Dondurulmus embriyo.

canım gözün aydın inşaALLAH her doktora gittiğinde güzel haberler alırsın.Rabbim evlatlarını sana bağışlasın

cok sevindim canim, insallah ikisnide kucagina almak nasip olsun:) ev cocuk yuvasina donecek

kızlar birşey sormak istiyorum transferi olup ve gebe kalanlar
transferden sonra belli bişeyler hissetiniz mi benim bugün donurmalarım ile 3.günüm transferden sonra
ama hiçbir belirti yok bende acaba diyip korkuyorum hatta gözlerim dolu dolu oluyor
sizler herhangi bir belirti yaşadınız mı?

canımmmm çok sewindim Rabbim tamamına erdirsin şimdide cumaya gün sayarız saya saya bitircez inşallah dokuz doğurmak bence bizler için söylenmiş bi atasözü hamile kalanla gün saycaz doğum yapanla doğurcaz o mutluluğu hep beraber yaşıycazzz inşallah

canım belirti arama belirti olmuyormuş yada şöyle söyleyeyim herkezin belirtileri aynı olmuyormuş adet gecikme tarihin gelmeden arama belirti ne kendini üz nede yavrucaklarını sana söyleyeceğim inan bebeklerine seninle olduklarına inan

sağol canım inşallah yaaa
ben öyle olduğunu düşünüyorum ama korku içimi kemiriyo işte bugün birde ağladım tutunma olmazsa diye
ama şu saat itibari ile kendime söz veriyorum ağlamayacağım dayanacağım test gününe kadar

canım biraz uzun bir hikaye ama ilk tüp denememde tanıştığım bir arkadaşım vardı ümitsizdi ikincide yine beraberdk yine ümitsizdi yine olmadı 3.tedavsine özelde başladı ve olacağına o kadar inandı ve kendini hazır hissettiki o ayda adetinin 3.günü doktora gittiğinde doktoru yurt dışına çıkacağını o ay yapamayacaklarını 1 ay daha beklemesini söyledi hayır benim bu mutlaka yapmam gerekiyor ben inanıyorum ben bu ay hamile kalacağım dedi apar topar benim merkezimle görüştük adetinin 4.gününde geçte olsa tedavisi başladı ve şimdi ikizleri bir aylık dünyalar tatlısılar inanmak çok önemli bebeklerine inan çok inan

ne guzel hikaye canim umut verici...bende inanaiyorum bu ay bu bahar hepimize ugur ve bereket getirecek..bende dondurmami alicam insallah yesil arkadas gidi:) yilin ilk dondurmasi

sağol canım çok moral verici bir yazı oldu
inşallah bende bu ay hamile olurum gerçekten inanmak çok önemli
bende inanıyorum aslında da içimizde ki korkular bazen daha baskın hale geçiyor
inşallah sonu güzel olacak

ne guzel hikaye canim umut verici...bende inanaiyorum bu ay bu bahar hepimize ugur ve bereket getirecek..bende dondurmami alicam insallah yesil arkadas gidi:) yilin ilk dondurmasi

evet ben dondurmamı aldım darısı size arkadaşlar inşallah sizde en yakın zamanda alır ve hamile olursunuz

umudumuzu umıdımızı kaybetmeyelım lutfennnn

bu ay cebren ve hile ile soz dinleticem insallah yumurtalarima:) yesinler 20 doz lupronu hergun bakalim nasil yumurtlucaklar:)))delirdimmi ne

Canimmm nasilsin? Gittin mi kontrole? Güzel haberlerini bekliyorum gidaklamadigin bir ay olsun insallah Bende gittim doktora sükürler olsun hersey yolunda Rabbim isteyen herkese tez vakitte yasatsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…