Dondurulmus embriyo.

canım herseyin hayırlısı sana bir bakayım dedim üzüldüm canım kanaman çok mu üstüne görme olabilir mi? kimyasalsa yine druna sor istersen 2. kere niye oluyor diye?

canım bu tedavimde şef değişmişti.çok anlayışlı bir insan birikmiş yıllık iznim var şimdilik onu kullanıyorum ilerisini zaman gösterecek bi çaresini bulmaya çalışacağım

saolsun varolsun sefin ozaman:) hersey hallolur canim simdi bebislerine konsantre ol:) benim kan degerlerimde iyi cikmis simdi aradi hemsire, lupron un dozunu arttirdi gidaklamicam insallah bu ay:))

Son düzenleme:

vakti zamanı gelince hepsi olacak inşallah. Sebepler sadece biz kafayı yemeyelim diye verilmiş. İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.

Bende g3ldim doktordan , hersey yolunda cok sukur,bebeleri gosterdielr aman allahim yarabbim tez zamanda darisi tum arkadaslarin basina ilaclar icin estrace 10.haftaya kadar, fitil nisan 5 kadar kullancakmisim, fitil den r3smen migdem bulandi artik, mide bulantisi icinde hap verdi, bi daha 3 hafta sonra randevu bekleki gecsin :)

canım hayırlı olsun ikizdi değil mi? tatlım bu sefer Allahım sağlıkla ikisini birden kucağına versin :)

canım hayırlı olsun ikizdi değil mi? tatlım bu sefer Allahım sağlıkla ikisini birden kucağına versin :)

Amin,Evet canim, ikizler ins. Bu sefer kucagima almak nasip olur. Onceki gebeligimi ins. Bu hamilelik unuturcak bana , bide mucizelerimi kucagima aldimi ins. Cok guzel olcak herseyy, oglumu ihmal etmek tek derdim ama ins. Su bulantilar gecsin onuda telafi edicemm

hayırlı olsun ne güzel ikiz bebişler Rabbim doğumunu da nasip etsin

canımmm gümbür gümbür geleceksin biliyorum 1mi 2mi onu merak ediyorum hadii güzel haberlerle gel artıkkk şenlensin topiğimizzz hobaaaa iki tane olsun biri biri

canımmm gümbür gümbür geleceksin biliyorum 1mi 2mi onu merak ediyorum hadii güzel haberlerle gel artıkkk şenlensin topiğimizzz hobaaaa iki tane olsun biri biri

bende merakla bekliyorum inşallah güzel haberler ile gelir kalbindeki gibi gerçekleşir herşey

Fıstık senden güzel haber bekliyorum allahın izniyle iki bebeğininde pıtpıtlarını duyacaksın

bu gün sabah doktordaydım..kese muayenesi oldum.ultrasona göre 5,5 haftalık son adet tarihime göre 6,4 haftalık kesenin içinde yolk kesesi oluşmaya başlamış ama çok küçükmüş haftaya cuma tekrar kontrole gideceğiminşaALLAH daha gelişmiş kalbi gümbür gümbür atan bebeğimi görebilirimtek kese gözüktü kızlarRabbim bağışlasın inşaALLAHşimdilik ayrılıyorum iğneye gideceğim gelince görüşürüz canlarım

Canım gözün aydın Çook sevindim. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

maşallah canım Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin

Canim Rabbim hayirlisiyla tek yada cift kucagina almayi nasip eylesin.kucagini bos birakmasin.

saolsun varolsun sefin ozaman:) hersey hallolur canim simdi bebislerine konsantre ol:) benim kan degerlerimde iyi cikmis simdi aradi hemsire, lupron un dozunu arttirdi gidaklamicam insallah bu ay:))

inşaALLAH canım.senin yumurtalarda söz dinlemiyor anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…