- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Canimmm nasilsin? Gittin mi kontrole? Güzel haberlerini bekliyorum gidaklamadigin bir ay olsun insallahBende gittim doktora sükürler olsun hersey yolunda Rabbim isteyen herkese tez vakitte yasatsin insallahh
bu gün sabah doktordaydım..kese muayenesi oldum.ultrasona göre 5,5 haftalık son adet tarihime göre 6,4 haftalık kesenin içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ama çok küçükmüş haftaya cuma tekrar kontrole gideceğiminşaALLAH daha gelişmiş kalbi gümbür gümbür atan bebeğimi görebilirimtek kese gözüktü kızlar Rabbim bağışlasın inşaALLAH şimdilik ayrılıyorum iğneye gideceğim gelince görüşürüz canlarım
CANIMM BENDE SENI MERAK EDIYORDUM...cok sevindimmm saka maka 3 aylik hamilesinndemek kuzular iyi ha masalalhhhh annelerini uzuyirlarmi halaa??gectimi bulantilar falan..benimde kontrol iyi gecti canim degerler istedikleri seviyede suan, hergun yapiyorum igneyi gecen tedavide dozu azaltmisti yumiledim bu sefer dozu azaltmica bakalim cok umitliyimm
kızlar birşey sormak istiyorum transferi olup ve gebe kalanlar
transferden sonra belli bişeyler hissetiniz mi benim bugün donurmalarım ile 3.günüm transferden sonra
ama hiçbir belirti yok bende acaba diyip korkuyorum hatta gözlerim dolu dolu oluyor
sizler herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Bende g3ldim doktordan , hersey yolunda cok sukur,bebeleri gosterdielr aman allahim yarabbim tez zamanda darisi tum arkadaslarin basina ilaclar icin estrace 10.haftaya kadar, fitil nisan 5 kadar kullancakmisim, fitil den r3smen migdem bulandi artik, mide bulantisi icinde hap verdi, bi daha 3 hafta sonra randevu bekleki gecsin :)
Banada saka gibi geliyor zaten =) İyiler canim sükürler olsun, bulantilar devam ediyor ama siddeti biraz daha iyi gibi, onlari gördüm ya bulanti fln gözüm görmüyor artik =) Cok sevindim canimm herseyin yolunda gitmesineeDozu azaltmasinlar tabi senin yumileri az dozla alt edemiyolar Bende cok ümitliyim bu sefer olacak eminim alacaksin tatli bebisinii insallahh
unbeliveable
bu sefer geliyo bebisler, her sey yolunda gidicek ins. Transferden sonra 12 geri saycaz hoppp mujdeli haber alcazzz ve bu telase omur boyu boyle devam edicek
kalbımdesın
canim gozun aydin gormusun bebesi tabiki daha kucucuk annesi buyuycekkk, rabbim buhepimize saglikli sihatlu kucagimiza almayi ansip etsin ilaclara dikkat et canim, yakisikli geliyooo ona gorre
nannna
aynen canim bekleme olsunda boyle heycanli olsun bende gordummu tekrar tekrar sukrediyorum tatlim be bulanti ne bisey kaliyo gebwligin herseyi amena oluyo, ilaclara devammi hangi ilaclari aliyorsun...
cok sagol tatlım ınsalahhh..27 sımde transferım nisanin 7 sı test gunum, 6.gunde donmustu benımkıler ama ben 1-2 gun erken yaparım belkıSaglıklı sıhhatlı gunler dılerım canım
gozun aydin canimcim sevindim bulantilarin azalmasina, ama kim takar bulantiyi ikiside saglikla buyusundeeebu defa alt edicez insallah
Unbeliveable
Bu sefer geliyo bebisler, her sey yolunda gidicek ins. Transferden sonra 12 geri saycaz hoppp mujdeli haber alcazzz ve bu telase omur boyu boyle devam edicek
KALBIMDESIN
canim gozun aydin gormusun bebesi tabiki daha kucucuk annesi buyuycekkk, rabbim buhepimize saglikli sihatlu kucagimiza almayi ansip etsin ilaclara dikkat et canim, yakisikli geliyooo ona gorre
NAnnna
Aynen canim bekleme olsunda boyle heycanli olsun bende gordummu tekrar tekrar sukrediyorum tatlim be bulanti ne bisey kaliyo gebwligin herseyi amena oluyo, ilaclara devammi hangi ilaclari aliyorsun...
Mucizelerimiz onlar bizim yaa Rabbim korusun bebislerimizi.. Bulanti da hamileligin saglikli gittigine isaret diyolar insallah öyledir hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.. Ben artik sadece vitamin bir de coraspin kan sulandirici kullaniyorum canim cok sükür progesterone jelim de bitti bi kac gün önce. Senin bebisler kac haftalik oldu canim sen ne zamana kadar devam edeceksin ilaclarina?
Hadi bisey kalmamis tatlim, benim oglumun zamanindakilerde 6.gun embriyosu idi ikize kalmistim, 4.denemede dusun ins..sende oyle olursun tatlim, bir anda cifte bayram. Kesinlikle sabret yapma tatlim, hic ooo oldu olmadilari dusunme sadece varliklarinin tadini cikar ve pozitif ol, yapsan iki gun once ne olcak :) ben 5. Deneme de de hep vakitli yaptim hic ne idrar ne kan oncesi, cunku yillarin korkusu var idrar testi sanki simdi bile yapsam.negatif cikacakmiscasina elim gitmezzzz
bu gün sabah doktordaydım..kese muayenesi oldum.ultrasona göre 5,5 haftalık son adet tarihime göre 6,4 haftalık kesenin içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ama çok küçükmüş haftaya cuma tekrar kontrole gideceğiminşaALLAH daha gelişmiş kalbi gümbür gümbür atan bebeğimi görebilirimtek kese gözüktü kızlar Rabbim bağışlasın inşaALLAH şimdilik ayrılıyorum iğneye gideceğim gelince görüşürüz canlarım
ayy insallah benimde midem bulanir ozaman:))) delimiyim evet bugun oylee
Mucizelerimiz onlar bizim yaa Rabbim korusun bebislerimizi.. Bulanti da hamileligin saglikli gittigine isaret diyolar insallah öyledir hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.. Ben artik sadece vitamin bir de coraspin kan sulandirici kullaniyorum canim cok sükür progesterone jelim de bitti bi kac gün önce. Senin bebisler kac haftalik oldu canim sen ne zamana kadar devam edeceksin ilaclarina?
Allah razı olsun canım inşallah saya saya bitireceğiz
canımmmm çok sewindim Rabbim tamamına erdirsin şimdide cumaya gün sayarız saya saya bitircez inşallah dokuz doğurmak bence bizler için söylenmiş bi atasözü hamile kalanla gün saycaz doğum yapanla doğurcaz o mutluluğu hep beraber yaşıycazzz inşallah