- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
Sonucum negatif arkadaşlar. Hayırlısı artık
Canımcım valla bravo çok iyi hatırlıyorsun allahın izniyle nisan gibi başlıcam normalde martta başlayacaktım kayınbiraderin süpriz düğünü çıktı o yüzden nisana kaldı hayırlısı inşallah bebeğim bu sefer tutunur
Günaydınlarrrrr
Bugün dondurulmus blastokist transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım varzaman gecsin bitsin güzel haberler almak nasip olsun inşallah
amin canımsabretmek zor ama mükafatı güzel olacak inşaALLAH
evet canim dogru hatirliyorsun,ben o kadarcok topige giriyorumki bazen herkesi birbirine karistiriyorumdedigin konu benimde cok kafami karistiriyor benden baska cok nadir bu durumu yasayan hele TR de yumurtlamayi engellemek icin hicbisi yapilmiyor ben bu isi anlamadim gitti, benim tedavimi ertelettirecek kadar onemli bisi nasil oluyorda baskasinda hicbisi yapilmadigi halde sorun olmuyor, bendeki terslik nedir acaba??? inslalah bir sorun cikarmaz canim kistelrin onlari at kafandan dusunme bile, yokmuslar gibi davran, arkadasima doktoru oyle demis dusundukce o buyur diye, bencede cok dogru beynimizi kucumsemeyelim, sen onlar gidecekler diye dusun hep oyle enerji sinyalleri yollaki beyninde o yonde calissin:) Allahin izniyle bu defa embiryolar kistleri alt eder insallah:)
Günaydınlarrrrr
Bugün dondurulmus blastokist transferden sonraki 3.gunum fena halde gazım varzaman gecsin bitsin güzel haberler almak nasip olsun inşallah
Canim bu saatten sonra kistleri unut bebeklerine odaklan.. Bak benimde bi sürü kistim vardi hala da var cok sükür tutunmayi fln engellemediler. Sonucta kistler yumurtalikta, bebisleri koyduklari yer rahim orasi temiz senin yumurtaliklarla bi ilgin yok artik.. Kafana bunu takma sen bebislerinin bu sefer seni sıkı sıkı tutacagina inan.. Benim transferim 18. Gün olmustu canim 13. Günü kontrolde rahim kalinligim iyi cikmisti 5 gün sonraya transfer icin gün verdiler 5 gün sonra olmasinin nedenide 5. Gun embriyosuydu. Bebisler cok sükür iyiler canim evet ultrasonda belirginlestiler artik biraz daha belli oluyolar, darisi senin ve isteyen herkese olsun.. Hamilelik bulantili hala ama azda olsa hafifledi gibi, bebisler iyi olsunda inan önemi kalmiyo zaten hersey onlar icin degil mi o kadar igne ilac yiyiyoruz hepsi minik kuzularimiz icin onlardan gelen herseye raziyiz.. Dualarim hepinize canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin evlatlarimizi saglikla kucagimizada aldigimiz gunleri gostersin insallahhh
Cnm dondurulmus tedavisinde gerek yok eger estrofermle baslamissan cunku yumurtlama olmadigi icin bu ilac onu da sagliyor onun icin rahjm kalinligina gore transfer yapiliyorkızlar benim dondurulmuş tedavimde çatlatma iğnesi yapmadılar hiç transferden önce falan.
gerek mi duyulmadı acaba yoksa gözden mi kaçtı?
negatifti
dogal hamilelim yolunu izliyor bazi drlar onun icin yumurta catlatici kullaniliyor bazi dr lar bu sistemi tutuyor bazilarida bizkm yaptirdiimizi hakkimizda hayirlisi olsun inss cnm tedavinde tam anlamiyla baslamis hayirli olur inss cnmcanim donmus transferinde catlatma ignesi olmuyo benim bildigim..benimkiler yumurtlamayi onlemek icin yaptigim igneler..ha soyle birsey yar sanirim kadini takip ediyorlardir yumurtalama donemi gelince catlatma ignesi ile yumurtayi istedikleri saatte catlatip belki sonra veriyorlardir embiryoyu..buda farkli bi yontem ama benim doktorum cok sicak bakmiyor buna...
Tedavin hayırlı olsun canım İnşallah güzel habelerle geleceksin on gün sonraumut ışığı olacaksın bizlerede
Seninle aynı sıkıntı sebebiyle tüp bebek tedavisine başlamışız senin kistlere rağmen hamile kalman bana çok büyük umut canımgeçtiğimiz ay histereskopi yaptırdım rahimde normal hiç bir sıkıntı yok benimde 5. gün embiryosu bakalım nasıl bir süreç olacak o ayki yumurtlamayı engelleyecek bir tedavi uygulanmışmıydı sanada soralım maşallah miniklerine onlar iyi olsunlarda biz herşeye razıyız iğne ilaç mide bulantısı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim icin yerin ayri canim hatirlamazmiyim hic, ilk tedavinde konustuklarimizida hepsini hatirliyorum =) İnsallah tatlim dualarim seninle.. Bebisin senin onu almani bekliyo sıkıca tutup hic birakmayacak insallahhAllahim yardimcin olsunn
Bu takvim biraz önde canim ben daha 12. Haftama girmedim 2 gün var. Basta dogruydu ama sonra aldi basini gitti
Cnm dondurulmus tedavisinde gerek yok eger estrofermle baslamissan cunku yumurtlama olmadigi icin bu ilac onu da sagliyor onun icin rahjm kalinligina gore transfer yapiliyor
dogal hamilelim yolunu izliyor bazi drlar onun icin yumurta catlatici kullaniliyor bazi dr lar bu sistemi tutuyor bazilarida bizkm yaptirdiimizi hakkimizda hayirlisi olsun inss cnm tedavinde tam anlamiyla baslamis hayirli olur inss cnm
Canımsın sen yaaa
İnşallah fıstık bebişim bu sefer annsine sıkı sıkı tutunur
Transfer günüm bi gelsin anneciklerden çooook yardım isticem
yumurtlama olduğunda tedavi iptal edildiğine göre gerçekten önemli bir konu bencede ama riske atmazlar herhalde sanırım transferi kendi yumurtlamamız başlayıp bittince yaparlar :26:inşallah dondurmalar bize şans getirir unutturur bütün skıntılarımızı :131:
takvim seni bir an once dogurtmak istiyo anlasilan canim
Sorma canim benden daha sabirsizBanada o kadar uzak geliyoki o günler hep korku var ondan sanirim. Rabbim hayirlisiyla sagsalim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin
cok sagol nesecim basladik bakalim insallah hayirli sonuclar almak nasip olur hepimize..dedigin gibi dogal siklusu takip ediyor kimi doktor galiba kalbimdesinin oyle olacakti ama son anda vaz mi gecilmisti nolmustu tam hatirlamiyorum simdi hamilebizim transferileirmizede az kaldi ha gayretttt:18::18: