Dondurulmus embriyo.

Canimmm nasilsin? Gittin mi kontrole? Güzel haberlerini bekliyorum gidaklamadigin bir ay olsun insallah Bende gittim doktora sükürler olsun hersey yolunda Rabbim isteyen herkese tez vakitte yasatsin insallahh

CANIMM BENDE SENI MERAK EDIYORDUM...cok sevindimmm saka maka 3 aylik hamilesinn demek kuzular iyi ha masalalhhhh annelerini uzuyirlarmi halaa??gectimi bulantilar falan..benimde kontrol iyi gecti canim degerler istedikleri seviyede suan, hergun yapiyorum igneyi gecen tedavide dozu azaltmisti yumiledim bu sefer dozu azaltmica bakalim cok umitliyimm

Kalbimdesin canimm Gözün aydinn Rabbim hep güzel haberler almayi nasip etsin insallahh saglikla kucagina alirsin meleginiii

Banada saka gibi geliyor zaten =) İyiler canim sükürler olsun, bulantilar devam ediyor ama siddeti biraz daha iyi gibi, onlari gördüm ya bulanti fln gözüm görmüyor artik =) Cok sevindim canimm herseyin yolunda gitmesinee Dozu azaltmasinlar tabi senin yumileri az dozla alt edemiyolar Bende cok ümitliyim bu sefer olacak eminim alacaksin tatli bebisinii insallahh

Son düzenleme:

Canim daha cok erken birseyler hissetmek icin bos yere kendinide bebisini yada bebislerini üzme lütfen.. Belirtiler icin inan cok erken ayrica herkeste belirti olacak diye birsey yok.. Benim test günüme kadar ne kasiklarim agridi ne gögüslerim sisti hic bisey yoktu ama sükürler olsun Rabbime tutundu bebislerim. Ben hep transferden sonra elim karnimda bebeklerim siz cok güclüsünüz inaniyorum basaracaksiniz dedim sende hep öyle düsün iyi seyler düsün kötü seyleri aklina getirme sakin.. İnsallah yavrularin sana simsiki tutunmustur

Gözün aydin canim masallah bebislerine Rabbim ikisinide kucagina almayi nasip etsin Benimde bir dahaki kontrolum 3 hafta sonra zaman gecmiyor gercekten =)

gozun aydin canimcim sevindim bulantilarin azalmasina, ama kim takar bulantiyi ikiside saglikla buyusundeee bu defa alt edicez insallah

Unbeliveable

Bu sefer geliyo bebisler, her sey yolunda gidicek ins. Transferden sonra 12 geri saycaz hoppp mujdeli haber alcazzz ve bu telase omur boyu boyle devam edicek

KALBIMDESIN

canim gozun aydin gormusun bebesi tabiki daha kucucuk annesi buyuycekkk, rabbim buhepimize saglikli sihatlu kucagimiza almayi ansip etsin ilaclara dikkat et canim, yakisikli geliyooo ona gorre

NAnnna

Aynen canim bekleme olsunda boyle heycanli olsun bende gordummu tekrar tekrar sukrediyorum tatlim be bulanti ne bisey kaliyo gebwligin herseyi amena oluyo, ilaclara devammi hangi ilaclari aliyorsun...

cok sagol tatlım ınsalahhh..27 sımde transferım nisanin 7 sı test gunum, 6.gunde donmustu benımkıler ama ben 1-2 gun erken yaparım belkı Saglıklı sıhhatlı gunler dılerım canım

Son düzenleme:
cok sagol tatlım ınsalahhh..27 sımde transferım nisanin 7 sı test gunum, 6.gunde donmustu benımkıler ama ben 1-2 gun erken yaparım belkı Saglıklı sıhhatlı gunler dılerım canım

Hadi bisey kalmamis tatlim, benim oglumun zamanindakilerde 6.gun embriyosu idi ikize kalmistim, 4.denemede dusun ins..sende oyle olursun tatlim, bir anda cifte bayram. Kesinlikle sabret yapma tatlim, hic ooo oldu olmadilari dusunme sadece varliklarinin tadini cikar ve pozitif ol, yapsan iki gun once ne olcak :) ben 5. Deneme de de hep vakitli yaptim hic ne idrar ne kan oncesi, cunku yillarin korkusu var idrar testi sanki simdi bile yapsam.negatif cikacakmiscasina elim gitmezzzz

gozun aydin canimcim sevindim bulantilarin azalmasina, ama kim takar bulantiyi ikiside saglikla buyusundeee bu defa alt edicez insallah

Öyle canim bebisler iyi olsunda bulanti halsizlik ne olursa olsun deger onlara :13: İnsallah tatlim bu defa yigenim gelecek o yumilerde ortaya cikmayacaklar beni kizdirmasinlarr

Mucizelerimiz onlar bizim yaa Rabbim korusun bebislerimizi.. Bulanti da hamileligin saglikli gittigine isaret diyolar insallah öyledir hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.. Ben artik sadece vitamin bir de coraspin kan sulandirici kullaniyorum canim cok sükür progesterone jelim de bitti bi kac gün önce. Senin bebisler kac haftalik oldu canim sen ne zamana kadar devam edeceksin ilaclarina?

ayy insallah benimde midem bulanir ozaman:))) delimiyim evet bugun oylee

test gunum pazara geliyo aslinda o yuzden pazartesi ye aldilar..tamam bende pazar sabahi yaparim cok erken yapmam pekiii soz dinlicicimm

Bugün aklıma geldin acaba sonucu ne oldu diye. Mutlu haberini alınca çok sevindim. Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı, uzun seneler mutlu mesut yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla.

ayy insallah benimde midem bulanir ozaman:))) delimiyim evet bugun oylee

Bulansin canim ama kendinden bezecek kadar degil bazen öyle oluyoda Bol belirtili acaba iyi mi diye düsünüp durmayacagin bir hamilelik yasarsin insallah ayy yerim ben o kuzuyuu yaaa

Canim 8+4 olduk cok sukur, 10 hafta estrace diye hapi birakcam 12.haftada progesteron fitil bitcek ama fitil cok kotu midemi bulwndiriyor, gunde uc kez bide... ben vitaminden bile midem bulaniuo diye alamiyodum doktor olmaz dedi o zaman sadece folic acid al kucuk haplari 2mg al dedi ikiz oldu icin. Ama bende kendimi zorlayip asas vitaminlerden almaya calisiyorum ama yutkunurken bile kusucak oluyorum, kilo almak yerine veriyorum, onceki yedimin yarisini zar zor yiyorum midem felaket su 3 ay bir bitse hayirlisi ile bulanti icinde hap verdi cok zorda kalirsam kullanck yoksa kullanmiycam

Kizlar ruyamda iki gogsumden ayni anda hem kiz hem erkek bebek emziriyordum ama o kadar guzel ve bembeyazdikiler nasil boyle agliyorum anlatamam uykudan uyandimda bile sanki sayoden aglamisim gibi gozlerim aciyodu, su korkularimi bir yenebilsem hayirlisi ile cok zor kizlar inanki, tir tir titriyorum dusundukce, en son ultrasyona gitrimde kadin bana diyo sakin ol sanki ilk kez giriyosun ultrasyona, titreme ama korku oyle bir icime sinmiski oturdukca tir tir titriyorummm hayirlisi ile onume bakicam artik, rabbim hepimizjn yardimcisi olsun

Son düzenleme:
kızlar akşamdan beri uyuyorum halada uyumak istiyorum kendimi çok halsiz hissediyorum kendimi hamile zannetmiştimya perşembe yarım çay bardağı kadar taze kan geldi o akşama kadar taze kan şeklinde devam etti halada az az taze kan olarak dewam ediyor ama pede hiç gelmedi adet kanamasıyla uzaktan yakında alakası yok doktor için ptesi bekliyorum sizce neler oluyor ya

Evet bizde dondurulmuşlarımızla 10 gün sabrettik. Kah güldük kah ağladık. Birazdan hastaneye gidip beta hcg baktırıcaz. Bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Biraz geç dönebiliriz. Eve geldiğimde bizim için hayırlı olan haberi paylaşırım sizlerle.
10 gün boyunca çektiniz beni. Allah sizin de gönlünüze göre hayırlı olanı nasib etsin. Hayırlıysa hepimizin kucağına sağlıklı hayırlı bebekler versin inşallah.

Allah razı olsun canım inşallah saya saya bitireceğiz

canım inşaALLAH Rabbim yavrunu sana bağışlasın.belirtilerle tatlı canını sıkma çünkü kullandığımız ilaçlar vücudumuzun dengesini bozuyor.her insanın hamile kalması ve yaşadıkları farklı oluyor.inşaALLAH sonun

sağol canımsana katılıyorum asıl 9 doğuran bizlerizsırayla birbirimizi takip edeceğiz inşaALLAHcuma günüde inşaALLAH güzel haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…