- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
keyfini cikar canim oyle bir imkanin varsa:))supersinnn...
canım bu tedavimde şef değişmişti.çok anlayışlı bir insan birikmiş yıllık iznim var şimdilik onu kullanıyorum ilerisini zaman gösterecek bi çaresini bulmaya çalışacağım
Kizlar hepinize iyi aksamlar
Kalbimdesin nasilsin bitanem bolbol dinlen cnm hakkindir
Flokcum gecmis olsun cnm hakkinda hayirlisi olsun inss cnm
düşük ihtimalin olduğu için rapor alabilirsin canım onu kafana takma
daha ewel yaptımştım onlarda hiç bişi yoktu ama bu defa 2 defa yaptım tam net değildi ama 2 çizgi vardı farklı markada testlerle yaptım neyse 3 günde olsa hamileyim mutluluğunu yaşamakta güzeldi sanırım kimyasal gebelikti bebeğim bana tutunamadı
sanada iyi akşamlar Neşecimşimdilik evdeyim
saol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun sen ne durumdasın başladınmı tedaviye
canım bu tedavimde şef değişmişti.çok anlayışlı bir insan birikmiş yıllık iznim var şimdilik onu kullanıyorum ilerisini zaman gösterecek bi çaresini bulmaya çalışacağım
burada paylaşımlarda bulunmak iyi oluyor bazen içimizdekileri paylaşınca o kadar rahatlıyoruz ki hayata bakışımız değişiyor.bende pkos hastasıyım canım doktorlar normal gebe kalmama engel yok diyor ama 13 yılı tamamladık inşaALLAH bu sefer Rabbim içimdeki yavruya can verecek ruh verecek bu büyük sınavdan başarı ile geçebilmenin tek cevap anahtarı bizi kimin sınava tabii tuttuğu bunu unutmazsak hayat daha lezzetli olur
Bende g3ldim doktordan , hersey yolunda cok sukur,bebeleri gosterdielr aman allahim yarabbim tez zamanda darisi tum arkadaslarin basina ilaclar icin estrace 10.haftaya kadar, fitil nisan 5 kadar kullancakmisim, fitil den r3smen migdem bulandi artik, mide bulantisi icinde hap verdi, bi daha 3 hafta sonra randevu bekleki gecsin :)
canım hayırlı olsun ikizdi değil mi? tatlım bu sefer Allahım sağlıkla ikisini birden kucağına versin :)
Amin,Evet canim, ikizler ins. Bu sefer kucagima almak nasip olur. Onceki gebeligimi ins. Bu hamilelik unuturcak bana , bide mucizelerimi kucagima aldimi ins. Cok guzel olcak herseyy, oglumu ihmal etmek tek derdim ama ins. Su bulantilar gecsin onuda telafi edicemm
canımmm gümbür gümbür geleceksin biliyorum 1mi 2mi onu merak ediyorum hadii güzel haberlerle gel artıkkk şenlensin topiğimizzzhobaaaa iki tane olsun biri biri
bu gün sabah doktordaydım..kese muayenesi oldum.ultrasona göre 5,5 haftalık son adet tarihime göre 6,4 haftalık kesenin içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ama çok küçükmüş haftaya cuma tekrar kontrole gideceğiminşaALLAH daha gelişmiş kalbi gümbür gümbür atan bebeğimi görebilirimtek kese gözüktü kızlar Rabbim bağışlasın inşaALLAH şimdilik ayrılıyorum iğneye gideceğim gelince görüşürüz canlarım
bu gün sabah doktordaydım..kese muayenesi oldum.ultrasona göre 5,5 haftalık son adet tarihime göre 6,4 haftalık kesenin içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ama çok küçükmüş haftaya cuma tekrar kontrole gideceğiminşaALLAH daha gelişmiş kalbi gümbür gümbür atan bebeğimi görebilirimtek kese gözüktü kızlar Rabbim bağışlasın inşaALLAH şimdilik ayrılıyorum iğneye gideceğim gelince görüşürüz canlarım
saolsun varolsun sefin ozaman:) hersey hallolur canim simdi bebislerine konsantre ol:) benim kan degerlerimde iyi cikmis simdi aradi hemsire, lupron un dozunu arttirdi gidaklamicam insallah bu ay:))