aldım maalesef 3 tane dondurulmuş embiryo var benimde ilk dondurulmuş tedavi olacak Allak kısmet ederse inşallah bi sefer olur

evet canim dogru hatirliyorsun,ben o kadarcok topige giriyorumki bazen herkesi birbirine karistiriyorum dedigin konu benimde cok kafami karistiriyor benden baska cok nadir bu durumu yasayan hele TR de yumurtlamayi engellemek icin hicbisi yapilmiyor ben bu isi anlamadim gitti, benim tedavimi ertelettirecek kadar onemli bisi nasil oluyorda baskasinda hicbisi yapilmadigi halde sorun olmuyor, bendeki terslik nedir acaba??? inslalah bir sorun cikarmaz canim kistelrin onlari at kafandan dusunme bile, yokmuslar gibi davran, arkadasima doktoru oyle demis dusundukce o buyur diye, bencede cok dogru beynimizi kucumsemeyelim, sen onlar gidecekler diye dusun hep oyle enerji sinyalleri yollaki beyninde o yonde calissin:) Allahin izniyle bu defa embiryolar kistleri alt eder insallah:)

Son düzenleme:
Benim ilk tedavi aralıkta başladı negatifi yılbaşı sabahı aldım maalesef 3 tane dondurulmuş embiryo var benimde ilk dondurulmuş tedavi olacak Allak kısmet ederse inşallah bi sefer olur

Hakkinda hayirlisi olsun bu tedavinde bebegine kavusursun insallah bizim sinavimizda buymus rabbim sabrinida veriyor inan vakti zamani gelince insallah hepimizin bebisleri olur insallah

Canımcım valla bravo çok iyi hatırlıyorsun allahın izniyle nisan gibi başlıcam normalde martta başlayacaktım kayınbiraderin süpriz düğünü çıktı o yüzden nisana kaldı hayırlısı inşallah bebeğim bu sefer tutunur

kızlar benim dondurulmuş tedavimde çatlatma iğnesi yapmadılar hiç transferden önce falan.
gerek mi duyulmadı acaba yoksa gözden mi kaçtı?
negatifti

kızlar benim dondurulmuş tedavimde çatlatma iğnesi yapmadılar hiç transferden önce falan.
gerek mi duyulmadı acaba yoksa gözden mi kaçtı?
negatifti

canim donmus transferinde catlatma ignesi olmuyo benim bildigim..benimkiler yumurtlamayi onlemek icin yaptigim igneler..ha soyle birsey yar sanirim kadini takip ediyorlardir yumurtalama donemi gelince catlatma ignesi ile yumurtayi istedikleri saatte catlatip belki sonra veriyorlardir embiryoyu..buda farkli bi yontem ama benim doktorum cok sicak bakmiyor buna...

Canim bu saatten sonra kistleri unut bebeklerine odaklan.. Bak benimde bi sürü kistim vardi hala da var cok sükür tutunmayi fln engellemediler. Sonucta kistler yumurtalikta, bebisleri koyduklari yer rahim orasi temiz senin yumurtaliklarla bi ilgin yok artik.. Kafana bunu takma sen bebislerinin bu sefer seni sıkı sıkı tutacagina inan.. Benim transferim 18. Gün olmustu canim 13. Günü kontrolde rahim kalinligim iyi cikmisti 5 gün sonraya transfer icin gün verdiler 5 gün sonra olmasinin nedenide 5. Gun embriyosuydu. Bebisler cok sükür iyiler canim evet ultrasonda belirginlestiler artik biraz daha belli oluyolar, darisi senin ve isteyen herkese olsun.. Hamilelik bulantili hala ama azda olsa hafifledi gibi, bebisler iyi olsunda inan önemi kalmiyo zaten hersey onlar icin degil mi o kadar igne ilac yiyiyoruz hepsi minik kuzularimiz icin onlardan gelen herseye raziyiz.. Dualarim hepinize canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin evlatlarimizi saglikla kucagimizada aldigimiz gunleri gostersin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…