Arkadaşım çok zor günler gecirmissin Rabbim yeni tedavinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin...Bende bu ay ilk defa dondurulmuş embiryo ile deneyecegim reglimin 2.günü estrofeme başladım rahimin kalinlasmasina göre transfer edilecek sanırım ilk tedavide kullanılan iğneleri ve jeli kullanmaya daha baslamadim
Basladin mi canim tedaviye, hadi hayirlisi olsun Rabbim hayirli güzel haberler almayi nasip etsin canimm gelismeleri yaz mutlaka
Bulansin canim ama kendinden bezecek kadar degil bazen öyle oluyodaBol belirtili acaba iyi mi diye düsünüp durmayacagin bir hamilelik yasarsin insallah ayy yerim ben o kuzuyuu yaaa
canım inşaALLAH seninde sıran geldiinanmak çok önemli bakalım dondurman neli çıkacak
Bendecede tam gününde yaptır bende diyim eksik kalmim
Estrofeme bugün başladım canım adetin 2.günü başla demişlerdi kistler aynı duruyor gene tutunma olmazsa diye çok korkuyorum :26: senin süreç nasıldi dondurulmuş tedavisinde adet gününden kaç gün sonra transfer edilmişti .....bebeklerin nasıl canım ultrasonda baya belirgindir artıkhamilelik nasıl gidiyor darısı bizim başımıza dua edin bizlere
Hayiisi olsun canım inşAllah yeni tedavinde kavusursun bebeğine sorunun neydi kaçıncı denemendi ?
Allah razı olsun arkadaşım. İnşallah sende sağlıkla kucaklarsınGecmis olsun canim cok üzüldüm.. Insallah bir daha ki denemende kavusursun yavrularina.. Rabbim insallah tedaviye bile gerek kalmadan gönderir bebegini sana..
Arkadaşım çok zor günler gecirmissin Rabbim yeni tedavinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin...Bende bu ay ilk defa dondurulmuş embiryo ile deneyecegim reglimin 2.günü estrofeme başladım rahimin kalinlasmasina göre transfer edilecek sanırım ilk tedavide kullanılan iğneleri ve jeli kullanmaya daha baslamadim
Allah razı olsun arkadaşım. İnşallah sende sağlıkla kucaklarsın
ayni gidicez galiba canim seninle, bende estrogen bantlarima bu gece basliyorum, senin estrofemde ayni isi goruyor sanirim..benim takvimimde transferim 27 mart gorunuyor bakalim seninki ne zaman olcak..dondurulmus transferiydi dimi seninde? karsilastiralim tedavilerimizikistlere olummm!!!!
aminn teşekkür ederim arkadaşım bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlara hayırlı tedaviler diliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın seninde tedavin hayırlı olsun inşallah bu yıl bol bebişli bir yıl olur hamile arkadaşlara rabbim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ben bu ay bekleyip başlayacağım bakalım hakkımızda hayırlısı senin kaç embriyon var dondurulmuş canım kaçıncı denemen olacak
Senin ilk tedavin yumurtlama oldu diye iptal olmuştu bu ay daha çok baskilanacak demiştin bana bunlardan hiç bahsetmediler bakalım nasıl bir süreç olacak bende bugün başladım estrofeme tedaviye aynı gün başlıyoruz ikimiz içinde hayırlı olur inşallahbenim transferim sanırım rahimin kalinlasmasina göre yapilacak kistler canımı çok sıkıyor ilk tedavide kaliteli 2 embiryo transferine rağmen sonuç negatif oldu maalesef :26:
Benim ilk tedavi aralıkta başladı negatifi yılbaşı sabahı aldım maalesef 3 tane dondurulmuş embiryo var benimde ilk dondurulmuş tedavi olacak Allak kısmet ederse inşallah bi sefer olur
Sagol canimm benimmInsallahh Allahim hepimize her zaman güzel haberler almayi nasip etsin Sen ne zaman basliyosun canim mart-nisan gibi demistin sanirim öyle hatirliyorum. Insallah bu defa bebisin sana simsiki tutunacak ve 9 ay hic birakmayacak annesinii
haha saol tatlim tavsiyen icin:)once bi transferim olsunda hayirlisiyla testi sonra dusuneyim:)
kızlar benim dondurulmuş tedavimde çatlatma iğnesi yapmadılar hiç transferden önce falan.evet canim dogru hatirliyorsun,ben o kadarcok topige giriyorumki bazen herkesi birbirine karistiriyorumdedigin konu benimde cok kafami karistiriyor benden baska cok nadir bu durumu yasayan hele TR de yumurtlamayi engellemek icin hicbisi yapilmiyor ben bu isi anlamadim gitti, benim tedavimi ertelettirecek kadar onemli bisi nasil oluyorda baskasinda hicbisi yapilmadigi halde sorun olmuyor, bendeki terslik nedir acaba??? inslalah bir sorun cikarmaz canim kistelrin onlari at kafandan dusunme bile, yokmuslar gibi davran, arkadasima doktoru oyle demis dusundukce o buyur diye, bencede cok dogru beynimizi kucumsemeyelim, sen onlar gidecekler diye dusun hep oyle enerji sinyalleri yollaki beyninde o yonde calissin:) Allahin izniyle bu defa embiryolar kistleri alt eder insallah:)
kızlar benim dondurulmuş tedavimde çatlatma iğnesi yapmadılar hiç transferden önce falan.
gerek mi duyulmadı acaba yoksa gözden mi kaçtı?
negatifti
Estrofeme bugün başladım canım adetin 2.günü başla demişlerdi kistler aynı duruyor gene tutunma olmazsa diye çok korkuyorum :26: senin süreç nasıldi dondurulmuş tedavisinde adet gününden kaç gün sonra transfer edilmişti .....bebeklerin nasıl canım ultrasonda baya belirgindir artıkhamilelik nasıl gidiyor darısı bizim başımıza dua edin bizlere
insallah canim yaaa,senin minnaklar 14 gr olmuslarmasallahhhhh