canım benim şu çevre baskısı yok mu?belkide dünya hayatında Rabbim bize evlat vermeyecek biz kendimizi teslim ediyoruz diyoruz vardır yaradanın bizim için bildiği kabulleniyoruz ama en yakınımız en uzağımız sanki intikam alıyorlar bizden ya ben bu ay çocuk yapacağım diyor öbür ay duyarsın hamile v.s v.s ALLAH inancı olan böyle konuşmaz bizi her gördüklerinde sıkıştırmaz laf sokmaz ama ben de öylelerine diyorum ki Rabbim beni çok seviyor bana dert verdi sürekli sesimi duymak istiyor heran dua ediyorumahiret hayatında bana muazzam ikramları olacak bazıları çok bozuluyor hık mık ediyorlar uzun lafın kısası canım ezdirme kendini eşinle aranın bozulmasını engelle derdi veren Rabbim dermanınıda verecek biraz daha sabredeceğiz inşaALLAH sonununda dünya hayatında hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşuruz.hiç unutmuyorum eşimin akrabaları ile bayram ziyaretinde bir araya geldik konu döndü geldi benim kısır olmama iyi dedi kadının biri kocan seni boşamadıdurdum başım döndü sinirlendim bir sürü kişi var oradada eşinden boşanmış kadının yeğeni mi neydi yakın akrabası vardı bende dedim senin kocanda herhalde doğurduğun çocukları beğenmedi boşamış seni dedim sonra bir sürü laf söyledim ama yarası daha kabuk bile bağlamadı
wuhuhuuuu..... sonunda şu sitede ümit vari laf edene gerektiği gibi cevap veren birinin yazısını okudum. Ümitli, sabırlı olan kişileri görünce çok mutlu oluyorum :) Benimde 2,5 senedir çocuğum olmuyor. Ağır bir ameliyat ve 3 başarısız tüp bebek denemesi yaşadım. Allaha çok şükür hiç karalar bağlamadım. Burda bazı arkadaşları bu kadar üzülürken görünce çok üzülüyorum inanın. Hayatı zindan ediyorlar hem kendilerine hem eşlerine hem ailelerine. En güzel yıllarını kahrolarak geçiriyorlar. Senin yazını tesadüfen okudum ve çok mutlu oldum. Rabbim bunca çektiğin sıkıntıları günahlarına kefaret eylesin inşallah ve tez zamanda gönlünden geçenden çok daha hayırlı, sağlıklı, imanlı, kendi ve bahtı güzel, acılarını görmeyeceğin evlatlar nasip etsin inşallah :)