Dondurulmus embriyo.

Benim icin yerin ayri canim hatirlamazmiyim hic, ilk tedavinde konustuklarimizida hepsini hatirliyorum =) İnsallah tatlim dualarim seninle.. Bebisin senin onu almani bekliyo sıkıca tutup hic birakmayacak insallahh Allahim yardimcin olsunn

Günaydınlarrrrr

Bugün dondurulmus blastokist transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım var zaman gecsin bitsin güzel haberler almak nasip olsun inşallah

yumurtlama olduğunda tedavi iptal edildiğine göre gerçekten önemli bir konu bencede ama riske atmazlar herhalde sanırım transferi kendi yumurtlamamız başlayıp bittince yaparlar :26:inşallah dondurmalar bize şans getirir unutturur bütün skıntılarımızı :131:

Günaydınlarrrrr

Bugün dondurulmus blastokist transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım var zaman gecsin bitsin güzel haberler almak nasip olsun inşallah

Tedavin hayırlı olsun canım İnşallah güzel habelerle geleceksin on gün sonra umut ışığı olacaksın bizlerede

Seninle aynı sıkıntı sebebiyle tüp bebek tedavisine başlamışız senin kistlere rağmen hamile kalman bana çok büyük umut canım geçtiğimiz ay histereskopi yaptırdım rahimde normal hiç bir sıkıntı yok benimde 5. gün embiryosu bakalım nasıl bir süreç olacak o ayki yumurtlamayı engelleyecek bir tedavi uygulanmışmıydı sanada soralım maşallah miniklerine onlar iyi olsunlarda biz herşeye razıyız iğne ilaç mide bulantısı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar benim dondurulmuş tedavimde çatlatma iğnesi yapmadılar hiç transferden önce falan.
gerek mi duyulmadı acaba yoksa gözden mi kaçtı?
negatifti
Cnm dondurulmus tedavisinde gerek yok eger estrofermle baslamissan cunku yumurtlama olmadigi icin bu ilac onu da sagliyor onun icin rahjm kalinligina gore transfer yapiliyor
dogal hamilelim yolunu izliyor bazi drlar onun icin yumurta catlatici kullaniliyor bazi dr lar bu sistemi tutuyor bazilarida bizkm yaptirdiimizi hakkimizda hayirlisi olsun inss cnm tedavinde tam anlamiyla baslamis hayirli olur inss cnm

Hanimlar dun aksam kananmam oldu yine ama kirmizidan cok pembemsi pedimde vardi ama kisa surdu, fitilden oluyo doktor popudan al dedi igrenc bisey bu seferde ishal oluyorum, 2 gundurde nefes problemi yasiyorum , duzgun nefes alamiuorum sanki cok rahatsiz edici degil ama yinede boyle bir sey yasayan oldumu? Allahim su fitl olayi bi hayirlisi ile bitse, oofff offfff

Kistler tutunmaya engel degil canim cunku bende tedaviye baslamadan önce cok arastirmistim.. Benim ilk tedavimde de tutmustu ama bebegin gelisimi durmustu devam etmedi. O yuzden hic korkma canim unut kistlerini yokmus gibi düsün.. Cok sukur rahminde temiz cikmis insallah hic bir engel yok.. Ben sadece estrofem kullandim bildigim kadariyla yumurtalarida baskiliyo cunku kontrolumde doktorum cok iyi yumurtalar baskilanmis problem yok dedi. Amin canim Rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Benim icin yerin ayri canim hatirlamazmiyim hic, ilk tedavinde konustuklarimizida hepsini hatirliyorum =) İnsallah tatlim dualarim seninle.. Bebisin senin onu almani bekliyo sıkıca tutup hic birakmayacak insallahh Allahim yardimcin olsunn

Canımsın sen yaaa
İnşallah fıstık bebişim bu sefer annsine sıkı sıkı tutunur
Transfer günüm bi gelsin anneciklerden çooook yardım isticem

cok sagol nesecim basladik bakalim insallah hayirli sonuclar almak nasip olur hepimize..dedigin gibi dogal siklusu takip ediyor kimi doktor galiba kalbimdesinin oyle olacakti ama son anda vaz mi gecilmisti nolmustu tam hatirlamiyorum simdi hamile bizim transferileirmizede az kaldi ha gayretttt:18::18:

Canımsın sen yaaa
İnşallah fıstık bebişim bu sefer annsine sıkı sıkı tutunur
Transfer günüm bi gelsin anneciklerden çooook yardım isticem

Yardimci olmazmiyiz hicc elimizden ne gelirse yapariz sen merak etme, bu sefer cok pozitif olacaksin onuda hatirliyosundur umarim =)Ne kadar olumlu olursan bebisin o kadar annesine gelmek isteyecek herseyden önemlisi bol bol olumlu düsüncelerr Sonrada bebisin büyüme asamasindan konusacagiz

ne yaparlarsa yapsinlar ama olsun su transferlerimiz artik bak nannacim soylemis korkma kistlerinden unut onlari unut, tutuncak bebislerimiz insallahhh

Sorma canim benden daha sabirsiz Banada o kadar uzak geliyoki o günler hep korku var ondan sanirim. Rabbim hayirlisiyla sagsalim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin

oyle gorunuyor, ya korkma artik gerine gerine soyle hamileyim de keyfini cikar ohhhh insallah sag salim kavusucaz miniklerimize busene canim

İnss nasip olacak cnm kalbimdesinin yumileri ilaca cevap vermeyince dr estroferme donmustu iyi ki de oyle yapmis masallah hamile kaldi arkadasimiz darisida bizlere olsun inss cnm..........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…